به گزارش رکنا به نقل از ایلانا; هادی عابدی، مدیرکل امور عمومی و مناطق آزاد وزارتخانه تحصیلات وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چند دانشجو در مناطق آزاد کشور مشغول به تحصیل هستند؟ وی تصریح کرد: تعداد کل دانشآموزان مناطق آزاد 224 هزار و 527 نفر است که در یک هزار و 798 مدرسه مستقر در این مناطق تحصیل میکنند که معادل 5.11 درصد کل دانشآموزان 6 استان دارای منطقه آزاد است.
او تعجب می کند که آیا با کمبود معلم AT مناطق آزاد تجاری ما با آن مواجه هستیم و این کمبود چقدر است؟ وی گفت: در مجموع تعداد معلمان شاغل در EPZ 10912 نفر معادل 1.45 درصد کل معلمان کشور است.
مدیرکل شوراها و مناطق آزاد وزارت آموزش و پرورش گفت: میانگین نسبت معلم به دانش آموز در این مناطق 20.6 است اما بیشترین مشکل در منطقه آزاد چابهار با نسبت دانش آموز به معلم 32.1 است. و در منطقه آزاد کیش به ازای هر معلم 30.1 دانش آموز داریم.
عابدی افزود: علیرغم اینکه میانگین تراکم دانش آموزان در کلاس های درس 24 نفر است، اما در برخی مناطق تراکم دانش آموزان به 31 و 32 می رسد مانند منطقه آزاد. بوسه و چابهار ما در این زمینه ها مشکل داریم.
عابدی در پاسخ به این سوال که چند دانش آموز کنکور ارشد و رقابتی در مدارس EPZ داریم و کیفیت تحصیل این افراد چگونه است؟ وی گفت: بر اساس آمار دریافتی از ادارات آموزش و پرورش مناطق آزاد تعداد دانش آموزان پایه 12 فارغ التحصیل شده در سال تحصیلی گذشته 12 هزار و 392 نفر است که از این تعداد 2 هزار و 147 نفر; از این میان 877 پسر و 1270 دختر در کنکور پذیرفته شدند که معادل 17.32 درصد فارغ التحصیلان این دوره ها است.
مدیرکل شوراها و مناطق آزاد وزارت آموزش و پرورش افزود: با سازمان های منطقه آزاد برای کمک به برگزاری کلاس ها و امتحانات پس از مدرسه و پرداخت شهریه ها، معلمان و حتی گاهی کمک به تامین نیروی انسانی متخصص به توافق رسیده ایم. خدمات. تحصیلات. تاکنون حدود 9 میلیارد تومان از طریق مشارکت سازمان های مناطق آزاد برای کیفیت آموزش در این مناطق جذب کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: میزان قبولی دوره ابتدایی معادل 97.48 درصد، ضریب قبولی دوره متوسطه اول معادل 82.89 درصد و این رقم در دوره دوم از دبیرستان معادل 77.24 درصد است.
عابدی درباره محرومیت زدایی در برخی مناطق آزاد و اقدامات انجام شده برای دانش آموزان کنکور در این مناطق گفت: البته متولی اصلی این موضوع حوزه آموزش و پرورش است که هر ساله دستورالعمل ارسال می کند، اما سازمان برای توسعه مشارکت های مردمی، چون پاسدار مشارکت مردمی است. در آموزش و پرورش است که به منظور جلب مشارکت خیرین و سازمان های مناطق آزاد بر اساس تفاهم نامه منعقده در فروردین 1400 و حرکت در جهت بهبود وضعیت آموزشی، برنامه هایی پیش بینی شده است که تکلیف خدمات آموزشی در این مناطق را مشخص می کند. . مناطق به عنوان تقسیمات استانی. دوره های آنلاین و ارائه خدمات آموزش مجازی نیز در این برنامه ها حضور دارد و در پایان سال تحصیلی گزارشی از میزان اجرای آن از حوزه های مذکور محاسبه می شود.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-890405>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا
اخبار خبرگزاری رکنا