یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

دزدگیر برای تولید قطعات یدکی خودرو

انتهای پیام

حمیدرضا درخشان یکی دیگر از اعضای این انجمن گفت: اگر هدف از اجرای این طرح کنترل سیستم توزیع باشد محقق نمی شود. سود در نظر گرفته شده در این طرح برای عمده فروش 3 درصد است و در صورت اعمال چنین سودی، دولت نیز متضرر می شود. زیرا مالیات بر اساس این 3 درصد خواهد بود. شرایط نامناسب کنونی زمان مناسبی برای اصلاح نظام تولید و توزیع بر اساس خواسته دولت نیست.

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، حسن پور درخواست کرد نامه مشترکی با امضای تمامی انجمن ها در حوزه لوازم یدکی خودرو تهیه و به مراجع ذیربط ارسال شود.

هشدار نمایندگان تشکل های تولیدی در حوزه قطعات خودرو در بیست و هفتمین جلسه کمیسیون «بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید» اتاق بازرگانی تهران درباره تبعات سیاست دولت مبنی بر الزام درج قیمت تولیدکننده و مصرف کننده. روی قطعات یدکی

محمدرضا نجفی منش، رئیس کمیسیون «بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید» اتاق بازرگانی تهران در ابتدای این جلسه بر محدودیت دولت برای درج قیمت در تولید و مصرف تاکید کرد. لوازم یدکی خودرو و وضعیت لوازم یدکی خودرو در بازار با وضعیت کالاهای فست فود مطابقت دارد.مصرف و عمومی متفاوت است. در عین حال انتظار می رفت حداقل درج قیمت اختیاری اعلام شود و چنین چالشی برای تولیدکنندگان ایجاد نشود. وی در ادامه از کاهش فروش این اقلام در بازار در پی تعیین نیاز قیمت خبر داد.

سیدعلی لاجوردی یکی دیگر از تولیدکنندگان حصیر خودروی فعال در کشور نیز با بیان اینکه نیازی به قیمت گذاری روی بسته بندی لوازم یدکی نیست، افزود: مشکل اینجاست که اگر امروز کالایی را با قیمت وارد بازار کنیم. و آن محصولات در انبارها می ماند و اگر دو تا در صورت تغییر قیمت در ماه آینده، تولیدکنندگان باید برچسب قیمت متفاوتی روی کالا بگذارند. وی افزود: تولیدکنندگان برای درج کد رهگیری و کد شناسایی مشکلی ندارند اما با درج قیمت مخالف هستند.

علی سلیمانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فیلتر نیز از پیشنهاد تهیه نامه مشترک از سوی انجمن ها استقبال کرد و گفت: نرخ ضرایب سود تعیین شده برای محصولی مانند فیلتر نیز غیرواقعی است.

در همین حال، مسعود حسن پور – دبیر انجمن صنعت تولید لنت ترمز و کلاچ کشور – نیز با اشاره به اینکه این صنعت با قیمت گذاری دستوری مواجه است و دولت مخالفی با افزایش قیمت 15 درصدی خرده فروشی به اضافه 3 درصد سود عمده فروشی ندارد، گفت. او هزینه ها و سود منطقی شبکه توزیع را در نظر نگرفت. وی علت مخالفت این انجمن را با در نظر گرفتن قیمت تولیدکننده بیان کرد و گفت: کالایی مانند لنت ترمز می تواند یک سال در فروشگاه بماند و در این صورت تغییرات قیمتی پی در پی ناشی از تغییر قیمت مواد اولیه است. و هزینه های متغیر متعاقباً برای کالاهایی که در انبارها و فروشگاه ها هستند اعمال شد.

همچنین سید عباس نیکخو یکی دیگر از اعضای این انجمن گفت: با توجه به شرایط تورمی قیمت محصولات دائما در حال تغییر است. در عین حال فروش این محصولات نیز زمان بر است. اگر قصد دولت از ایجاد این الزام، ایجاد شفافیت باشد، حداقل در این زمینه به هدف خود نخواهد رسید. افزودن قیمت برای اقلام فاسد نشدنی نمی تواند موثر باشد.

به گزارش ای بی اس نیوز، سوال “درج قیمت تولید کننده و قیمت مصرف کننده قطعات یدکی خودرو” اصلی ترین سوالی بود که نمایندگان انجمن ها در این زمینه را در بیست و هفتمین جلسه کمیسیون بهبود تجارت گرد هم آورد. محیط زیست و رفع موانع تولید» اتاق تهران برای چاره اندیشی. انعکاس دهید و این پیام را به سیاست گذاران برسانید که این تصمیم، یعنی الزام به درج قیمت مصرف کننده و قیمت تولید کننده در قطعات یدکی خودرو، نه تنها تولید را به خطر می اندازد، بلکه به مصرف کنندگان نیز آسیب می رساند.

در ادامه این جلسه حسین لاجوردی – رئیس انجمن لنت و کلاچ ترمز – با اشاره به اینکه لنت ترمز در کشور با مازاد تولید مواجه است، گفت: باید راهکارهای عملیاتی برای صادرات این محصول تدوین شود، تولیدکنندگان برای صادرات این محصول سرگردان هستند. تولید – محصول. در این شرایط قیمت گذاری لنت ترمز معنا ندارد و دولت باید اجازه دهد مکانیسم عرضه و تقاضا قیمت را تعیین کند. قیمت گذاری اجباری هم برای تولیدکنندگان و هم برای فروشندگان این محصول مشکل ایجاد می کند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *