به گزارش مشتركان ايسنا، طي روزهاي اخير فشار آب در برخي مناطق تهران با افت همراه بوده است، اما مدير دفتر بهره برداري شركت آب و فاضلاب استان تهران مدعي است برنامه اي براي اعمال كمتر تدوين نشده است. فشار آب و علت این مشکل در برخی مناطق افزایش مصرف آب نهفته است.
به گزارش ای بی اس نیوز، تهران یکی از استان های خشک کشور محسوب می شود که در سال های اخیر وضعیت چندان مطلوبی در حوزه منابع آبی نداشته است. شهروندان را ایجاد می کند.
بر اساس شهادت مردم از نقاط مختلف شمال، جنوب، شرق و غرب تهران، افت فشار آب در روزهای اخیر چشمگیر بوده است، به طوری که کارهای روزمره کندتر می شود، اما گاهی اوقات مشکلاتی را به همراه دارد، اما شرکت آبفای تهران اعلام می کند که هیچ برنامه ریزی برای کاهش هدر رفت آب صورت نگرفته است.
علی اکبر ملکوتی – مدیر بهره برداری و توسعه شبکه آبرسانی و کاهش آب بدون درآمد شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این خصوص به ای بی اس نیوز توضیح داد: هیچ برنامه ای برای ایجاد افت فشار یا قطع آب در شهر تهران نداریم. ممکن است به دلیل مصرف مشتری باشد در روزهای پایانی سال مصرف آب افزایش می یابد و تامین آب در طبقات بالا با مشکل مواجه می شود که این مشکل نیز به دلیل مصرف زیاد است.
وی با تاکید بر اینکه افت فشار برنامه ریزی نشده ای نداریم و اگر این مشکل به صورت برنامه ریزی شده رخ دهد حتما از قبل اطلاع رسانی می کنیم، گفت: در روزهای اخیر میزان مصرف آب بسیار افزایش یافته و این میزان مصرفی که ما داریم. پیشبینی شده برای روزهای گرم سال، در واقع اکنون پیک مصرفی را که در تابستان شاهد بودیم تجربه کردهایم و این نشان میدهد که مصرف آب در تهران بالا است و باید به مدیریت بیشتر توجه شود. مصرف به دلیل خشکسالی سال های اخیر و میزان منابع سدها.
مدیر دفتر بهره برداری و توسعه شبکه کاهش و توزیع غیر درآمدی شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: حجم ذخایر آب سدها نسبت به سال گذشته 95 میلیون مترمکعب کاهش یافته است و نباید تصور کرد که بارندگی هایی که در حال حاضر رخ داده عمدتا به صورت برف است. می توان کمبودها را جبران کرد، گفت: بحث مصرف بهینه آب شرب و توقف مصرف بی مورد آب باید مورد توجه قرار گیرد.
به گفته ملکوتی، برای شستن عمر، لیوان و معابر نباید از آب استفاده کرد و می توان از روش های جایگزین مانند لیوان نمک، دستمال مرطوب یا چای استفاده کرد. اینها باید رعایت شود تا بتوانیم از منابع موجود برای پیک مصرف تابستان استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه این روزها میزان مصرف آب بین 20 تا 25 درصد افزایش می یابد، گفت: در این شرایط شهروندان باید تغییر الگوی مصرف آب را در دستور کار قرار دهند، انرژی آب مانند سایر انرژی ها مانند برق و برق نیست. گازی که به راحتی قابل انتقال است، باید در نگهداری آن کوشا باشیم تا همیشه این منابع را به صورت پایدار در دسترس داشته باشیم.
انتهای پیام