رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم اقدام ملموس برای ارتقای سطح معیشت کارگران، از جامعه کارگری و مقابله هوشیارانه کارگران با تحریکات دشمن تقدیر کردند.
به گزارش ای بی اس نیوز، حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار بیش از هزار نفر از کارگران، اعضای اتحادیههای کارگری و مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه، بر لزوم انجام اقدامات ملموس برای ارتقای سطح معیشت کارگران تاکید کردند. جامعه کارگری و مقابله هوشیارانه کارگران تحریکات دشمنان را ستودند و فرهنگ سازی را رابطه مستقیم درآمد و ثروت با کار و تلاش برای نیاز واقعی کشور و جامعه خواندند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی هدف از دیدار سالانه کارگران را برجسته ساختن ارزش کارگر در جامعه دانستند و افزودند: «کار» در واقع حیات جامعه است زیرا همه نیازها و نیازها را تأمین می کند. از زندگی مردم و کشور آثار آن و پیشرفت و آبادانی کشور خبری نیست پس ارزش کارگر ارزش جان جامعه و جان مردم است.
وی درک اهمیت کار و کارگر را دلیل تلاش برای تولید کار واقعی و مفید دانست و گفت: نیاز حیاتی کشور و جامعه به کار، نیاز کارگر به کار برای اداره زندگی، نیاز معنوی نیاز انسان به کار و تأثیر کاملا محسوس کار در حل و پیشگیری از آن ظهور انواع مفاسد نشان از اهمیت فراوان برنامه ریزی، سرمایه گذاری و اقدام برای تولید کار و اشتغال واقعی دارد.
رهبر انقلاب با اشاره به آیات قرآن کریم ارتباط مستقیم درآمد و کار و لزوم فرهنگ سازی در این زمینه را تبیین کردند و افزودند: از دیدگاه اسلام درآمد باید از سختی کار و تلاش باشد. تلاش. . بنابراین، پول و ثروت استثنایی، دلال، مذاکره، دلالیت، رشوه، طرفداری به دلیل ارتباط با فلان شخص و ربا، خلاف منطق قرآنی و دستور خداوند است.
وی وجود مصادیق افراد طمع و غرق در ثروت، فساد و غرور جامعه را به دلیل گسست درآمد، کار و تلاش مورد بررسی قرار داد و افزود: فرهنگ سازی در این حوزه کاری بسیار سخت و زمان بر است. ، اما کاملا ضروری است و در هر مرحله از مبارزه با فساد، مرحله ای از فرهنگ سازی است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به فرمان ۲۰ سال پیش خود مبنی بر لزوم مبارزه همه جانبه با اژدهای هفت سر فساد، گفتند: اگر دولتها و مسئولان از آن زمان تاکنون اقدام میکردند، امروز در وضعیت بهتری قرار داشتیم. امیدوارم دولت و مجلس با جدیت پیگیر این مبارزه باشند.
وی نداشتن جسارت مبارزه با مفسدان داخلی را دلیل سلب جسارت مبارزه با ارعاب دشمن خارجی دانست و افزود: اگر مثلاً یک کارمند جرات نداشته باشد. با سوء استفاده کنندگان از اعتبارات تجاری یا بانکی مواجه می شود و برخلاف مطالبات دولت با بدهکاران کلان بانکی مواجه نمی شود. قلدری مانند آمریکا جرات تلافی را ندارد.
بخشی دیگر از سخنان رهبر انقلاب به وظایف کارکنان دولت در قبال جامعه کارگری اختصاص داشت.
وی تعریف زبانی کارگر را خوب اما کافی خواند و خطاب به مسئولان، کارآفرینان و سرمایه گذاران تاکید کرد: بهبود زندگی کارگر و اطمینان وی به امنیت شغلی و سهولت چرخاندن چرخ زندگی، باعث افزایش کیفیت کار و محصول می شود. بنابراین هرگونه تلاشی برای بهبود زندگی کارگران در واقع سرمایه گذاری برای سود بیشتر است.
حضرت آیت الله خامنه ای، تولید را ستون فقرات کشور و کارگر را ستون فقرات تولید دانستند و گفتند: بخش مهمی از شعار امسال یعنی رشد تولید به جامعه گره خورده است، کار و کارگر باید پای کار بیاید. تشویق و اعتماد به نفس وظایف خود را در این زمینه انجام دهند.
«تسهیم عادلانه درآمد نیروی کار» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب بر آن تاکید کردند: سهم کارگر در ایجاد ارزش برای محصول بیش از سایر عناصر و عوامل است، بنابراین برای ایجاد ارزش بالا برای محصول. محصولات، در زمینه آموزش، حرفه آموزی و کسب تجربه کارگران ضروری است.
