سایر موضوعات

دو مسیر صنعت و فرهنگ برای صنعت چاپ/ ترکیه بازارهای منطقه را تسخیر کرده است

وی با بیان اینکه در صنعت چاپ بیش از 90 درصد ماشین آلات و 70 درصد مواد اولیه وارداتی است، گفت: خرید ماشین آلات جدید به دلیل تحریم ها سخت است و حتی اگر نقدی بخریم، قیمت تمام شده است. مواد 20 درصد گرانتر از رقبایی مانند ترکیه است.

وی در ادامه با بیان اینکه متولی صنعت چاپ از وزارت ارشاد هستم، تصریح کرد: زمانی که اتحادیه چاپخانه داران به وزارت ارشاد واگذار شد بیش از 95 درصد کار صنفی نشر بود اما الان 5 تا هم نشده است. ٪. خواسته فعالان صنعت این است که حداقل بخش های صنعتی اتحادیه به وزارت حراست واگذار شود.

به گفته رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران، صادرات به اروپا در حال حاضر در صنعت دارو انجام می شود، اما با توجه به هنر ایران در این صنعت، دستگاه ها نیاز به به روز رسانی دارند. ما در بخش لیبل نیز پیشرفت داشته ایم و نیازی به کشورهای دیگر نداریم.

ابوالحسنی صنعت چاپ را صنعت محرکه دانست و گفت: هیچ صادرات و کالایی بدون چاپ هویت ندارد. به همین دلیل حتی در ایام کرونا نمایشگاه چاپ برپا شد. با توجه به توانمندی های ایران در این زمینه، بازار منطقه باید در دست تولیدکنندگان ایرانی باشد، اما اکنون ترکیه بازارهای منطقه را در اختیار گرفته است. در این راستا تولیدکنندگان به جای دخالت و مشوق های صادراتی مانند ترکیه به حمایت نیاز دارند.

به گزارش ای بی اس نیوز، احمد ابوالحسنی در نشستی خبری از برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته بندی و ماشین آلات وابسته خبر داد و گفت: این نمایشگاه از 8 مهر لغایت 10 آبان ماه همه روزه از ساعت 8 الی 15 برگزار می شود. صبح. بعد از ظهر در این دوره از نمایشگاه 308 شرکت داخلی و 18 شرکت خارجی از کشورهای چین، آلمان، ترکیه و ایتالیا حضور دارند.

وی با بیان اینکه امارات نیز در این صنعت رو به رشد است و زنگ خطری برای بازار ایران است، تصریح کرد: از جمله مشکلات صنعت چاپ در ایران تامین نورد است. همچنین صنعت چاپ بین صنعت و فرهنگ باقی می ماند. این در حالی است که اگر چاپ زیرمجموعه وزارت صنعت باشد، می تواند تا سقف 100 میلیارد تومان تسهیلات در تبصره 18 و تا 50 میلیارد تومان تسهیلات برای سرمایه در گردش دریافت کند، اما میزان این تسهیلات در حال حاضر، که زیرمجموعه ارشاد است به ترتیب 5 میلیارد و 10 میلیارد است.

رئیس سندیکای چاپخانه داران استان تهران کوچکترین دستگاه چاپ را یک میلیون یورو به فروش می رساند و گفت: با توجه به سود بالای وام های بانکی، خرید دستگاه سخت است و فعالان این صنعت می توانند از این پول برای ساخت و ساز استفاده کنند. و سایر فعالیت های سودآور

رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران گفت: با توجه به توانمندی های ایران در این حوزه، بازار منطقه باید در دست تولیدکنندگان ایرانی باشد، اما اکنون ترکیه بازارهای منطقه را در اختیار گرفته است و گفت: صنعت چاپ بین صنعت و فرهنگ گیر کرده است. ، اگر چاپ زیرمجموعه وزارت صنعت باشد می تواند از امکانات بیشتری بهره مند شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا