افزایش آگاهی در مورد سرطان سینه وظیفه اجتماعی همه افراد جامعه است، چه قانونگذار، چه هنرمند و پزشک، چه زن و چه مرد.
آمارهای جهانی نشان می دهد که یک هشتم زنان جهان در طول زندگی خود از این بیماری رنج می برند و شیوع آن در ایران بین 40 تا 50 سال و در جهان حدود 60 سال است.
همچنین خواستار توسعه این مراکز در نقاط مختلف کشور با تخصیص اعتبار برای کمک به مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی در تهران از محل نمایندگی شدم.
پژوهشکده سرطان پستان دانشگاه تهران یکی از منابع ارزشمند در زمینه تحقیقات و درمان در کشور است که همراه با آخرین فناوری و دانش روز و همچنین متخصصان توانمند، کل پژوهش را یکپارچه کرده است. فرآیند تشخیصی و درمانی به صورت یکپارچه و متمرکز.
انتهای پیام/
اما مهمترین نکته در این بیماری «تشخیص زودهنگام» آن است، بنابراین آگاهی و اطلاع رسانی در مورد سرطان سینه (سرطان سینه) به ویژه در فرهنگ جامعه ما نقش بسیار مهمی در کنترل آن دارد.
وی افزود: در حین حضور در مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی تهران از بخشهای مختلف این مرکز بازدید و با پزشکان صحبت کردم.
یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور خود در مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران، آگاهی و اطلاع رسانی سرطان پستان به ویژه در فرهنگ شرکت ما را نقش بسیار کلیدی در این امر ایفا می کند. کنترل.
به گزارش ای بی اس نیوز، سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
متأسفانه شایع ترین سرطان در زنان که 30 درصد از کل زنان مبتلا به سرطان را تشکیل می دهد، این نوع سرطان است و 10 درصد از مرگ و میر زنان مبتلا به سرطان به دلیل سرطان سینه است.