شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

دشمنان سعی می کنند بین مردم و دولت شکاف ایجاد کنند

برخی از بازیگران فتنه ها آشکارا ضد انقلاب هستند، برخی ندانسته به آن ملحق می شوند، برخی سرسختانه ناآگاهانه تبدیل به سخت یا نرم توطئه گران می شوند و برخی در نفاق نقش آفرینی می کنند. آنها قطعاً جایی در میان معترضان ندارند. چون سودشان ایجاد سوژه های اعتراضی است و اصلاً معترضان را نشان نمی دهند.

اما معجزه تعبیر جهادی به گونه ای است که فتنه بنی امیه با وجود قدرت نظامی و رسانه ای و تسلط کمی و کیفی بیشتر، در انحراف و مدیریت افکار جامعه و تاریخ ناکام می ماند. و حکایت امروز کشور ما این است که با امپراتوری دروغ رسانه ای و جنگ شناختی دشمن روبرو هستیم، برگزاری جلسات آزاد اندیشی و تریبون های بحث و گفتگو عاری از تبلیغات رسانه ای، تبلیغ و خود محوری با تکیه بر خدامحوری مهم ترین آن است. استراتژی برای مقابله با این جنگ شناختی فعلی. .

یکی از راهکارهای مقابله با مدیریت فتنه و پس از فتنه، شناخت کاستی ها در عرصه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و تلاش برای ترمیم و جلوگیری از تعمیق آنها، البته کاستی های قابل کنترل و قابل بیان و غیر ابزاری است. برای استعمارگران) ضرورت جامعه مدنی امروز است. اما این نظرات متناقض را باید (بدون تقابل) مدیریت کرد تا زمینه ساز رشد و توسعه جامعه شود نه بر هم زدن آن.

قبل از گفت و گو باید عوامل فتنه را بشناسید، اگر برخی از آنها قبل از اصلاح یا شناسایی به گفت و گو دعوت شوند، می خواهند بگویند شما هم همان حرفی را می زنید که من گفتم. در این هرج و مرج اخیر، عده ای به مناسبت اما ناآگاهانه آب به آسیاب دشمن ریخته اند، باید به خود بیایند! برخی دلسوزانه اما کورکورانه تبلیغات دشمن را پذیرفته اند، باید به اینها هشدار داد. عده ای عجولانه و اشتباه محاسباتشان را اشتباه محاسبه کردند، اما سرسختانه، شاید ریاکارانه و شاید هم متکبرانه، پس از روشن شدن حقیقت، خط و مرز خود را مشخص نکردند.

رویکردهای سیاسی نیز باید به گونه ای باشد که هیچ گروه و گروه و جناحی از تصمیم گیری های سیاسی در کشور بی نصیب نمانند و این محرومیت با توسعه گرایی سیاسی و اجتماعی مغایرت داشته باشد و موجب لجاجت و دشمنی هایی شود که در فتنه اخیر شاهد بودیم. البته فراموش نکنیم که این لازمه یک جامعه دموکراتیک دینی است.

عده ای به ظاهر روشنفکر اما دیکتاتور و مظلوم با انکار حقیقت و یا نسبت دادن آن به گذشته که آرزوی آنها بود سعی در باطل کردن سخنان خود داشتند و چنگال خود را بر خورشید حقیقت دراز کردند و خورشید را ظالم و دیکتاتور ساختند و امید بخشیدند. به دشمن! آنها بی اعتبار، به چالش کشیده، مشروعیت زدایی و تقدس زدایی کرده اند. شاید از همه بدتر عده ای خودخواه، میانه رو و غیرمسئول به سکوت پرداختند و مدیون مردم و شهدا و ولایت شدند. خوب است کسانی که مقصر این حوادث هستند قبل از اینکه دیر شود جبران کنند. امروز بهتر از فردا است.

دولت باید متغیرهای نسلی و ارتباطی را با مطالبات فناوری در اسلام و جمهوریت بشناسد و در معادلاتی قرار دهد که جدا از هم نروند. همچنین باید شور اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در جامعه ایجاد شود و عرصه های اقتصادی به سمتی پیش برود که همه محرومیت ها در همه اقشار جامعه رفع شود تا انزوا و سرخوردگی، یأس و یاس جامعه از بین برود. شهربازی های اجتماعی فعال و غیر منفعل باید به گونه ای تعریف شود که عناصر فتنه گر جامعه با رویکردها از بین بروند و این موضوع یک روز و چند روز نیست.

این ویژگی اصلی اغواگری است که تشخیص آن را دشوار می کند. زیرا در ظاهر کسانی که فتنه می‌آورند دوستند اما در باطن دشمنند و در این غبار دوست و دشمن گم می‌شوند. نه اصلاً خاک می ریختند تا دشمن را پنهان کنند تا بتوانند میدان بازی کنند و در قالب یک دوست صحنه را رهبری کنند! مجروحان این جنگ ترکیبی را نمی توان به راحتی شناسایی و از آنها مراقبت کرد، از طرفی کشته شدگان از سربازان داخلی که در کنار دشمن و در مقابل ما خواهند بود کم نمی کنند.

مهمتر از آن، تربیت اخلاقی و شناختی جامعه و تقویت اعتقادات و معنویت به عنوان راهکارهای درازمدت مبارزه با فتنه های اجتماعی مورد نیاز است. با تکیه بر بیانات کلیدی رهبری، فتنه باید با تبیین روشنگری خاموش شود و این روشنگری است که دست فتنه گر را کوتاه می کند.

برای پرهیز از فتنه ها و نحوه برخورد با این پدیده ها راهکارهایی وجود دارد که از جمله آنها می توان به مذاکرات نرم و تبیینی جهادی به ویژه در بستر رسانه ای و در صورت لزوم مذاکره سخت و قاطع با سازندگان و طراحان، فرماندهان و عاملان فتنه ها به صورت کوتاه مدت اشاره کرد. -روش های مدت

«مهدی عربصادق» معاون سیاسی حزب موتلفه در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری ای بی اس نیوز قرار داد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره فتنه و اغتشاشات اخیر نوشت: واژه فتنه یکی از پرتکرارترین واژه هاست. در شبکه مفاهیم قرآنی و روایی و در قرآن کریم آمده است. حتی از قتل هم جدی تر است که لغت شناسان آن را به طور کلی به سه معنا داده اند: اولی «در آتش ذوب شدن»، دوم معنای عام «آزمایش و آزمایش کردن» و معنای سوم در معنای اجتماعی. حوزه عبارت است از «اضطراب، اختلاف و اخلال در نظم امور و تفرقه» و این معنا بیشتر مربوط به مفهوم فتنه است که مترادف با رویدادهای اجتماعی مضر و آتش زا مرکب از خیر و شر است.

فتنه یکی از برنامه های اصلی دشمن است و با ابزار تبلیغات دروغین رسانه ای که تنش و شبهه آفرینی می کند، قصد دارد مردم را نسبت به یکدیگر و نسبت به دولت احساس بدی کند. دشمنان برای دستیابی به منافع اصلی دنیاطلبی و استعمار خود سعی می کنند بین مردم و مردم و بین مردم و حکومت شکاف ایجاد کنند.

فتنه زنگ خطر است و هوشیار باشید. اگر معرفت و شناخت حاصل شود در پس فتنه می توان تهدید فتنه را به فرصتی برای بلوغ اجتماعی و اعتمادسازی مردم و شناسایی نقاط ضعف تبدیل کرد! فراموش نکنیم که مردم در فتنه با دشمن همراهی نمی کنند، یعنی سرمایه اعتماد عمومی به جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و مردم همیشه حساب انقلاب و نظام را در برخی از کارکردهای اجرایی جدا کرده اند. کارمندان دولت، و این مردم بودند که نظام را از خشم برخی از کارمندان دولت نجات دادند.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *