دستیابی به خودکفایی در تولید شکر از طریق کشت های پاییزه

مدیر پروژه کارخانجات قند وزارت جهاد کشاورزی گفت: تنها با استفاده از محصول پاییزه با تولید بیش از 5 میلیون تن چغندرقند می توان به خودکفایی در تولید این محصول دست یافت.
آقای حصادی افزود: با برنامه های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی شرایط برای خودکفایی در تولید شکر فراهم شده است.
مدیر پروژه کارخانجات قند وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: به سادگی با استفاده از محصول پاییزه با بیش از 5 میلیون تن چغندرقند می توان به خودکفایی در تولید این محصول دست یافت.
وی همچنین افزود: برای رسیدن به خودکفایی، اجرای یارانه ها، تسهیلات ویژه، توسعه مکانیزاسیون، ادامه کشاورزی پیمانی، تخصیص ارز برای واردات شکر به محصولات ملی و قیمت گذاری اجباری چغندر قند ضروری است. بازار. سود کشاورزان
وی با اشاره به اینکه حدود 65 تا 70 درصد تولید شکر کشور از چغندرقند و مابقی از نیشکر تامین می شود، افزود: سطح قابل برداشت نیشکر 80 تا 90 هزار هکتار است.
مدیر طرح شکر وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید شکر کشور در سال های اخیر یک میلیون و 500 هزار تن بوده است. آنچه آمار نشان می دهد؛ مصرف شکر خانورا 400-500 هزار تن است
400 تا 500 هزار تن نوشابه
600 هزار تن در کلاس ها
و در شیرینی و شکلات 550 تا 600 هزار تن است.
خانم داداشیان کارشناس دفتر کارخانه قند وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: شکر یک ماده غذایی پرمصرف است که در صنایع مختلف از جمله داروسازی، قنادی، شکلات سازی و نوشابه ها کاربردهای فراوانی دارد. تن چغندر قند تولید شد.
شکر مورد نیاز کشور بالغ بر 2 میلیون و دویست هزار تن است که 70 درصد آن در بازار داخلی و 30 درصد مابقی از طریق واردات تامین می شود.
لازم به ذکر است که چغندرقند و نیشکر ماده اولیه شکر هستند، نیشکر فقط در استان خوزستان و چغندر در اکثر مناطق کشور کشت می شود.