رئیس اتحادیه نانوایان اهواز با بیان اینکه عمدتاً در مناطق بالای شهر با کمبود نانوایی مواجه هستیم، اما درخواست ایجاد واحدهای نانوایی در نوساز پایین شهرک شده است، گفت: امتیازات. برای ایجاد واحدهای نانوایی در مناطق بالای شهرک اعطا شده است تا نانوایان بتوانند نانوایی با مساحت کمتر از مساحت در نظر گرفته شده توسط اتحادیه تشکیل دهند. فقط باید به گونه ای باشد که بتوانند به مشتریان خدمات ارائه دهند و همچنین تلاش می کنیم تا سهمیه آرد دولتی بیشتری را به نانوایی های این مناطق بدهیم تا نانوایان را تشویق به ایجاد واحدهای نانوایی در این مناطق کنیم.
وی با بیان اینکه سایت واحدهای نانوایی حدود 5 سال است که بسته شده بود و نتوانستیم نانوایی به واحدهای نانوایی شهرستان اضافه کنیم، افزود: در سال 1400 سامانه افتتاح شد و بیش از 100 واحد نانوایی به عضویت درآمدند و با توجه به اینکه به گفته های آقای فتوحی معاون اقتصادی استاندار در خوزستان 100 واحد نانوایی باید به شهرسازی اضافه شود و در مناطقی که احساس کمبود واحد نانوایی دارد قطعا نانوایی وجود خواهد داشت. ساخته شده.
ای بی اس نیوز/خوزستان رئیس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: به طور کلی عامل مهم تشکیل صف های طولانی در نانوایی های اهواز کمبود نانوایی در سطح شهر و کم بودن سهمیه آرد نانوایی هاست. زیرا هرچه سهمیه آرد بیشتر باشد ساعات پخت نان بیشتر می شود و بنابراین مشتری اطمینان دارد که در هر ساعت مراجعه به واحدهای نانوایی نان دریافت می کند و در نتیجه صف های طولانی تشکیل نمی شود.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر واحدهای نانوایی را افزایش داده ایم تا از ایجاد صف های طولانی جلوگیری شود، افزود: دستگاه های کارت خوان هوشمند بسیاری از چالش ها را در این زمینه برطرف کرده اند. نانوایی هایی که در روزهای غیر تعطیل کار نمی کنند یا کمتر کار می کنند بر اساس تراکنش های کارتخوان تعیین می شوند. نانواها تنها زمانی با مشکل مواجه می شوند که اینترنت قطع باشد، اما به طور کلی نصب کارت خوان هوشمند از سوء استفاده احتمالی نانوایان جلوگیری می کند.
سیوانی با بیان اینکه صف های طولانی در واحدهای نانوایی به دلیل کم کاری نانوایان نیست، تصریح کرد: ساعت پخت نان از ساعت 17:30 تا 20 است و برای مردم اهواز مناسب نیست. البته 50 تا 52 واحد نانوایی به عنوان نگهبان در شهر اهواز وجود دارد که در شش ماهه اول سال تا ساعت 23 نان می پزند و اکنون به دلیل تغییر ساعت تا ساعت 22 نان می پزند. ، اما باید قبول کنید که قدرت خرید مردم تغییر کرده است. اگر در گذشته نان را روزی 5000 تومان می خریدند، الان به 10-20000 تومان رسیده که باعث ایجاد صف های طولانی می شود.
انتهای پیام
رئیس اتحادیه نانوایان اهواز با بیان اینکه در مناطق کیانپارس، زیتون، کیان آباد و کروش با کمبود واحدهای نانوایی مواجه هستیم، تصریح کرد: با توجه به گرانی املاک و اجاره بها در این مناطق، اجاره ماهانه ملک مورد نیاز است. در این مناطق 25 میلیون تومان با پیش پرداخت 300 تا 400 میلیون تومان است، به همین دلیل نانوایان به مناطقی با اجاره کمتر می روند مانند المصوراب، حصیرآباد و کوی علوی که اجاره ماهیانه آنها 1500000 تومان تا 2 میلیون است. تومان.
رئیس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: هر جا که کمبود واحد نانوایی وجود داشته باشد نانوایان می توانند اقدام کنند و ما با آنها همکاری خواهیم کرد و قطعا در دوری از صف های طولانی انتظار موثر خواهد بود.
محمدصالح سیوانی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره دلایل تشکیل صف های طولانی در واحدهای نانوایی اظهار کرد: سبد غذایی مردم تغییر کرده و دیگر قادر به خرید مواد غذایی مانند برنج و مرغ و در حال حاضر ارزان ترین مواد غذایی نیستند. نان می خرند و نان 180 گرمی با قیمت 500 تومان به صرفه تر از سایر مواد غذایی است، به همین دلیل مردم به نانوایی ها آمدند.
سیوانی گفت: به طور کلی عامل مهم تشکیل صف های طولانی در واحدهای نانوایی اهواز کمبود واحد نانوایی در سطح شهر و کم بودن سهمیه آرد واحدهای نانوایی است. زیرا هرچه سهمیه آرد بیشتر باشد ساعات پخت نان بیشتر می شود و بنابراین مشتری اطمینان دارد که در هر ساعت مراجعه به واحدهای نانوایی نان دریافت می کند و در نتیجه صف های طولانی تشکیل نمی شود.
سیوانی سهمیه آرد یارانه ای واحدهای نانوایی خوزستان را کمتر از سایر استان ها دانست و این خود عامل دیگری در تشکیل صف های طولانی است و گفت: توزیع عادلانه آرد صورت نمی گیرد به طوری که کمتر از 150 کیسه به بیش از 100 آرد توزیع می شود. یارانه ای است و تعداد نانوایی ها برای جمعیت شهر غیرعادی است.
وی یکی دیگر از دلایل تشکیل صف های طولانی را کمبود نانوایی در سطح شهر دانست و افزود: در اهواز با کمبود نانوایی مواجه هستیم و تعداد واحدهای نانوایی در شهر نسبت به سایر شهرها و استان ها کمتر است. “