اخبار سیاسی روز

دیدار رئیس شورای ملی حقوق بشر ساحل عاج با غریب آبادی

در ادامه این نشست، رئیس شورای ملی حقوق بشر ساحل عاج ضمن ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و شرکت در کنگره بین المللی زنان تأثیرگذار، گفت: این کنگره با هدف حضور در کنگره بین المللی زنان تأثیرگذار، برگزار می شود. کمک به زنان در کشورهای در حال توسعه شبکه و ارتباط با یکدیگر. حضور اینجانب باعث شناخت درست و واقعی ایران و وضعیت زنان در کشور شما و نقش مهم آنها در خانواده، جامعه و عرصه سیاسی شده است که در رسانه های بیرونی با تبلیغات منفی و انحرافی نمایش داده می شود.

غریب آبادی در ادامه با اشاره به اتفاقات اخیر گفت: غربی ها در ایران به وضوح به دنبال مداخله و کارشکنی بودند و از همه ابزارها از جمله بین المللی برای تحت فشار گذاشتن ایران استفاده کردند. شما شاهد بوده اید و شاهد هستید که تعدادی از کشورهای اروپایی درگیر تظاهرات گسترده با حضور صدها هزار نفر هستند. چرا برای این کشورها خبرنگار ویژه انتخاب نمی شود و بیانیه ای صادر نمی شود؟ چرا کشورهایی که حقوق بشر در آنها به شدت نقض می شود باید مصون باشند؟ اکنون کشورها می دانند که حقوق بشر به یک موضوع و ابزار سیاسی تبدیل شده است.

غریب آبادی در این دیدار با اشاره به جایگاه مهم و تاثیرگذار زنان در ایران گفت: زنان در جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و … نقش بسزایی و مهمی دارند.

انتهای پیام

معاون امور بین‌الملل رئیس‌جمهور افزود: جهان‌شمولی و تنوع فرهنگی دو واژه مهم اما مورد اعتراض بسیاری از کشورها هستند. متأسفانه غرب سعی می کند معیارهای خود را بر فرهنگ های دیگر تحمیل کند و تفاوت های فرهنگی ملت ها را نادیده می گیرد. جای تاسف است که حقوق بشر تا این حد سیاسی شده و کشورهای غربی از آن به عنوان ابزاری برای فشار بر کشورهای مستقل در زمینه های مختلف استفاده می کنند.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس شورای ملی حقوق بشر ساحل عاج بر ارتقای روابط دوجانبه در حوزه حقوق بشر تاکید کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، نامیذاته سنگاره، رئیس شورای ملی حقوق بشر ساحل عاج که برای شرکت در اولین کنگره بین المللی زنان تاثیرگذار به ایران سفر کرده است، با کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر قوه قضائیه دیدار و گفتگو کرد. ستاد حقوق بشر و دو حزب اطراف در مورد برخی از مسائل حقوق بشر بحث و گفتگو کردند.

وی خاطرنشان کرد: در ایران بالغ بر 17 هزار قربانی تروریسم داریم که بسیاری از آنها زن و کودک هستند. جای تعجب است که غربی ها که خود را مدافع حقوق بشر و حقوق زنان می دانند به پناهگاه گروه های تروریستی تبدیل شده اند! آیا قربانیان این جنایات تروریستی حقوقی ندارند؟! ملت ایران در معرض تحریم های یکجانبه و ظالمانه قرار دارد که گزارشگر ویژه سازمان ملل نیز در گزارش سفر خود به ایران به آن اشاره کرد که تحریم های یکجانبه آثار مخرب و منفی بر تمامی حقوق بشر مردم ایران داشته است. اگر کشورهای غربی واقعاً نگران حقوق مردم، زنان و کودکان ایران هستند، باید از تحریم ایران دست بردارند.

در پایان طرفین بر ادامه رایزنی ها و تبادل تجربیات خود در زمینه حقوق بشر توافق کردند.

وی در ادامه روابط دوجانبه ایران و ساحل عاج را سازنده و مناسب توصیف کرد و گفت: اراده جمهوری اسلامی ایران ارتقای روابط دوجانبه دو کشور در تمامی سطوح و تبادل تجربیات در زمینه های مختلف از جمله است. در حوزه مرتبط با حقوق بشر

دبیر ستاد حقوق بشر با تاکید بر اینکه صیانت از حقوق بشر اولویتی اساسی و خدشه ناپذیر در نظام جمهوری اسلامی ایران است، افزود: پایبندی ایران به این حقوق در سه حوزه قابل بررسی است. اولین شرط به موضوعات دینی ما برمی گردد. حقوق بشر ریشه در ادیان الهی دارد و در دین مبین اسلام رعایت حقوق بشر و حقوق زن بسیار توصیه شده است. بنابراین ما موظف به رعایت حقوق بشر هستیم. لازمه دوم از قانون اساسی ایران است که فصل سوم آن به شناسایی و تبیین حقوق ملت اختصاص دارد. شرط سوم نیز به تعهدات بین‌المللی حقوق بشری ما اشاره دارد که ایران در حال حاضر عضو پنج کنوانسیون بین‌المللی حقوق بشر و گزارش‌های مربوط به اجرای آنها است. در واقع حقوق بشر در ایران سابقه طولانی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا