به گزارش ای بی اس نیوز ، به نقل از دیوان عدالت اداری ، حجت الاسلام والمسلمین حکمت علی مظفری ، رئیس دیوان عدالت اداری ، در دیدار با اعضای بسیج دیوان عدالت اداری ، که در به مناسبت هفته دفاع مقدس ، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس گرامی داشته شد. اذهان بزرگ کربلا به ویژه امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) گفتند: روزی از خاطرات این شهدای بزرگوار صحبت خواهیم کرد و امروز شاهد تمرین این صحنه ها هستیم.
مظفری گفت: امروز ما در سنگر عدالت جهاد می کنیم و به دنبال عدالت هستیم و باید تفکر بسیجی را سرلوحه کار خود قرار دهیم و مراقب باشیم زمان از ما نگذرد. غفلت نکنید و فراموش نکنید. “
رئیس دیوان عدالت اداری تصور بسیجی را تفکر ناب محمدی دانست و خاطرنشان کرد: سهل انگاری ، عدم بصیرت ، دنیاخواهی و شهوت ، عشق به مقام ، ریاست جمهوری و فریب دشمن از مواردی است که در بسیج مورد مطالعه قرار می گیرد. به وی گفت: بسیاری از افرادی که در روز عاشورا علیه امام حسین (ع) جنگیدند ، پیرو سخنان پیامبر گرامی اسلام بودند و از دیدگاه پیامبر در مورد امام حسین (ع) مطلع بودند ، اما به دلیل عدم بصیرت و شناخت امام در روز عاشورا و یارانش شمشیرهای خود را کشیدند.
وی افزود: امام حسین (ع) و واقعه کربلا این اندیشه خالص الهی را که منطبق بر فطرت خالص الهی در انسان است زنده کرد و امروز این اندیشه باید در جامعه متداول باشد زیرا دشمن همیشه برای استفاده از آن مخفی می شود. از غفلت ما. “به آرامی
وی افزود: امام خمینی (ره) استاد این اندیشه الهی است که خط قرمز حسینی را به ما تقدیم کرد که پس از گذشت بیش از چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی و سی سال از دفاع مقدس ، جهاد باقی است و فقط سنگرها تغییر کرده اند به
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: امروز ما در سنگر عدالت جهاد می کنیم و به دنبال عدالت هستیم و باید تفکر بسیجی را در سرلوحه کار خود قرار دهیم و باید اطمینان حاصل کنیم که گذشت زمان ما نادیده می گیریم و فراموش می کنیم. ”
رئیس دیوان عدالت اداری خواستار تداوم راه جهاد و شهادت اندیشه بسیج شد و افزود: بسیج فکری به معنای صداقت و ایمان به معنای واقعی کلمه است و همه آنچه انجام می شود برای سرگرمی خداوند متعال است.
رئیس دیوان عدالت اداری اندیشه دینی و الهی را م supportید ماندگاری واقعه عاشورا دانست و افزود: فرهنگ عاشورایی به معنای بصیرت ، دشمنی ، مسئولیت پذیری و دفاع از مسئولیت است. و ما شهید هستیم تا وفادار باشیم.
مظفری با اشاره به رشادت های شهید نوجوان علی لندی گفت: این نوع ایثار در نوع خود بی نظیر است ، یک نوجوان بر اساس اخلاص جان خود را فدا کرد و این نمونه بارز جهاد است.
مظفری با تأکید بر اینکه این انقلاب می تواند با حضور و حمایت مردم پشت امامت و ولایت پایدار بماند ، گفت: «هرکس در هر مقامی که خود را بسیجی معرفی می کند باید یاد امام حسین زنده (ع) را به خاطر بسپارد. و این فکر در روح او شعله ور می شود ، زیرا هرگونه ضعف در این جهت به احتمال زیاد داستان عاشورا را تکرار نمی کند.
مظفری در پایان گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ، باید اندیشه بسیج منتقل شود و وظیفه ماست که آگاهی را در این زمینه افزایش دهیم ، زیرا آنچه در بیست سال اتفاق افتاده است ، در بیش از هزار سال تولید خواهد شد.
رئیس دیوان عدالت اداری با تأکید بر اینکه راه جهاد هنوز باز است و شکل آن امروز و در شرایط کنونی تغییر کرده است ، اعلام کرد: باید پرداخت شود.
انتهای پیام