ای بی اس نیوز/ مرکز معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش 6 درصدی روند تخصیص ارز به واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: این نرخ رشد بیانگر تخصیص ارز مناسب برای تامین مواد اولیه واحدهای صنعتی و تولیدی است. .
محمدمهدی برادران 11 آذر 1402 در بازدید از چند واحد تولیدی و صنعتی شهرک صنعتی کاوه ساوه در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه روند توسعه در زمینه سرمایه گذاری های صنعتی به شدت دنبال می شود، گفت: با حمایت سازمان تامین اجتماعی قبلاً جمع آوری کمک های مالی در گمرک برای سرمایه گذاری های جدید در ماشین آلات لغو شده یا به حداقل کاهش یافته است.
وی همچنین حمایت دولت در حوزه تامین و تخصیص ارز به واحدهای تولیدی دارای عمر طولانی در حوزه تولید و نرخ رشد مناسب را مورد تاکید قرار داد و گفت: این سیاست حمایتی در راستای افزایش رشد تولید انجام می شود. . با اولویت واحدهای فعال و مابقی واحدهای تولیدی نیز با حمایت بانک مرکزی ارز لازم تخصیص داده می شود تا با رشد تولید بتوان رکوردی در انواع تولید به ثبت رساند.
وی در ادامه از رشد 6 درصدی روند تخصیص ارز به واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: این نرخ رشد بیانگر آن است که ارز مناسبی برای تامین مواد اولیه واحدهای صنعتی و تولید تخصیص داده شده است که البته رشد تولید بیشتر است. از این مجموع
برادران افزود: سال گذشته بخشی از رشد تولید از طریق داخلی سازی برخی از محصولات وارداتی محقق شد، اما امسال به جای تخصیص ارز به این محصولات، داخلی سازی و بومی سازی انجام شده است که به ثبات بازار کمک زیادی می کند. کشور. صنعت و حفظ مزایای صادرات.
وی با تاکید بر اینکه ساوه یکی از قطب های صنعتی کشور است، گفت: در بازدید از دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی کاوه، بزرگترین شهر صنعتی کشور، بیش از 40 میلیون دلار سرمایه گذاری ارزی و 2 واحد تولیدی انجام شد. هزار میلیارد ریال در این مجموعه سرمایه گذاری شد. توسعه صنعتی عظیمی اتفاق افتاده و در ماه های آینده به روند تولید کشور می افزاید.
معاون وزیر صمت در خصوص مشکلاتی که تولیدکنندگان در قیمت سهام دارند، گفت: تولیدکنندگان به دنبال تثبیت مزیت نسبی خود در صادرات و حفظ قیمت هستند و مردم نیز امیدوار به خرید و تامین کالاهای مورد نیاز خود هستند و باید ضمن افزایش بهره وری، قیمت مناسبی نیز داشته باشند. انجام دادن
وی افزود: در بخش هایی مانند لوازم خانگی نه تنها افزایش قیمتی نداشته است، بلکه روند قیمت ها کاهش یافته است و متناسب با این افت قیمت، مصرف کنندگان نیز انتظار روند نزولی قیمت ها را در صنایع بالادستی دارند و شرایط مساعد است. برای تولید داخلی
وی با اشاره به روند صعودی قیمت ها در صنایع بالادستی گفت: با وجود روند نزولی قیمت ها در برخی صنایع، شاهد روند صعودی قیمت ها در صنایع بالادستی بوده ایم و حتی افزایش قیمت ها از قیمت جهانی نیز بیشتر بوده است. که با مخالفت وزارت امنیت مواجه شد. وی به عنوان حامی صنایع دولتی و پایین دستی است و پیگیری های لازم در این زمینه با نهادهای نظارتی و بورس کالا صورت گرفته است.
برادران با بیان اینکه افزایش کمیت تولید باعث کاهش مواد اولیه و افزایش رقابت در عرصه تولید می شود، گفت: این روش قیمت گذاری روش قیمت گذاری منطقی نیست و در برخی مناطق با کاهش عرضه و افزایش مواجه هستیم. در قیمت هایی که حل آن برای افزایش عرضه و واردات مواد اولیه یا تثبیت قیمت ها ضروری است.
وی گفت: به هیچ وجه پذیرفته نیست که محصول ملی که از مواد اولیه تولید داخل کشور استفاده می کند، با قیمتی بالاتر از قیمت های جهانی عرضه و عرضه شود. اگر در این زمینه مشکلی داشته باشیم، قطعا در ادامه زنجیره با چالش مواجه خواهیم شد، البته مقاومت تولیدکنندگان برای حفظ مزیت قابل قبول است و هر قسمت از زنجیره باید سود منصفانه و معقول خود را داشته باشد و کمترین فشار وارد شود. اعمال کرد. به لایه های بعدی منتقل شود.
انتهای پیام