راه حلی برای پیاده سازی فوری شبکه 5G

وی افزود: بهره برداری از این فناوری عوارض ظاهری را به همراه دارد، اما به شکلی ساده، دارایی های فرکانس بین شبکه های 4G و 5G را به صورت پویا مدیریت می کند و در نتیجه با کاربران دو شبکه سازگار می شود و استفاده از منابع را بهینه می کند. با توجه به مراحل اولیه توسعه شبکه های نسل پنجم، DSS با تخصیص منابع لازم به این نسل، منابع باقی مانده را برای مشترکین نسل چهارم حفظ می کند. اجرای DSS به برنامه های 5G اجازه می دهد تا از همان باندهای فرکانسی 4G استفاده کنند و نیازی به تخصیص طیف جدید ندارد.
هدایتی گفت: اپراتورها دیگر ملزم نیستند تکنسین های خود را برای جایگزینی رادیو در هر دکل تلفن همراه بفرستند و بسیاری از ارتقاءهای لازم DSS را می توان از راه دور و از طریق یک سری به روز رسانی نرم افزار انجام داد که بدیهی است میلیون ها دلار صرفه جویی می شود. ، دو فناوری دارای طیف یکسانی خواهند بود، بنابراین هر فناوری بر اساس کانالهای کنترلی و سیگنالهای مرجع خود عمل میکند که باعث کاهش ظرفیت موجود برای ترافیک داده در نسلهای 4 و 5 ارتباط میشود. البته از آنجایی که سهم ترافیک نسل پنجم کمتر از نسل چهارم است، می توان از DSS استفاده کرد و فرصتی برای تقویت زیرساخت های ارتباطی و تجهیز فناوری نسل بعدی گام به گام خرید.
یکی از فناوری هایی که به منظور ایجاد ظرفیت استفاده همزمان از فناوری های ارتباطی نسل چهارم و پنجم در طیف موجود توسعه یافته است، امکان پیاده سازی سریع 5G را در شبکه نسل چهارم فعلی با صرفه جویی میلیون ها دلاری ارائه می دهد.
وی افزود: نمونه های موفقی از استقرار این فناوری توسط سامسونگ در آمریکا از طریق شبکه دسترسی مجازی رادیویی نسل پنجم و همچنین دویچه تلکام وجود دارد که هدف آن استفاده از قابلیت های موجود بدون تغییر آنتن های شبکه مهم بوده است. ، به منظور بهینه سازی شبکه موجود، بیش از پیش ارائه شود.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان گفت: انتظار میرود اپراتورهای تلفن همراه در سراسر جهان با برنامهریزی دقیق از قابلیتهای این فناوری بهرهبرداری کنند تا با توانمندسازی، انتقال روان به نسل پنجم توامان تضمین شود. خدمات شبکه برای ارائه خدمات جدید به کاربران. .
به گفته وی، این تغییر و مبادله توسط SSB ها که بلوک های سیگنال همگام سازی هستند انجام می شود و محدوده عملکرد آنها در کانال فرکانس قبلاً توسط شبکه LTE تنظیم شده است تا همگام سازی در محدوده زمانی و فرکانس حفظ شود. فرآیند جداسازی و تخصیص فنی ابعاد داخلی DSS نیز به این صورت است که ابتدا دستگاه های نسل پنجم با دو رادیو LTE و 5G فعال شوند. از آنجایی که بخش LTE از همان اصول پیروی می کند و رفتار مشابهی با دستگاه های این نسل دارد، بخش رادیویی 5G شروع به اسکن یک باند فرکانس هدفمند برای فعال کردن اشتراک گذاری می کند. طی این فرآیند، SSB ارسال شده در زیر قاب LTE قرار می گیرد و در نهایت کانال فرکانس برای برقراری ارتباط بر اساس این نسل باز می شود.
در همین رابطه، مجید هدایتی، کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: اشتراک طیف پویا دستاوردی مثال زدنی در حوزه فناوری است. این یک فناوری آنتن جدید است که امکان استفاده همزمان از LTE و 5G را در یک باند فرکانسی مشابه فراهم می کند. این فناوری امکان تعیین لحظه ای تقاضا برای نسل های چهارم و پنجم را فراهم می کند. پهنای باند شبکه موجود به بخش های مستقل تقسیم می شود و به صورت پویا استاندارد ارتباطات سیار مربوطه را تخصیص می دهد.
