طاهری رویکرد دولت به فضای مجازی را حمایت از کسب و کارها در این حوزه خواند و گفت: کسب و کارهای مجازی طی این سال ها فراز و نشیب های مختلفی داشته که دلیل آن بی نظمی و نبود چارچوب برای فعالیت این شرکت جدید است. این حوزه تجارت بوده است.
وی با تاکید بر اینکه عدم اجرای قانون توسط نهاد متولی می تواند اثر حمایت های در نظر گرفته شده از شرکت ها را خنثی کند، گفت: باید سازوکارها مشخص شود تا شرکت در یک محیط شفاف و سالم بتواند حمایت های لازم را دریافت کند. که دولت متعهد به اعطای آن شده است.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن با تاکید بر اینکه شناسایی دو کانال ثبت رسمی و حمایت مستمر با ابزارهای معرفی و تبلیغاتی، شرکت های فضای مجازی باید مورد توجه و پیگیری وزارت ارتباطات باشد، گفت: موضوعی که دولت و صاحبان مشاغل به آن نیاز دارند در فضای مجازی شناسایی مستقلی از شرکت ها وجود دارد و اکنون خوشبختانه وزارت ارتباطات به این موضوع رسیدگی کرده است.
شرکت های فضای مجازی باید از راه های قانونی و فرهنگی هویت مستقل پیدا کنند
طاهری با بیان اینکه با توجه به وضعیت دو ماه گذشته باید از کسب و کارهای فضای مجازی حمایت همه جانبه شود، گفت: این حوزه یکی از مهم ترین زیرمجموعه های دانش بنیان و بسیار اشتغال زا است و موانع توسعه آن باید وجود داشته باشد. فورا حذف شود، زیرا طبق آمار در حال حاضر بخش قابل توجهی از خانوارها به لطف فضای مجازی زندگی خود را می گذرانند.
مجلس آماده هرگونه مساعدت قانونی و تقنینی برای تقویت فعالیت شرکت های مجازی است
مصطفی طاهری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ای بی اس نیوز، برنامه حمایتی وزارت ارتباطات برای حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی را خوب ارزیابی کرد و گفت: در شرایط فعلی و محدودیت های اعمال شده بر روی اینترنت و برخی بسترهای خارجی، این شرکت ها نمی توانند به شکلی مشابه فعالیت کنند. در گذشته، کار و درآمد خود را دارند و باید پایگاه تجاری خود را تغییر دهند، که ممکن است به آنها آسیب برساند.
طاهری با تاکید بر اینکه هویت بخشی مستقل به کسب و کارهای مجازی نیز نیازمند اقدامات فرهنگی است، گفت: بحث تبلیغات در این حوزه بسیار موثر است و خوشبختانه وزارت ارتباطات در برنامه حمایتی خود از صدا و سیما در این حوزه استفاده می کند و باید انجام بشه.” این اقدام باید از طریق رسانه ملی انجام شود تا بتوان مشکلات ماکائو را در سطح حاکمیتی تسهیل کرد و شرکت ها نیازی به پرداخت پول نداشته باشند و در پوشش گسترده صدا و سیما در این زمینه موثر باشد.
وی خاطرنشان کرد: مجلس آماده هرگونه مساعدت قانونی و تقنینی برای تقویت فعالیت کسب و کارهای مجازی است.
طاهری مهلت سه ماهه وزارت ارتباطات را دوره ای طلایی برای اجرای این بسته خواند و گفت: خود وزیر در این خصوص گفته است که وزارت ارتباطات و دولت به فوریت موضوع پی می برند و از این پس به اعتقاد، امکانات و نیروی انسانی وزارتخانه برای انجام این کار بسیج شده است.
نماینده مردم طارم و زنجان در مجلس، مجلس را از مشکلات ناشی از محدودیت های اینترنتی در دو ماه گذشته برای این مشاغل مطلع دانست و گفت: این مشکلات کسب و کارهای مجازی زندگی بخشی از مردم را مورد توجه قرار داده است. جامعه. نگرانی ها و نگرانی ها از این قشر به حدی بود که وزیر ارتباطات با حضور در صحن مجلس به سوالات نمایندگان پاسخ داد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس موضوع کمک های مالی و معافیت های مالیاتی را اولویت اجرای این بسته کمکی عنوان و تصریح کرد: بهتر است در بحث های مالیاتی و کمک های مختلف ورود کنیم تا انشاالله وضعیت تغییر خواهد کرد و به حالت عادی باز خواهد گشت.
نماینده مردم طارم و زنجان در شورای اسلامی گفت: با توجه به ظرفیت خوبی که در بین زورگیران این شرکت ها وجود دارد، هر طرح یا لایحه ای که قرار است برای مراحل قانون گذاری به مجلس برسد باید از دل این شرکت ها بیرون بیاید. شرکت ها بیرون می آیند و پایه کلی آن را خودشان طراحی می کنند.
وی بسیاری از مشکلاتی که امروزه کسب و کارهای مجازی به دلیل عدم حمایت از منافع آنها در موسسات قانونی با آن مواجه است را تشریح و تصریح کرد: پیش از این از حیات و شکل این مشاغل حمایت نمی شد و قاعده ویژه اقلیت بر اتحادیه های مختلف حاکم بود. البته خود این شرکت ها به دلیل سلیقه جامعه تمایلی به حضور در پلتفرم های داخلی نداشتند و ترجیح دادند در فضایی بدون پشتوانه و چارچوب قانونی در بسترهای خارجی بمانند.