سایر موضوعات

راه حل کسب قدرت شوراهای گفت و گو در استان ها

در همین راستا محسن عامری، رئیس مرکز بهبود کسب و کار اتاق ایران از روند صعودی برگزاری جلسات کلیدی با حضور استانداران، نمایندگان مجلس و نمایندگان دستگاه های اجرایی در هر استان خبر داد و آن را قابلیتی منحصر به فرد توصیف کرد. در اختیار دولت و بخش خصوصی قرار گیرد.

نشست همفکری نمایندگان دبیرخانه های شوراهای گفت وگوی استانی برگزار شد. در این جلسه ضمن تشریح دستاوردها و روند فعالیت شوراهای گفت وگو، دستورالعمل ارزیابی شوراهای استانی مورد بازنگری قرار گرفت.

وی به سازوکار ارزیابی عملکرد شوراهای استانی که از سال 1395 آغاز شده است اشاره کرد و افزود: این اقدام باعث شده است تصویر دقیقی از شرایط برگزاری جلسات در سطح کشور داشته باشیم. آمار و اطلاعات به دست آمده در این جلسات به مدیران سه قوه و معاونان آنها مخابره می شود تا بتوانیم به سمت برگزاری بهتر و منظم جلسات حرکت کنیم. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که در دولت سیزدهم کاهشی در تعداد جلسات شورای استان وجود داشت که به نظر می رسد عمدتاً به عدم شناسایی این ظرفیت از سوی استانداران مربوط می شود.

او معتقد است در ایران برای بهبود فضای کسب و کار و حذف قوانین زائد که منجر به همپوشانی، موازی کاری، اتلاف وقت و منابع می شود، مراجع زیادی وجود دارد. بنابراین باید هماهنگی های لازم بین این مراجع شکل گیرد تا با کمک آنها شرایط تجارت کشور بهبود یابد.

انتهای پیام

رئیس اتاق ایران ارزیابی انجام شده در دبیرخانه ملی شورای گفتگو از عملکرد شوراهای استانی را اقدامی موثر دانست و ابراز امیدواری کرد که این نهاد با مجموعه اختیارات خود بتواند در بهبود فضای کسب و کار موثر باشد. . . بنابراین ما باید از این توانایی نهایت استفاده را ببریم.

شفیعی تصریح کرد: تغییر دیدگاه مسئولان محلی در خصوص جایگاه بخش خصوصی اثربخشی شوراهای استانی است. از سوی دیگر، چاره اندیشی برای مشکلات حائز اهمیت است، لذا دبیرخانه های شوراهای استانی باید با تلاش تشکل ها و فعالان اقتصادی ضمن شناسایی مشکلات، راهکارهای عملیاتی و موثری را برای آنها ارائه دهند.

به گزارش ای بی اس نیوز، در ابتدای این جلسه گزارشی از عملکرد شوراهای گفت و گوی استانی ارائه شد که بر اساس آن از وضعیت فعلی برگزاری جلسات، حضور استانداران، معاونین و سایر نمایندگان دستگاه های اجرایی گرفته شد. به حساب آوردن.

وی از دبیران شوراهای گفت وگو خواست تا با دقت فراوان اعضای سکتور خصوصی و تعاونی ها در شوراهای ولایتی را انتخاب کنند. به گفته وی، هر ساله باید افراد مختلف و توانمندی برای تبیین مسائل و مشکلات انتخاب شوند.

بر اساس اطلاعیه سایت اتاق ایران، غلامحسین شفیعی، رئیس اتاق ایران، در خصوص حضور مقامات دولتی در این جلسه گفت: وزارت کشور بیشترین تأثیر را در نحوه برگزاری جلسات شورا دارد. در هر استانی و به همین دلیل است که درخواست داریم جلسه ای با حضور استانداران و دبیران شوراهای استانی که در واقع رؤسای اتاق ها هستند تشکیل شود. فرصتی برای گفتگو بین آنها.

حسین صلاح ورزی، نایب رئیس اتاق ایران و نایب دبیر شورای گفتگو نیز دستاوردها و عملکرد شورای گفت و گو را بسیار امیدوارکننده ارزیابی کرد و تاکید کرد: در سال های گذشته کارشناسان بسیاری روی ادبیات توسعه و آنچه که هست کار کرده اند. گفت: ایران گامی در جهت توسعه برداشته است، اما روند رشد سایر کشورها سریعتر و بهتر بوده است، بنابراین همچنان بین ایران و سایر کشورها فاصله وجود دارد. بنابراین در صورت وجود عزم، اراده و هماهنگی بیشتر، بهبود فضای کسب و کار کشور سریعتر و مناسبتر خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا