چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

روزانه 850 میلیون متر مکعب گاز وارد شبکه سراسری می شود

مجید جگانی امروز در نشست مدیران ارشد صنعت پتروشیمی به منظور دستیابی به جهش در تولید با مشارکت مردمی و همچنین تبیین و پاسخگویی به برخی از مشکلات شرکت های پتروشیمی در زمینه خوراک گاز گفت: صنعت پتروشیمی صنعت پر افتخاری است و نمونه ای از مشارکت مردم در عرصه تولید را می توان در این صنعت یافت.

وی افزود: صنعت پتروشیمی با سایر صنایع قابل مقایسه نیست و یکی از مزیت های قطعی دولت محسوب می شود و بدون شک این صنعت با سیاست گذاری موثر و انسجام کافی از سطح مدیریت به رشد اقتصادی کشور کمک می کند. سطوح پایین تر

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به نگرانی شرکت‌های پتروشیمی گفت: هر کاری که در توان داشته باشم انجام می‌دهم، اما برخی برنامه‌ها و وظایف خارج از اختیار ما است که تصمیم‌ها را ناخوشایند می‌کند.

شیجانی به جایگاه بالایی که ایران در زمینه تولید گاز و تزریق آن به شبکه دارد اشاره کرد و ادامه داد: مصرف انرژی در کشور بسیار بالاتر از استانداردهای جهانی است. روزانه 850 میلیون مترمکعب گاز وارد شبکه سراسری می شود که 70 تا 73 درصد آن برای صنایع خانگی، تجاری و کوچک در نظر گرفته شده است و اگر بخواهیم در بخش بهبود به نتایج خوبی برسیم شاید حدود 300 تا 400 میلیون متر مکعب گاز باشد. متر ذخیره می شود و در صنعت استفاده می شود.

وی با تاکید بر اینکه اشتیاقی شرکت ملی گاز ایران بر این است که به تعهدات خود در صنعت پتروشیمی عمل کند، ادامه داد: اولویت گازرسانی در دنیا صنایع است و بخش‌های غیرمولد در صورت تامین انرژی کافی از راه‌های دیگر تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز با بیان اینکه علیرغم همه محدودیت ها در سال 1402 هجری شمسی گاز بیشتری به صنعت پتروشیمی تحویل داده شد، گفت: در سال گذشته 24.4 میلیارد مترمکعب گاز به صنعت پتروشیمی تحویل شد که این رقم 22.8 میلیارد بود. متر مکعب در سال 2019. 1401. و این افزایش 7 درصدی داشته است.

شایجانی درباره فرمول قیمت گذاری خوراک گاز پتروشیمی ها توضیح داد: نظرات شرکت های پتروشیمی را با معاون برنامه ریزی وزارت نفت در میان می گذارم و در صورت امکان این فرمول اصلاح می شود.

وی با اشاره به اینکه محدودیتی برای گازرسانی به پتروشیمی ها وجود ندارد، گفت: امروز 80 میلیون مترمکعب به پتروشیمی ها تحویل شد در حالی که در چند روز گذشته به 89 میلیون مترمکعب رسید.

مدیرعامل شرکت ملی گاز با اشاره به اقدام بسیار مثبت سرمایه گذاری در ذخیره سازی گاز گفت: شرکت های هلدینگ و پتروشیمی از این موضوع استقبال کردند که می تواند در دوره محدودیت تامین خوراک به آنها کمک کند که این بهترین راه است. برای تثبیت تغذیه زمستانی.»

شایجانی تاکید کرد: شرکت ملی گاز ایران تضمین می‌کند که اگر LNG کوچک توسط شرکت‌های پتروشیمی ساخته شود، این شرکت هیچ نقشی در گاز ذخیره‌شده ندارد و متعلق به همین پتروشیمی است.

وی از صنایع پتروشیمی خواست تا مینی گاز مایع را بسازند و ادامه داد: هزینه سرمایه گذاری ساخت این واحدها زیاد نیست و با شرکت های فولادی قرارداد بسته ایم و در حال اجرای مینی گاز مایع هستند.

منبع: شانا

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *