جوجه کشی و مدیریت صادرات راهکاری برای متعادل کردن قیمت مرغ در بازار است
صدرالدین عظیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: در حال حاضر میانگین قیمت هر کیلو مرغ زنده در مرغداری بین 50 تا 52 هزار تومان است.
به گفته وی، بر اساس آمار در خرداد ماه بیش از 140 میلیون قطعه جوجه ریزی شد و با توجه به تولید بیش از 270 تا 280 میلیون قطعه جوجه گرم کمبود عرضه نداریم.
عظیمی با بیان اینکه قیمت مصوب و الزام آور معنایی ندارد افزود: با توجه به هزینه های بالای تولید، قیمت مرغ باید تابع مکانیزم عرضه و تقاضا باشد تا با افزایش عرضه، قیمت مرغ کاهش یابد.
نایب رئیس اتحادیه گوشت و طیور با اشاره به نحوه ساماندهی بازار مرغ گفت: خرید حمایتی مرغ با حمایت از امور دام به دلیل عرضه در بازار راه حلی برای ایجاد تعادل و حمایت از مرغ نیست. پرورش دهندگان، بنابراین مدیریت جوجه کشی ها بر اساس مصرف و صادرات و تداوم آنها راه حل بهینه سازی در ساماندهی بازار مرغ است.
وی در خصوص آخرین وضعیت صادرات مرغ گفت: بر اساس آمار از ابتدای سال تاکنون 6 هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است در حالی که با توجه به مازاد تولید، امکان صادرات 10 تا 15 هزار تن وجود دارد. تن مرغ در ماه
خبرنگار: آزاده محبی