رئیس انجمن صنفی سازندگان ماشین آلات کشاورزی از تولید سالانه بیش از 30 هزار دستگاه تراکتور و بیش از 120 هزار ادوات کشاورزی خبر داد و گفت: حدود 1200 میلیارد تومان از این محصولات صادر می شود.
جمشیدوند مدیرکل دفتر ماشین آلات وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در 6 ماهه نخست سال گذشته 346 دستگاه ماشین آلات صنعتی تولید شده است، گفت: در 6 ماهه امسال تولید به یک هزار و 322 دستگاه رسیده است. .
بررسی میدانی تولید ماشین آلات صنعتی نشان می دهد که چراغ کارخانه ماشین آلات نه تنها روشن است، بلکه نسبت به سال های گذشته فعال تر است.
پورحسینی مدیر فنی شرکت ماشین سازی صنعتی دانش بنیان می گوید: علاوه بر تمامی سازه های هر محصول، سیلندرهای هیدرولیک و مدارهای الکتریکی محصولات را نیز طراحی و ساختیم.
به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما; در سال های اخیر تولید انواع ماشین آلات کشاورزی، راهسازی و معدنی در کشور انجام شده است.
یک تولیدکننده ماشین آلات صنعتی با بیان اینکه شرایط تولید بسیار عالی است، گفت: اگر تولید به صرفه نیست چگونه برنامه توسعه را انجام دادیم.
با درونیسازی و بهرهگیری از توان کسبوکارهای دانشبنیان، نه تنها واردات به حداقل رسیده، بلکه راه برای صادرات نیز باز شده است.
بر اساس این گزارش؛ اراک یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی تولید ماشین آلات معدنی و راهسازی را دارد و به گفته آقای کاظمی مدیرعامل هپکو، امسال 15 محصول شامل غلتک، گریدر، کامیون، کمپرسی، لودر، بولدوزر، دستی لودر و سایر ماشین آلات تولید شده است. در برنامه تولید قرار می گیرد.
حمیدرضا نامی، رئیس انجمن سازندگان ماشینهای کشاورزی میگوید: سالانه حدود 30 تا 35 هزار دستگاه تراکتور و حدود 120 تا 150 هزار انواع ادوات کشاورزی و تریلر در کشور تولید میشود که حدود 15 هزار میلیارد تومان ارزش افزوده دارد. حدود 1000 تا 1200 میلیارد تومان از این محصولات صادر می شود.
در حال حاضر 15 گروه فعال در زمینه ماشین آلات صنعتی مشغول به فعالیت هستند.