وی توجه به بخشی از کارگر را به معنای نادیده گرفتن سرمایه گذار و ایجاد جبهه علیه او نمی داند و تاکید می کند: کارآفرین و کارگر به یکدیگر نیاز دارند و برخلاف کمونیست ها که با دروغ به دنبال ایجاد فضای جنگ و درگیری هستند. و شعار بدون عمل در روابط کار چیزی که تضمین کننده سهم عادلانه در روابط کار است انصاف، رفاقت، همدلی و ناظر دیدن خداوند است.
رهبر انقلاب در این خصوص افزودند: البته در مواردی ابزار سرمایه ناقض حقوق کارگران است که باید از آن جلوگیری کرد و محدودیتهای احتمالی سرمایهگذاران و کارآفرینان را نیز باید در نظر گرفت.
وی اعتلای توانمندی های کارگری را وظیفه خواند و با اشاره به این سنت که «ظلم به کارگر مایه تباهی همه خوبی ها و حرام بوی بهشت است»، اظهار داشت: ظلم به کارگر. نه تنها پرداخت نکردن دستمزد، بلکه عدم اقدام در حوزه بیمه، بهداشت، آموزش، ابتکار، مهارت آموزی، سلامت خانواده و امنیت شغلی نیز ظلم به کارگران است.
حضرت آیت الله خامنه ای 14 هزار شهید جامعه کارگری را 14 هزار پرچم افتخار در دستان زحمتکشان برشمردند و با اشاره به وفاداری کارگران به انقلاب و نظام افزودند: مهمترین نشانه وفاداری جامعه کارگری به جامعه است. سیستم رفتار هوشمندانه آنها در آن دهه هاست، یعنی خنثی کردن تلاش های گروه ها. در اوایل انقلاب، پایه گذاری نظام با تعطیلی کارگاه ها و همچنین ایستادگی هوشمندانه در مقابل تبلیغات توده ای جنایتکاران خارجی، مقدم داشتن جامعه کارگری از نظام است.
وی هوشیاری و آسیبناپذیری کارگران در برابر تحریکات بیگانگان را جهاد کبیر جامعه کارگری خواند و تاکید کرد: تاکنون نتوانستهاند و پس از این نیز دیگر نمیتوانند کار اجتماعی را در مقابل جامعه کارگری قرار دهند. سیستم.
رهبر انقلاب در عین حال با پذیرش برخی اعتراضات در محیط کار به ویژه به تاخیر در پرداخت دستمزد یا نقل و انتقالات غلط و مفسدانه رله ای، گفتند: این اعتراضات در واقع به دولت و نظام کمک می کند و به آنها اطلاع می دهد. و در این موارد هر بار که نهادهای مسئول مانند دادگستری وارد عمل شده، دیده اند که حق با کارگران بوده است.
وی در همین زمینه افزود: خوشبختانه جامعه کارگری در تمامی موارد اعتراضی اجازه سوء استفاده از تظاهرات و تجمعات را با ترسیم و مرزبندی با دشمن و تاکید بر رفاقت و دوستی با نظام به افراد بدخواه نداده است.
حضرت آیتالله خامنهای در اشارهای دیگر، لزوم ایجاد شغل برای جوانان تحصیلکرده اما بیکار و یا دارای مشاغل غیرمرتبط و جوانانی که اساساً دنبال تحصیل و اشتغال نیستند را ضروری دانستند و گفتند: همه این جوانان جامعه هستند. سرمایه های کشور و کارشناسان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باید کمک فکری به دولت کنند تا از معطل نشدن این اعتبارات جلوگیری شود.
وی همچنین گزارش وزیر کار را حاوی نکات مهمی دانست و با اشاره به نتایج خوب آقای مرتضوی در مسئولیت های قبلی و لزوم پیگیری برنامه های اعلام شده، گفت: باید دقت شود. در اعلام هر گونه آمار به ویژه در حوزه های مهمی مانند اشتغال، مسکن و بیمه به گونه ای که بر خلاف برخی دولت های گذشته تمامی آمار ارائه شده دقیق و بدون تسامح و سهل انگاری باشد.
مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ابتدای این جلسه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این وزارتخانه بویژه در زمینه اشتغال زایی، آموزش و ارتقای مهارت های کارگران، توسعه بخش تعاون، افزایش حمایت از نامزدها، گسترش حمایت های تامین اجتماعی و بیمه.
انتهای پیام