ایزدخواه در خصوص نقش سیستم های هوشمند و الکترونیکی مانند سیستم های تجاری کامل و پایانه های فروشگاهی در کنترل بازار گفت: سیستم های هوشمند برای شفافیت بازار ضروری هستند. به شرطی که همزمان با استقرار این سیستمها با انحصارات برخورد شود و از بین برود ، در غیر این صورت سیستمهای هوشمند تنها باعث شفافیت انحصارات می شوند.
انتهای پیام /
ایزدخواه همچنین به راهکار دیگری برای کنترل بازار اشاره کرد و گفت: همزمان با اجرای حداکثر سیاست های تولید ، ساختار تجاری و اجاره ای باید با هم ترکیب شود ؛ به عنوان مثال ، هر بار که یک محصول به دارایی تبدیل می شود ، دولت باید با شکستن انحصارات و شبه انحصارات آن را متوقف کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: البته برخورد با ساختارهای رانت خوار و انحصاری مانند جراحی است که درد و خونریزی نیز دارد ، اما هیچ راهی برای بهبود بیمار جز تحمل وجود ندارد. این.
85 درصد نهاده های دام و طیور در انحصار یک شبکه خاص است
وی تاکید کرد: بازار به تنهایی توسط اجزای قیمت تنظیم نمی شود و نمی توان کل مشکل را حل کرد ، به عنوان مثال ، با شناسایی انبارهای عاملان و آغاز مراحل قانونی ، هرچند این اقدامات ضروری است.
روح الله ایزدخواه ، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ABSNEWS ، در خصوص مهمترین اقدامات مورد نیاز برای مدیریت بازار و کنترل قیمت ها که باید توسط دولت انجام شود ، گفت: : برای تولید کلیه کالاها مناسب است که می تواند نیازهای بازار را به موقع برطرف کند.
وی افزود: راه اندازی سیستم های هوشمند راه خوبی است ، اما راه حل نهایی نیست ، بنابراین باید گام های اساسی برای اصلاح ساختارها و حذف رانت ها و انحصارات برداشته شود.
وی گفت: “برخورد با ساختارهای انحصاری و رانت جوی مستلزم کار مستمر و عمیق است.” در حال حاضر 85 درصد از نهاده های دامی و طیور کشور در انحصار یک شبکه ویژه است و دولت را مجبور می کند که این انحصار را یکبار برای همیشه از بین ببرد ». دیگران را در این بازار مشارکت دهید.
یکی از اعضای کمیته صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اجرای حداکثر سیاست های تولید و احیای ظرفیت های بخش تولید ، گفت: در حال حاضر به طور متوسط 50 درصد از ظرفیت بخش تولید کشور بلااستفاده است. با احیای این واحدها باید میزان تولید و عرضه کالا به اندازه ای باشد که تقاضای بیش از حد ایجاد نشود.