انتهای پیام/
وی با بیان اینکه مرکز پژوهش های مجلس چتر خود را برای همکاری با تمامی مراکز علمی کشور گشوده است، گفت: در این همکاری، حفظ مالکیت معنوی اتاق فکر از مهمترین رویکردهای مرکز است. برای تحقیقات مجلس «این همکاری یک بازی برد-برد است که در آن از درخواستهای اتاقهای فکر و دیدگاههای آنها در قانونگذاری استفاده میشود و فعالیتهای مرکز پژوهشهای مجلس تقویت میشود.
نگهداری با اشاره به اینکه رویکرد کارگزاری پیرو مرکز پژوهش های مجلس باید جایگزین کارفرما شود، خاطرنشان کرد: افراد برای ورود به دولت و مجلس ابتدا باید در دانشگاه رشد کنند، سپس وارد اتاق های فکر و نهادها شوند، پژوهشکده ها سپس وارد دولت شوند. و مجلس شود و باید جریان هموار باشد.
وی در این جلسه با تاکید بر اینکه برای تدوین و تصویب قوانین باید اقدامات ماهوی و علمی لازم در تهیه لوایح انجام شود، گفت: انعقاد قوانین مهم و ضروری در کشور مستلزم دو رکن مهم است. اولین نکته تعامل با نمایندگان است و محتوای قوانین نیز باید از کیفیت لازم برخوردار باشد و اصول قانونگذاری رعایت شود.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز باید در تهیه گزارش ها مشارکت داشته باشد و از حقوق معنوی آن ها حمایت کند و در گزارش ها به تلاش اتاق های فکر و دیدگاه این اندیشکده ها اشاره شود. باید استفاده شود. . .
نگهداری با اشاره به یکی از مشکلات مرکز پژوهش های مجلس در انجام فعالیت های خود گفت: 90 درصد تلاش مرکز پژوهش ها بر تهیه گزارش و تدوین طرح ها و لوایح متمرکز است. این متأسفانه منجر به حل مسئله و حل مسئله بسیار کم شد.
لازم به ذکر است در این جلسه مدیران اتاق های فکر به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند و ابراز امیدواری کردند که همکاری اتاق های فکر با مرکز پژوهش های مجلس گسترش یابد.
نگاهداری با اشاره به نگاه دیگری به تعامل مجلس و اندیشمندان گفت: در دیدگاه دوم، برخی معتقدند پژوهشگاه باید به نوعی موازی با اندیشمندان قرار گیرد.
به گزارش حوزه سیاست گذاری ABSNEWS، مدیران تعدادی از اندیشکده های کشور در دیدار با بابک نگهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس، راه های افزایش تعامل و همکاری های دوجانبه را بررسی کردند.
این را برای صفحه اصلی پیشنهاد دهید
وی ادامه داد: حل مشکلات در کشور ما با نگاه انجام می شود. در صورتی که دموکراتیک شدن تصمیمات مستلزم دید متعالی است.
وی سپس به تشریح نحوه تعامل مجلس شورای اسلامی و مرکز پژوهش ها با اتاق های فکر پرداخت و افزود: در این زمینه دو نوع نگاه وجود دارد. برخی از اندیشکده ها معتقدند که باید در جلسات کمیته شرکت کنند و نظرات خود را مستقیماً با نمایندگان بیان کنند.