شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

در کنسرو ماهی هیچ ماده نگهدارنده ای وجود ندارد

رئیس اتحادیه صنعت کنسرو ایران گفت: صنعت کنسرو با فرآیند گرمایش ویژه و استفاده از ظروف ضدآب بدون استفاده از مواد نگهدارنده، ماندگاری محصولات کنسرو را افزایش می دهد.

به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود بختیاری در نشست خبری همایش «صید مسئولانه با محوریت زنجیره ارزش تن ماهی» با بیان اینکه صنعت کنسرو ماهی مانند سایر صنایع با چالش های زیادی مواجه است، گفت: امیدواریم در این همایش حضور داشته باشیم. بتواند مسائل و مشکلات صنعت را با مراجع ذیربط در میان بگذارد.» اجازه دهید به اشتراک بگذاریم همچنین قرار است قراردادی بین اتحادیه کنسروسازی و سازمان شیلات منعقد شود تا آمار و اطلاعات این بخش به دست آید.

وی افزود: یکی دیگر از اهداف برگزاری این همایش رفع ابهاماتی است که به صورت غیرمنطقی در صنعت کنسرو ایجاد شده است. برخی افراد به اشتباه معتقدند ماندگاری طولانی محصولات کنسرو شده به دلیل استفاده از مواد نگهدارنده است. صنعت کنسرو متکی به فرآیند گرمایش ویژه ای است که بدون استفاده از مواد نگهدارنده، ماندگاری محصول را افزایش می دهد.

رئیس اتحادیه کنسروسازی گفت: در بسته بندی کنسروها از ظروف ضد آب با اعمال فرآیند حرارتی ویژه استفاده می شود که باعث افزایش ماندگاری این محصول می شود. امیدواریم با برگزاری چنین همایش هایی به اشتراکاتی با سایر نهادها در این بخش دست یابیم.

بختیاری با بیان اینکه بیشترین مصرف ماهی تن برای کنسروسازی است، گفت: کشور ما نیز به سمت استفاده بهینه از ماهی تن پیش می رود و لازم است ماهی های باکیفیتی داشته باشیم که بتوانیم برای مصارفی غیر از کنسرو استفاده کنیم.

وی افزود: دلیل بیشترین مصرف ماهی تن در صنعت کنسرو سهولت دسترسی به این محصول بدون توجه به زمان و مکان است. ماندگاری بالایی دارد و قیمت مناسبی نیز دارد.

این فعال بخش خصوصی گفت: باید از محصولات جانبی این ماهی و ضایعات آن نیز استفاده کنیم. البته ما در این زمینه با چالش هایی روبرو هستیم و صنعت کنسرو نتوانسته است با مسیری که دنیا در پیش گرفته است حرکت کند.

بختیاری همچنین به راهکارهای پیشنهادی شما برای کاهش قیمت کنسرو و افزایش سرانه این محصول پاسخ داد: باید واردات ماهی تن را تسهیل کنیم. علاوه بر این، اگر زمینه صادرات را آسان کنیم، اتفاقات خوبی در این بخش رخ خواهد داد. می توان با تمرکز بر واردات جلوی افزایش قیمت ماهی تن صید محلی را گرفت. علاوه بر این، کنسرو ماهی باید از مالیات بر ارزش افزوده معاف شود.

وی در پایان گفت: در واقع اگر قیمت ماهی تن صید شده در داخل منطقی شود، قیمت کنسرو ماهی نیز کاهش می یابد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *