اخبار اقتصادی روز

رفیعی: شهرداری تهران متولی رسیدگی به مشکل ابرهای جنوب تهران است

رئیس فراکسیون محیط زیست شورای اسلامی نیز با بیان اینکه پس از گذشت 5 سال از زمان دفن زباله در هر مکانی، تولید گاز متان در آن مکان به اوج خود می رسد، ادامه داد: مجتمع تصفیه و بازیافت پسماند آرادکو از زمان کنونی فعالیت خود را از سال 1342 برای بازیافت و دفع زباله از تهران آغاز کرد و امروزه روزانه حدود 6 تا 7 هزار تن زباله وارد این مجموعه می شود که حدوداً 3000 تن مواد آلی را شامل می شود.

در این مورد بیشتر بدانید:

ردپای «ترامپ» در حادثه متان تهران

واکنش زیست محیطی به گزارش ناسا درباره توده گاز متان در جنوب تهران

رفیعی با اشاره به وجود 3 منبع به عنوان منابع اصلی تولید گاز متان در جنوب تهران، خاطرنشان کرد: علاوه بر مجموعه آرادکوه که منبع اصلی تولید گاز متان است، مزارع فارمینگ در اطراف فرودگاه امام (ره) نیز وجود دارد. از دیگر منابع انتشار گاز متان در جنوب هستند. تهران محسوب می شود.

انتهای پیام

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه بهترین اقدام برای جلوگیری از تولید انبوه متان، تفکیک زباله در مبدا و منازل شهروندان است، گفت: اگر بتوانیم تفکیک زباله از مبدا را به درستی اجرا کنیم به گونه ای که مواد آلی از مواد معدنی جدا می‌شوند، در صورت جداسازی و حتی یک سری فرآیندهای اولیه در داخل منازل، حجم کمتری از مواد آلی به محل‌های دفع زباله منتقل می‌شود.

سامیه رفیعی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره سرنوشت ابر متان تشکیل شده در جنوب تهران، با اشاره به اینکه تولید گاز متان (CH4) در محل های دفن زباله و کارخانه هایی که در آنها تصفیه زباله انجام می شود، امری بدیهی و غیرقابل انکار است. کشورهایی که در سال 2021 در اسکاتلند برگزار شدند، مکان‌های دفع زباله و تأسیسات تولید و ذخیره کود حیوانی مانند مزارع دام را به عنوان منابع آلاینده‌هایی که گازهای گلخانه‌ای گازهای گلخانه‌ای و متان تولید می‌کنند، نامیدند.

رفیعی در پایان تصریح کرد: فناوری مورد نیاز برای استخراج متان از مراکز پسماند فرآیند پیچیده ای نیست و در حال حاضر فناوری هضم بی هوازی به صورت آزمایشی در اصفهان اجرا می شود. اگر نهاد متولی با شرکت های دانش بنیان وارد بحث شود، می تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اینکه دستگاه اجرایی متولی مدیریت پسماند شهری شهرداری ها هستند، گفت: در تهران سازمان مدیریت پسماند شهرداری به وضوح متولی مدیریت پسماند، پسماند و موضوع ابر متان است. . اما شهرداری مدعی است 60 سال است زباله در آرادکوه دفن شده و گازی که اکنون به ابر متان تبدیل شده، مال امروز نیست و حداقل 5 سال پیش تولید شده است.

وی با بیان اینکه “امروز وجود ابر متان در منطقه آرادکوه تهران مورد تایید همگان است”، گفت: بیش از یک ماه پیش ناسا با انتشار تصاویری اعلام کرد که در بررسی های انجام شده، غول هایی وجود دارند. ابرهای متان در 50 نقطه در سراسر جهان وی گاز متان را شناسایی کرد که یکی از آن نقاط در آسمان جنوب تهران و اطراف مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه است. در همین راستا، بر اساس استعلام از مرکز تحقیقات فضایی ایران، وجود این ابر متان بین 19 مهر تا 19 آبان تایید شد. با این حال، این ابر ممکن است در هر زمانی در طول 60 سال گذشته در این منطقه وجود داشته باشد.

رئیس فراکسیون محیط زیست شورای اسلامی شورای اسلامی شهر تهران را مسئول رسیدگی به مشکل ابرهای متان در جنوب تهران دانست و گفت: فناوری مورد نیاز برای استخراج گاز متان از مراکز پسماند نیست. فرآیند پیچیده ای است و اگر سازمان مسئول با شرکت های دانش بنیان وارد بحث شود، می تواند نیازهای خروج را برطرف کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *