رئیس سازمان بسیج حقوق دانان با اشاره به ریزش ساختمان کلانشهر آبادان گفت: فاجعه آبادان قلب ایران اسلامی را به درد آورد و شاید بدون این مشکلات قانونی این اتفاق نمی افتاد.
انبارکی مبارزه با فساد را جهاد بزرگ خواند و گفت: رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس احترام به قانون اساسی را یکی از شاخص های انقلابی بودن اعضا دانستند و لذا اگر انحرافی وجود دارد، منحرفان باید پاسخگو باشند.»
فیروز اصلانی استاد دانشگاه نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ورود به عرصه مبارزه با فساد امری ممنوع است که باید با صاحبان قدرت و ثروت مبارزه کرد. پیوسته به خدا دست های آلوده با فساد مواجه نمی شوند و نمی توانند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز، «سهراب انبارکی» روز سه شنبه در نشست تخصصی قرائت فرمان رهبر معظم انقلاب در هشت ماده در مبارزه با فساد، اظهار داشت: در ابلاغیه مرحله دوم انقلاب بسیج حقوقدانان برنامه هایی در این زمینه نوشت. امروز مبارزه با فساد به گفته رهبران مبارزه با اژدهای هفت سر است و همه باید دست به دست هم بدهند تا این جهاد بزرگ را در سطح ملی انجام دهند که کار بسیار دشوارتر است.
رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور با قرائت گزیده ای از فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری گفت: فرمان رهبری خطاب به قوای سه گانه است و در مبارزه با فساد باید مشخص شود که کدام یک نتیجه اندازه گیری ها خواهد بود. قانون اجرای اصل 149 (که مصداق بارز مبارزه با مفاسد اقتصادی است) در 17 مرداد 1342 روشن شد و در زمان طاغوت بر اموال مسئولان حاکم بود، اما سوال اینجاست که آیا همه مسئولان بعد از انقلاب بی گناه هستند؟
ورود به منطقه غیر جنگی مستلزم تعیین سرنوشت است
وی با بیان اینکه حضور فقیهان انقلابی می تواند نقش اساسی در اجرای منویات رهبری در عرصه مبارزه با فساد داشته باشد، گفت: در حوزه هم اندیشی و اصلاح قانون هنوز کارهای زیادی باید انجام شود. اتاق های فکر باید در این منوها گنجانده شوند. مورد. در حوزه عملیاتی باید از سوی معاونت اطلاعات بسیج سازمان اطلاعات سپاه و بسیج قضات طرحی تهیه کنیم تا همه اقشار بسیج در حوزه مبارزه با فساد بسیج شوند. همه بسیجیان باید در کنار هم با این اژدهای هفت سر مبارزه کنند.
وی با تاکید بر اینکه منشور 8 ماده ای رهبری تکلیف را روشن کرده است، گفت: مبارزه با فساد در سایه اجرای این منشور می تواند به مقصد برسد. هرکس وارد این عرصه می شود نباید بی خیال و دعوا باشد. باید خودت را تجهیز کنی و بعد بروی و با فساد مبارزه کنی.
انبارکی با تاکید بر اینکه مبنای تشکیل حکومت های دینی برپایی عدالت و مبارزه با فساد بوده است، گفت: ظالمان زمانه همواره به دنبال عدم اجرای عدالت و فساد فی الارض بودند که اساس شریعت الهی است. . سیستم در جهت مخالف »
وی با تاکید بر اینکه بر اساس قانون الحاق موادی به قانون اجرای این اصل در سال 1377 تمامی کارکنان فعلی و سابق کشور باید پاسخگوی عملکرد خود باشند، گفت: مسئولانی هستند. در سیستمی که مشکوک به تحصیل دارایی های نامشروع هستند باید احضار و در شعب خاصی مورد استعلام قرار گیرد و مشخص شود که دارایی مسئولان از کجاست.
وی با تاکید بر اینکه فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری باید عمل شود، گفت: امروز نظام اسلامی در خط مقدم مبارزه با فساد و برقراری عدالت است و عدالت باید بدرخشد بر خروج از نظام اسلامی که باعث می شود وظیفه ما سنگین است.”
وی ادامه داد: اقامه عدالت ارتباط مستقیم با ایجاد و تقویت نظام اسلامی و تمدن عظیم اسلامی دارد و علم به فرمان ائمه انقلاب بر همگان واجب است و در نظام اسلامی هیچ کس نیست. از اصل مسئولیت معاف است.»
نشست تخصصی قرائت فرمان مقام معظم رهبری در هشت ماده در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی (پرونده و برنامه نیروها) سه شنبه ۱۹ خردادماه با حضور مسئولان، نخبگان و فعالان حوزه هنری در همایش های هنری برگزار می شود. . رونمایی از نوشته های تخصصی قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، سایت و داشبورد مبارزه با مفاسد اقتصادی و همچنین تقدیر از فعالان مبارزه با مفاسد اقتصادی از برنامه های جانبی این نشست تخصصی است.
وی افزود: رهبری مبارزه با فساد را مایه امیدواری مردم دانستند و تاکید کردند که حتی اگر فردی اعلام کند با بنده ای نسبت دارد، اگر فاسد است باید با او برخورد شود. قوه قضائیه موظف است طبق قانون مذکور برای رعایت این اصل به مجلس گزارش دهد. رسانه ها و سازمان های مردم نهاد نیز باید به این اصل ارزشمند توجه داشته و در اجرای آن سهیم باشند.
این استاد دانشگاه فساد را تغییر هنجارها دانست و گفت: این تغییر هنجارها به این دلیل است که ما نمی توانیم اهداف و آرمان های انقلاب را اجرا کنیم؛ آرمانی که مردم عالم با اخلاص تمام خود را وقف آن کردند. تحقق برترین بهشت جمهوری اسلامی آرمانی است که عنوان آن عدالت است که امکانات و پیامدهای خود را دارد و بدون مبارزه با فساد نمی توان به عدالت دست یافت و باید علف های هرز را خشک و برید. جریان مفسدان و مفسدان حتی اگر آنها را رها کنیم ما را رها نمی کنند. دستیابی به اهداف نظام بدون نظارت و مساعدت وکلای متعهد امکان پذیر نیست.