دفتر تخصصی احیاء در بانک مرکزی تشکیل می شود

در این گزارش، برنامهها و اقدامات انجام شده برای توانبخشی از طریق توسعه و تنوع ابزارهای تامین مالی، بنگاههای دانشبنیان و پارکهای علم و فناوری و توانبخشی از طریق تفاهمنامه با سازمانها و نهادها بهسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تشکیل میز تخصصی با موضوع احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه فعال بانک مرکزی از مصوبات این جلسه بود.
در این جلسه سید امیرحسین مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در راه اندازی و بهره برداری از نهضت احیای واحدهای اقتصادی با اشاره به احیای 460 واحد تولیدی غیرفعال طی سه ماهه اخیر گزارشی از پیشرفت کار ارائه کرد. پروژه های احیای واحدهای اقتصادی
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد مخبر در این نشست که عصر امروز (سه شنبه) برگزار شد، با اشاره به اقدامات و دستاوردهای انجام شده در دوره کوتاه نهضت بهبود، گفت: ایجاد فرصت های شغلی با سرعت بالا، هدایت بخش بزرگی از سرمایه معلق ورود کشور به چرخه تولید و جلوگیری از هدر رفت سرمایه گذاری های گذشته یکی از دستاوردهایی است که با توسعه فعالیت های جنبش محرک محقق خواهد شد.
absnews
وی با اشاره به اینکه بودجه و منابع دولت محدود است، گفت: باید از بخش خصوصی و منابع عمومی برای انجام کارهای بزرگ استفاده کنیم، زیرا این دولت به تنهایی نمی تواند این کار بزرگ را به نقطه مطلوب برساند.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر نقش آفرینی و استفاده از ظرفیت های مردمی برای احیای واحدهای اقتصادی و تولیدی نیمه فعال و غیرفعال، گفت: هر چه مشارکت مردمی در روند احیای واحدهای اقتصادی بیشتر شود، روند و فرآیندها بیشتر می شود. شناسایی استعدادهای مردم و ما نخبه خواهیم بود.
در چهارمین اجلاس نهضت احیای واحدهای تولیدی و اقتصادی غیرفعال به ریاست معاون اول رئیس جمهور، گزارشی از احیای ۴۶۰ واحد در سه ماهه اخیر ارائه شد و راهکارهایی برای تسریع در اجرای این پویش اتخاذ شد. .
این مخبر افزود: اگر بتوانیم شبکه ای از گروه های مردمی جوان، نخبه و انقلابی برای احیای واحدهای تولیدی ایجاد کنیم، قطعاً دستاوردها و نتایج درخشانی حاصل خواهد شد و می توان از این شبکه مردمی برای برنامه ها و پروژه های بزرگ دیگر استفاده کرد. .