به گزارش ای بی اس نیوز، از آنجایی که اخبار نسل پنجم اینترنت در اقصی نقاط دنیا منتشر شده و کاربران زیادی منتظر اجرای آن هستند، کشورهای مختلف در تلاش هستند تا این نسل جدید اینترنت را با همکاری بزرگ ترین ها راه اندازی کنند. اپراتورهای اینترنتی و غول های فناوری در جهان. اساساً فناوریهای ارتباطی در حال توسعه هستند و روز به روز نسل آنها پیشرفتهتر میشود، همانطور که از تعداد آنها مانند 4G، 5G، 6G و غیره مشخص است. و پتانسیل و ظرفیت این نسل از اینترنت در حال رشد است.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه توضیح می دهد: حالا اگر بخواهیم این فناوری را از دید کاربر تحلیل کنیم، مشترک تلفن همراه می گوید که با استفاده از این فناوری، شعاع آنتن DSS را طی می کند. از طریق گوشی هوشمند مجهز به نسل پنجم، اجازه استفاده از فرکانس این نسل را دارم و همچنین مشترکی که با گوشی نسل چهارم خود در محدوده سیگنال همان آنتن DSS موج سواری کند، سیگنال های 4G را دریافت خواهد کرد. واضح است که در این شرایط نمونه ای از رفتار آنتن به دو شبکه تلفن همراه سرویس می دهد.
انتهای پیام
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پیاده سازی این فناوری و استفاده از این تکنیک تخصیص هوشمند فرکانس ممکن است عوارض فنی زیادی داشته باشد که در نهایت منجر به تداخل LTE های مستقر در شبکه یا ایجاد مشکل برای پیکربندی می شود. . از زیر فریم
به گفته وی، DSS شبکههای سلولی را قادر میسازد تا خدمات 5G را بدون ارتقاء فیزیکی رادیوها ارائه کنند، به همین دلیل گفته میشود که به شروع سریعتر استقرار 5G کمک میکند.
به گفته هدایتی اپراتورها برای پر کردن شکاف بین فناوریهای 4G و 5G، تلفنهای همراه بر روی تکنیک «اشتراکگذاری طیف پویا» سرمایهگذاری میکنند، که در نتیجه استقرار فناوری 5G را تسریع میکند و عمر شبکه 4G را افزایش میدهد. همچنین، از دیگر مزایای این فناوری، 5G از دارایی های طیف بیشتری که در DSS تعریف شده است استفاده می کند که به نوعی منجر به افزایش سرعت برای کاربران نسل 4G به دلیل کاهش تراکم یا ترافیک شبکه می شود.
منظور از نسل، رشد اعداد است و دلیل افزایش و به فرض افزایش اعداد این است که هر فناوری ایجاد شده دارای دستاوردهایی است که از فناوری قبلی متمایز و بزرگتر می شود. به عنوان مثال آنچه برای 5G در مقایسه با 4G اتفاق می افتد سرعت را تا 100 برابر افزایش می دهد و این سوال یکی از فرصت هایی است که ممکن است در آینده برای افراد و مشاغل مورد نیاز باشد و فرصت های شغلی جدیدی را تعریف کند و نیازهایی را که نیاز به فناوری دارد برآورده کند. برای پاسخگویی ایجاد شود.
اما نکته مهم این است که در سطح جهانی، انتظار میرود اینترنت 4G حداقل تا یک دهه دیگر به همین منوال ادامه یابد، اما این امکان وجود دارد که این دهه با کمک اشتراکگذاری طیف پویا (DSS) طولانیتر شود. در واقع، طول عمر بیشتری را برای اینترنت 4G ایجاد می کند. (DSS) یک فناوری و آنتن جدید است که امکان استفاده موازی از 4G و 5G را در یک باند فرکانسی یکسان فراهم می کند و در واقع این فناوری نیاز این نسل از ارتباطات را به صورت پویا در زمان واقعی برآورده می کند.