افزایش قدرت رزمی ، تداوم زیاد کار و حداقل زمان مورد نیاز برای نگهداری و دقت بالا در اندازه گیری جهت و ارتفاع هدف و بهبود وضوح هدف ، بهبود زاویه پوشش آنتن ، سرعت تشخیص اهداف در مقایسه با دیگر رادارها از قابلیت های رادار هرمز
هدف پروژه هرمز طراحی و ساخت یک دستگاه رادار میان برد است تا علاوه بر استخراج اطلاعات مربوط به سرعت هدف ، بتواند فاصله هدف را با دقت بالا استخراج کرده و اطلاعات را با کیفیت بالا در پدافند هوایی ارسال کند. مرکز کنترل آتش موشک به
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، رادار تاکتیکی میان برد هرمز و شبیه ساز شمس که یک سامانه راهبردی دوربرد است ، روز شنبه با حضور سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و گروهی از معاونان سازمان خودکفایی ارتش.
یکی دیگر از کاربردهای این محصول ، برنامه ریزی عملیات سریع و تعیین کننده بر اساس فناوری های برتر و تجهیزات جامع و پیشرفته است ، یعنی انتخاب اهداف و انواع با توجه به تهدید.
هدف پروژه شمس طراحی و ساخت شبیه سازهای سیستم های راهبردی دوربرد نیروی دفاع پدافند ارتش در برابر موشک های بالستیک و طیف وسیعی از اهداف دیگر است.
طراحی سناریوهای رزمی با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور ، آشنایی کارکنان با سناریوهای احتمالی با توجه به تهدید منطقه ، سیستم ارزیابی عملکرد اپراتور توسط تحلیل و امتیازدهی نرم افزار و صرفه جویی در هزینه و آماده سازی است.
سیستم کاملاً ایرانی شمس ، از نظر ظاهر و کارکرد ، با توجه به تهدیدهای کلاس سیستم دوربرد طراحی شده است و از طریق آن می توان سناریوهای رزمی مدرن و به روز را طراحی و اجرا کرد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز