پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴
نامه نگاری جمعی از خبرنگاران با رئیس جمهور؛  افزایش عوارض بحران مسکن را تشدید کرد - اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

دیوان محاسبات: تنها 70 شرکت دولتی اطلاعات کارکنان خود را در سامانه پاکنا ثبت کرده اند – اخبار مجلس و دولت – اخبار سیاسی ای بی اس نیوز

– از مجموع یک هزار و 118 دستگاه اجرایی مشمول ارائه صورتحساب ماهانه، 965 دستگاه معادل 86 درصد، صورتحساب ماهانه خود را ارائه کرده اند. در مجموع 153 دستگاه اجرایی معادل 14 درصد از کل دستگاه های اجرایی ذیربط هنوز صورتحساب ماهانه خود را ارسال نکرده اند که در حال پیگیری و اقدامات قانونی در حال انجام است. پس از آن بود که تعداد دستگاه های حسابداری در 8 ماهه امسال 306 دستگاه بود.

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات، گزارش مستمر دیوان محاسبات حاکی از اجرای بودجه 1400 طی 10 ماهه امسال است. 60 درصد منابع و مصارف عمومی در این مدت. مدیریت دولتی به 64.5 درصد رسید.

لازم به ذکر است با پیگیری دیوان محاسبات، وضعیت حسابداری دستگاه های اجرایی و تهیه و تدوین دستورالعمل های مورد نیاز مفاد قانون دارایی 1400 و عدم اعمال مفاد قانون دارایی در 10 ماه در مقابل 8 ماه امسال بهبود یافته است.

– مشمول مالیات سالانه مسکن و باغات گران قیمت و الزام کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی به پرداخت مالیات سالانه مربوط به هر یک از مساکن و باغات متعلق به خود و افراد تحت تکفل آنها انجام نشده است.

absnews

گزارش دیوان محاسبات حاکی از روند بهبود منابع نفتی، رشد منظم و خطی درآمدهای مالیاتی و رشد انتشار اوراق نسبت به 8 ماهه امسال است. همچنین معادل 41 درصد از منابع عمومی محقق شده توسط دولت مربوط به درآمدهای مالیاتی و گمرکی بوده است.

– موارد عدم اجرای احکام قانون دارایی از 23 درصد در 8 ماهه به 13 درصد در 10 ماه کاهش یافت و عدم تحقق اهداف قانونگذار به دلیل عدم اعمال مقررات. از مفاد یادداشت ها نیز 10 درصد کاهش نشان می دهد.

– با توجه به تکلیف دستگاه های اجرایی برای شناسایی کامل درآمدها، هزینه ها، دارایی ها و بدهی های خود بر اساس استانداردها و سیستم حسابداری بخش عمومی، 102 دستگاه شناسایی درآمد، 78 دستگاه شناسایی هزینه، 89 دستگاه شناسایی دارایی و 49 دستگاه اجرایی. دستگاه هایی برای شناسایی بدهی ها

– آیین نامه اجرایی رابطه مالی شرکت نفت و دولت در 10 ماهه اول سال 1400 به تصویب هیات وزیران نرسیده و اقدامی صورت نگرفته است.

تصمیماتی از قبیل تعیین تعرفه سوخت پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، فولاد و سایر واحدهای تولید کانی فلزی و فلزی، واگذاری بنگاه های دولتی موضوع گروه های (1) و (2) موضوع ماده (2) قانون اجرای سیاست های کلی. اصل 44 قانون اساسی، تکلیف وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص تأمین تمام یا قسمتی از سهام و دارایی‌های عمومی دستگاه‌های اجرایی قوه مجریه و مابقی سهام دولت و دولت- شرکت های تحت مالکیت و نیز تکلیف استانداران برای پیشنهاد فروش ساختمان های عمرانی دستگاه های اجرایی مستقر در استان ها.

در بخشی دیگر از این گزارش آمده است که علیرغم تعیین «پایان بهمن ماه به عنوان آخرین مهلت پرداخت مالیات مسکن گران قیمت» در قانون دارایی، دستاورد آن تا پایان آذرماه همچنان صفر درصد و مالیات مشابه است. نرخ وصول واحدهای مسکونی «خالی» نیز به دلیل عدم تصویب آیین نامه اجرایی آن فاقد وصول است.

در بخشی دیگر از گزارش کنترل مستمر دیوان محاسبات بر اجرای 10 ماهه قانون دارایی 1400 کل کشور، به ارزیابی اجرای 278 فقره محکومیت اشاره شده است.

– حدود 73 درصد از عوارض وزارت نفت از طریق شرکت های تابعه برای گازرسانی به روستاها پرداخت شد.

تا پایان دی ماه سال 1400 تعداد 31 هزار و 418 دستگاه اجرایی تنها 2 میلیون و 133 هزار و 748 نفر از کارکنان سامانه پاکنا را ثبت کرده اند و در خصوص وظایف بنگاه های دولتی نیز تنها 70 بنگاه دولتی به مفاد این مصوبه عمل کرده اند. داشتن.

بر اساس یافته های دیوان محاسبات، اهداف قانونگذار برای شناسایی و فروش اموال مازاد دستگاه های اجرایی ملی و استانی، علیرغم شناسایی ۲ هزار و ۶۳۸ ملک و صدور مجوز فروش برای ۲ هزار و ۲۸۷ فقره، اجرایی نشده است.

در عین حال میزان مالیات های پرداخت نشده و معوق به حساب اشخاص حقوقی دولتی در پایان دی ماه امسال معادل یک میلیارد و 850 میلیون تومان بوده که بیش از 82 درصد آن مربوط به 3 بنگاه دولتی است.

– طی 10 ماهه امسال 38 مصوبه اجرایی معادل 76 درصد مصوبات و دستورالعمل های مورد نیاز قانون دارایی توسط مراجع ذی صلاح تنظیم و ابلاغ شده است، در حالی که در 8 ماهه نخست سال جاری 33 شهرک معادل 66 درصد اعلام شد.

لازم به ذکر است که تنها 55 درصد از منابع پیش بینی شده برای واگذاری دارایی های مالی وصول شده است و منابع از محل «انتقال سهام و حقوق مالکیت» بنگاه های دولتی و سایر دستگاه ها و نیز منابع حاصل از فروش است. از سهام دارایی ها، سهام، اموال و دارایی های دولتی در بنگاه ها و مؤسسات دولتی هیچ گونه وصولی دریافت نکرده است.

بر اساس این بررسی ها کسری 5/4 درصد از منابع و مصارف عمومی بودجه از محل حقوق خزانه گردان موضوع تبصره ماده (24) قانون محاسبات عمومی کشور تامین شد.

نوشته های مرتبط:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *