رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بر لزوم افزایش سهم کشاورزی دانش بنیان در کشور تاکید کرد.
ای بی اس نیوز/مرکزی رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورای اسلامی با اشاره به اینکه سهم بخش کشاورزی از بنگاه های دانش بنیان تنها چهار درصد است، گفت: این سهم با توجه به ظرفیت های اقلیمی و نیروی انسانی متخصص بسیار کم است. کشور در حوزه کشاورزی است و باید تلاش شود تا این میزان افزایش یابد.
محمدجواد عسکری در گردهمایی کشاورزان و باغداران شهرستان ساوه که به همت جامعه ناگین سبز برگزار شد، امنیت غذایی را یک معضل جدی برای جوامع بشری دانست و گفت: اگر کشوری با برنامه ریزی و برنامه ریزی در این حوزه پیشرفت کند. در قالب نقشه راه لطمه نمی بیند، گفت: ایران با توجه به اقلیم های مختلف در زمینه امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی از جایگاه ارزشمندی برخوردار است.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی ایران بزرگترین بخش خصوصی کشور است، افزود: 4.5 میلیون کشاورز در بخش کشاورزی ایران فعال هستند که 25 درصد در اقتصاد و 35 درصد در اشتغال کشور نقش دارند، اما با وجود اینکه این، آنها نیز با چالش روبرو هستند. .
وی با تاکید بر اینکه برای حل چالش های بخش کشاورزی باید زیرساخت های این بخش تعریف و تقویت شود، افزود: در حوزه قانون گذاری نیز نمایندگان مجلس سعی کرده اند قوانین قدیمی و قدیمی را به روز کنند تا چالش های این بخش برطرف شود. برای تولید بیشتر و با کیفیت باید مشخص شود تا در این بخش درآمد بیشتر و شغل بیشتر شود.
این نماینده مردم در خانه ملت گفت: بر اساس توصیه های رهبر معظم انقلاب، کمیسیون کشاورزی شورای اسلامی با هماهنگی دولت مسیر توسعه بخش کشاورزی را طی کرده است. و حمایت جدی از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی با استفاده از ایده های خلاقانه کشاورزان در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: در حوزه امنیت غذایی و امور مربوط به ماموریت دولت قوانین مناسبی تصویب و اعتبارات خوبی اعطا شده و با اخذ وام و تلاش برای تامین نهاده ها، حمایت جدی از فعالان کشاورزی صورت گرفته است. و فضایی برای دستیابی به توسعه پایدار در بخش کشاورزی در کشور ایجاد شده است.
عسگری در خصوص امنیت سرمایه گذاری ها نیز گفت: شورای اسلامی شهر برای سرمایه گذاری در حوزه نهاده های دامی برای تولید غذای سالم و حفظ سلامت مردم اقدامات موثری انجام داده و معتقد است از امنیت غذایی و تولید غذای سالم پرهیز شود. هزینه بالای درمان افراد
وی حمایت از بازارهای خارجی را از اولویت های شورای اسلامی دانست و افزود: به حداقل رساندن بروکراسی های اداری برای تسهیل کسب و کار کشاورزی و بهره گیری از ظرفیت و دانش دانش آموختگان کشاورزی از مواردی است که مجلس در حال پیگیری است. همچنین در این کمیسیون طرحی به تصویب رسید که در قالب آن برای مقابله با تحریم ها در قالب ترخیص تراز تجاری، با بسیاری از کشورهای آفریقایی و اروپایی وارد مذاکره شدیم و نتایج خوبی حاصل شد. به دست آمده.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، توسعه کشور را در گرو بخش کشاورزی دانست و افزود: در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز قوانینی برای تسهیل صادرات وضع شده است. در حوزه صادرات نیز با حذف عوارض گمرکی محصولات کشاورزی زمینه توسعه محصولات کشاورزی فراهم شده است.
وی با بیان اینکه تولید با کیفیت بالا کارآفرینی، اشتغال زایی و ارزآوری را به همراه دارد، تصریح کرد: ایجاد دانش حوزه کشاورزی یکی از ضروریات در شرایط فعلی برای توسعه کشاورزی علمی است.
انتهای پیام