شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

در کمتر از یک سال آب به چند روستا رسیده است؟

وی ادامه داد: همچنین 997 واحد ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 34 هزار و 800 لیتر در ثانیه بهره برداری خواهیم کرد. 4 تصفیه خانه با ظرفیت 290 لیتر بر ثانیه راه اندازی و همچنین 750 حلقه چاه با ظرفیت 10 هزار و 500 لیتر در ثانیه به بهره برداری می رسد. پیشرفت پروژه حدود 32 درصد و پیشرفت واقعی آن حدود 27 درصد بوده است. از 610 واحد تولیدی و صنعتی برای پشتیبانی مصالح مورد نیاز پروژه استفاده کردیم و حدود 750 پیمانکار بخش خصوصی در این پروژه فعال هستند و حدود 500 هزار تن انواع مصالح از جمله پلی اتیلن، فولاد، بتن و … استفاده می شود. در این پروژه خواهد بود.

به گفته آقازاده، جلسات مربوط به طرح های آبرسانی خیرین نیز تشکیل شد و علاوه بر 5 هزار روستایی که قرار بود آبرسانی شود، حدود 2031 روستا را از طریق خیرین بهره برداری کردیم و حدود 44 درصد از تعهدات خیرین محقق شده است.

به گفته وی، این نگاه البته ناشی از انقلاب مردمی سال 57 و خودباوری ناشی از آن است. امروزه ما در تمامی زمینه های تولید و حفظ منابع آب، ابر طرح های مختلفی داریم. یکی از این پروژه ها «طرح آبرسانی جهاد کبیر» است که بزرگترین پروژه عمرانی پس از انقلاب با گسترش در کشور است. اگرچه در آب و هوای خشک و نیمه خشک با بارندگی کم قرار داریم، اما نمی توانیم از آن چشم پوشی کنیم. زیرا یکی از کلیدواژه های انقلاب اسلامی «عدالت» بوده و هست.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از 47 هزار میلیارد تومان هزینه پروژه، حدود 25 هزار میلیارد تومان توسط صنعت و حدود 2 هزار میلیارد تومان توسط کسب و کارهای دانش بنیان تامین می شود. به عنوان بخشی از پوشش، از نظر جمعیت به 90 درصد خواهیم رسید. علاوه بر این پروژه های در دست اجرا، در نظر داریم در مرحله دوم 9 هزار و 700 روستا را به تفاهم نامه اضافه کنیم که در حال مذاکره با سازمان برنامه و بودجه هستیم که تاکنون با 2000 روستا به توافق رسیده است و مرحله به مرحله روستاهای بیشتری اضافه می شود.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پروژه آبرسانی جهاد کشاورزی را بزرگترین پروژه عمرانی کشور پس از انقلاب دانست و افزود: پروژه آبرسانی در حال حاضر برای تامین آب حدودی در نظر گرفته شده است. 10 هزار روستا شامل نزدیک به 7150 روستا با مشارکت و حمایت شرکت های آبفای استان و اجرای قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در 31 استان کشور و در قالب 471 پروژه در حال اجرا و حدود 3000 روستا همچنین با حمایت شرکت های آب و فاضلاب، بهداشت و از طریق شرکت های خصوصی اجرا می شود. همچنین در این طرح با دستور وزیر نیرو مجمع خیرین آبفای کشور تشکیل شده و در حال حاضر 12 مجمع استانی تشکیل شده است و پیش بینی می شود خیرین در تامین آب 5000 روستا مشارکت داشته باشند. .

