سایر موضوعات

ارائه پروتزهای سفارشی برای جراحی های ارتوپدی و فک و صورت با پرینترهای سه بعدی


یکی از شرکت های دانش بنیان محصولات و خدمات خود را در زمینه ارتوپدی و فک و صورت به صورت شخصی و بیمار محور با استفاده از فناوری های نوین تولید مانند پرینترهای سه بعدی لیزری ارائه می کند.

دکتر مراد کریم پور مدیرعامل این شرکت دانش بنیان و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفت وگو با ای بی اس نیوز؛ وی گفت: در اصل ارائه خدمات بیمار محور، پزشک طرح درمانی ایده آل خود را نزد کارشناسان بالینی این شرکت ارائه می کند و پروتز یا راهنما شخصی سازی شده با توجه به هندسه خاص اندام بیمار و با توجه به آن طراحی و ساخته می شود. طرح درمانی پیشنهادی

عضو هیئت علمی گروه بیومکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران ادامه داد: همچنین می توان بر اساس تصویربرداری سه بعدی از بدن بیمار، آنالیزهای بیومکانیکی دقیق انجام داد و طرح درمانی پیشنهادی پزشک قابل شبیه سازی است. در رایانه قبل از عمل جراحی. در نهایت باید بهترین روش درمانی در تعامل بین پزشک و مهندسان انتخاب شود و در حین جراحی، پزشک روش بهینه جراحی را با دقت اعمال کند.

کریم پور افزود: محصولات این شرکت فناور عمدتاً در دو حوزه ارتوپدی و جراحی فک و صورت عرضه می شود و این شرکت در طول فعالیت خود توانسته است توسط جراحان زیادی به خود اعتماد کند و در مواردی که بیمار نیاز به برنامه های درمانی پیچیده ای داشته باشد، خدمات و محصولات این شرکت مورد استفاده قرار می گیرد.

ارائه پروتزهای سفارشی برای جراحی های ارتوپدی و فک و صورت با پرینترهای سه بعدی

وی تصریح کرد: به عنوان مثال در جراحی تومور ارتوپدی و فک و صورت، پروتزهای شخصی سازی شده منجر به جراحی دقیق می شود، زمان جراحی و نتیجه درمان بسیار بهبود می یابد و کیفیت درمان افزایش می یابد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: بیمار طی عمل جراحی در زمستان 1401 دچار تومور بدخیم «کندروسارکوم» (نوع بدخیم تومور استخوانی که از غضروف سلول بافتی موجود در اسکلت انسان به وجود می‌آید) در ناحیه لگن با استفاده از پروتز تیتانیوم سفارشی تحت عمل جراحی قرار گرفت و از قطع اندام بیمار جلوگیری شد. علاوه بر این، در جراحی برای برداشتن تومور آملوبلاستوما در ناحیه فک، استفاده از پروتز سفارشی “فک پایین” به بازگشت کامل هندسه صورت بیمار و توانایی قرار دادن دندان ها پس از تکمیل پردازش منجر می شود.

ارائه پروتزهای سفارشی برای جراحی های ارتوپدی و فک و صورت با پرینترهای سه بعدی

کریم پور با بیان اینکه در صورت ضربه به سر، استفاده از پروتزهای سفارشی جمجمه این امکان را فراهم می کند که پروتز دقیقاً مطابق با فرم سر بیمار طراحی و ساخته شود و ضمن بازسازی هندسه بدن بیمار، بهترین ها وی ادامه می دهد: نوع اتصال استخوانی به طوری که استخوانی شدن و استخوان سازی تا حد امکان انجام شود، وی ادامه می دهد: علاوه بر این، به لطف استفاده از چاپ سه بعدی، ساختارهای متخلخل TPMS امکان بهینه سازی پروتز را برای حداکثر استخوان سازی فراهم می کند.

ارائه پروتزهای سفارشی برای جراحی های ارتوپدی و فک و صورت با پرینترهای سه بعدی

این عضو هیئت علمی گروه بیومکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران گفت: از دیگر موارد استفاده از پروتزهای متخلخل سفارشی می توان به قفس های فیوژن جراحی مچ پا اشاره کرد که از ساختارهای متخلخل در تیتانیوم استفاده می شود که باعث رشد استخوان می شود. داخل پروتز و استحکام زیادی بین پروتز و استخوان بیمار ایجاد می شود.

کریم پور گفت: با توجه به عضویت اینجانب در گروه بیومکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران، عمده پروژه های تحقیقاتی و موضوعات پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توجه به نیازهای واقعی پزشکان، تعاملات و تجربیات شکل گرفته در حین فعالیت تعریف می شود. جامعه ی ما.

وی خاطرنشان کرد: این مهم دانش آموزان را قادر می سازد تا با مشکلات و نیازهای واقعی پرسنل پزشکی و جراحان آشنا شوند و نحوه تعامل با پزشکان و تولید محصولات و یا ارائه خدمات مختلف به پزشکان را به صورت عملی بیاموزند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: همکاری نزدیک پزشکان و گروه تحقیقاتی این شرکت منجر به تولید مقالات مشترک بین گروه های پزشکی و مهندسی شده که در مجلات معتبر بین المللی و انجمن های تخصصی به چاپ رسیده است.

کریم پور گفت: این شرکت یکی از اولین شرکت های فعال در زمینه راه حل های شخصی سازی شده در جراحی با هدف مشارکت مهندسان پزشکی در روند درمان و حضور در کنار جراح در اتاق عمل می باشد. دسته بندی کسب و کار مبتنی بر دانش نوع 1.

وی ادامه داد: وجود مهندسان پزشکی در کنار پزشکان یکی از حلقه های مفقوده درمان در کشور بوده است و فلسفه شرکت ما این است که نیازهای پزشکان را درک کرده و در رفع آنها تلاش کنیم.

یکی از اعضای هیأت علمی گروه بیومکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران گفت: حضور مهندسان بیومکانیک در اتاق عمل و همکاری نزدیک در طول 10 سال فعالیت این شرکت منجر به درک عمیق این شرکت شده است. واقعیت ها، مسائل و محدودیت های جراحان و ارائه خدمات بهتر و بهتر.

کریم پور یادآور شد: تمامی کارشناسان بالینی این شرکت از فارغ التحصیلان بیومکانیک از دانشگاه های برتر کشور هستند و این شرکت توانسته بستری را فراهم کند که فارغ التحصیلان بتوانند در زمینه تخصصی بیومکانیک فعالیت کنند و در ارتقای کیفیت درمان تلاش کنند. تا حد امکان.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا