مدیر خانه معدن ایران:

بهرامان گفت: برنامه ریزی و اجرای دو مولفه ای که بستر مناسب برای رشد و توسعه اقتصادی را فراهم می کند باید هر چه سریعتر فراهم شود چرا که در این شرایط چاره ای جز آبادانی کشور نداریم.
محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، گفت: برنامه ریزی و بستر اجرا باید هر چه سریعتر برای هر دو فراهم شود. اجزاء. که بستر مناسبی را برای دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی فراهم می کند، زیرا در این شرایط چاره ای جز ساختن کشور نداریم.
تدوین سیاست های صحیح و توجه به آینده اقتصادی دو مولفه است که بستر مناسبی را برای دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی فراهم می کند. بهرامان با اعلام این مطلب گفت: سیاست های اقتصادی در همه حوزه ها باید به روز و در راستای منافع نسل فعلی و آینده باشد. برنامهریزیها و سیاستهایی که بدون در نظر گرفتن هدف سرزمینی انجام شده است، در نهایت باعث شده است که تمامی حلقههای فعال در چرخه تولید از توزیع نیروی انسانی متضرر شوند، زیرا هزینههای تولید در چنین شرایطی به شدت افزایش مییابد.
تسهیل شناسایی و ورود به بازارهای هدف
این فعال اقتصادی با بیان اینکه باید تصمیمات نادرست و آسیب های آن برای مردم شناسایی و برای رفع آن چاره اندیشی شود، گفت: کاهش هزینه های صادراتی و همچنین رعایت اصول اخلاقی در صادرات و واردات یکی از مهم ترین موارد است. گام هایی برای برداشتن بهبود شرایط اقتصادی کشور و جمعیت.
وی با تاکید بر لزوم افزایش ظرفیت تولید در کشور خاطرنشان کرد: برنامه ریزی ضعیف باعث سوددهی برای ادامه تولید یا سرمایه گذاری های جدید در این بخش نشده است و به همین دلیل نقدینگی به جای حوزه تولید به سمت سفته بازی فرستاده می شود.
رئیس خانه مدن ادامه داد: پیش از این فعالان اقتصادی بر اساس سیاست های اقتصادی زمانه برای ورود به عرصه تولید گام برداشتند، اما تغییر مستمر سیاست ها بدون در نظر گرفتن نیازهای آتی منجر به این شد که هیچکس چنین اقدامی انجام نداد. اشتباه کرد و در بخش تولید و صنعت سرمایه گذاری کرد.
چالش های دستیابی به یک برنامه مدون اقتصادی
بهرامان عدم جذب سرمایههای جدید و نبود برنامههای مدون اقتصادی را موجب شده تا واحدهای تولیدی و صنعتی با چالشهای جدی روبهرو شوند و کمبود انرژی در واحدهای صنعتی و معدنی را یکی از جدیترین مشکلات صنعت و معدن دانست. زمستان به صورت کمبود گاز و در تابستان به صورت قطع برق خود را نشان می دهد.
این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: چاره ای جز آبادانی نداریم، بنابراین برای عبور از چالش های پیش روی اقتصاد کشور باید سیاست های صحیح و اصولی اتخاذ کنیم.
این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: با افزایش تولید یک کشور نسبت به قبل، وضعیت اشتغال یک کشور بهتر می شود. همچنین زمانی که عرضه محصولات به دنبال افزایش تولید آن افزایش می یابد، قیمت محصولات نیز کاهش می یابد و قدرت خرید مردم افزایش می یابد. البته در پیمودن این مسیر رشد اقتصادی باعث افزایش صادرات فرامرزی کشور و ایجاد زمینه برای ورود ارز به کشور می شود.