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه از سال گذشته تهیه و تصویب طرح جهاد برای آبرسانی به 10 هزار روستای کم برخوردار و اغلب دورافتاده در دستور کار قرار گرفت، گفت: در حوزه آبرسانی شهری نیز 73 پروژه با اعتباری بالغ بر 26 میلیارد و 385 میلیون ریال شامل احداث تصفیه خانه فاضلاب، نرم کننده آب، مخازن آب، ایستگاه پمپاژ، خطوط انتقال و توزیع، تجهیز حفاری و چاه و … می باشد. . که بیشتر در طول سال جاری شروع به کار کردند. با افتتاح این طرح ها تقریباً 3 میلیون و 480 هزار شهروند از مزایای این طرح ها برخوردار می شوند که توسط شرکت های آب و فاضلاب سراسر کشور اجرا شده است.

به گفته آقازاده، در مجموع یک هزار و 379 روستا با 808 هزار نفر جمعیت (بیش از 234 هزار خانوار) ​​از نعمت آب آشامیدنی پایدار در طرح های آبرسانی جهادی و سایر پروژه هایی که در دهه فجر افتتاح شد، بهره مند شده اند. اعتبار اجرای این طرح ها که نقش موثری در محرومیت زدایی روستاها در راستای توسعه کشور داشت، 18 هزار و 111 میلیارد ریال بود. نکته جالب اینکه بیشترین روستاهایی که این روزها با افتتاح پروژه های آبرسانی وصل شدند مربوط به استان سیستان و بلوچستان با 150 روستا است. این روستاها شامل استان کرمان با 137 روستا و کرمانشاه با 118 روستا می باشد که طول کل خطوط انتقال آب پروژه های مذکور 240 کیلومتر می باشد. همچنین ظرفیت تصفیه خانه های آب کشور که این روزها افتتاح شده است 2944 لیتر در ثانیه است.

وی با بیان اینکه 35 پروژه با اعتباری بالغ بر 24 میلیارد و 279 ریال در حوزه فاضلاب در سراسر کشور اجرا شده است، گفت: با افتتاح این پروژه ها حدود 771 هزار ایرانی از خدمات شبکه فاضلاب و سلامت آن بهره مند شدند. و مزایای زیست محیطی ظرفیت تصفیه خانه های قابل استفاده فاضلاب در دهه فجر به 73 هزار و 425 مترمکعب در روز رسید، تعداد انشعاب های نصب شده در این پروژه ها 74 هزار و 462 انشعاب، طول خطوط انتقال در مجموع بیش از 58 کیلومتر است. طول شبکه جمع آوری 1070 کیلومتر است.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در کمتر از یک سال از اجرای طرح جهاد آب، هزار و 379 روستا از آب شرب پایدار برخوردار شدند تا گام بلندی برداشته شود. در تامین عدالت اجتماعی

مجید آقازاده در گفت وگو با خبرنگار ای بی اس نیوز، با بیان اینکه پس از انقلاب در حوزه منابع آبی کشور در مدت زمان نسبتاً کوتاهی به رکوردهایی در زمینه سدسازی با استفاده از نیروهای داخلی رسیدیم، گفت: شاید کسی نتواند. تخمین زده اند 27 باب تصفیه خانه فاضلاب شهری در اوایل انقلاب امروز به 166 باب افزایش یافته و 119 طرح آبی در حال اجراست. یا 4 تصفیه خانه در اوایل انقلاب امروز به 257 شهر می رسد. تصفیه خانه های فاضلاب، البته ما به این آمار راضی نیستیم. امروز ما بزرگترین مخالفان خود هستیم و معتقدیم می توانیم از آنها جلو بزنیم.

انتهای پیام

به گفته آقازاده، با آبرسانی به این 10 هزار روستا، یک میلیون و 250 هزار خانوار یا جمعیتی بیش از چهار میلیون و 600 هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار و با کیفیت بهره مند می شوند. برای پروژه آبرسانی جهاد در فاز اول حدود 47 هزار میلیارد تومان برآورد شد. در این ابر پروژه حدود 14 هزار و 500 کیلومتر خط انتقال، 14 هزار و 700 کیلومتر شبکه توزیع و حدود 870 هزار متر مکعب مخزن ذخیره سازی اجرا می شود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *