در مورد واگذاری سهام به بازماندگان چطور؟
همانطور که وزیر اقتصاد اعلام کرد، تخصیص سهام به بازماندگان نیازمند تایید و تایید دولت است.
به گزارش ای بی اس نیوز، در سال گذشته حدود 3.5 میلیون نفر به عنوان بازماندگان عدالت قضایی شناسایی شدند که قرار بود به هر یک از این افراد مبلغ 10 میلیون تومان عدالت عدالت تعلق گیرد. اما رئیس سابق سازمان خصوصی سازی اعلام کرد که تحقق این موضوع نیازمند 35 میلیارد تومان منابع است که در حال حاضر در دسترس نیست.
بر اساس مصوبه هیات وزیران، دو درصد از سهام بانک ملت، سه درصد از سهام بانک تجارت و 2.7 درصد از سهام بانک صادرات مشمول این واگذاری شد.
البته به گفته رئیس سابق سازمان خصوصی سازی منابع پیش بینی شده کفاف منابع مورد نیاز اقدامات را نمی دهد.
موضوع اعطای سهام به بازماندگان در مجلس و در ماه های اخیر به تصویب رسید برجسته شده توسط نمایندگان مجلس قرار داده شده
آخرین خبر در این زمینه را سید احسن خاندوزی وزیر اقتصاد اعلام کرد و گفت: مراحل تصویب و تخصیص سهام به بازماندگان به هیات دولت ارائه شود.
وزیر اقتصاد و دارایی درباره زمان واریز سود سهام عدالت نیز گفت: پس از برگزاری مجامع برخی از شرکت های سبد سهام عدالت و انجام تقسیم سود، مراتب را به رئیس سهام اعلام خواهم کرد. سازمان بورس بلافاصله منابع تمام شرکت ها را جمع آوری و به حساب سهامداران واریز کنید.
حدود دو ماه پیش معاون جدید واگذاری سهام و بنگاه های سازمان خصوصی سازی به ای بی اس نیوز گفت: ترجیح سازمان خصوصی سازی و قانون گذار واگذاری سهام شرکت های بورسی را به بازماندگان سهام پیش بینی کرده است. سازمان خصوصیسازی در پیشنهادی که سال گذشته به دولت ارائه کرد، از بررسی سهام شرکتهای بورسی خبر داد. امسال این پیشنهاد دوباره مطرح شد.
در سالهای اخیر با توجه به آزادسازی سهام، افزایش ارزش این سهام و افزایش قیمت سود آنها، اخبار مربوط به سهام هم برای ذینفعان و هم برای بازماندگان حائز اهمیت است. این در حالی است که اگرچه قانون خاصی برای پرداخت سود سالانه سهام عدالت وجود دارد و شناسایی و ثبت نام بازماندگان از سوی مسئولان در حال پیگیری است و تاکنون موفقیت آمیز نبوده است، اما بسیاری از افراد از طریق پیامک های داخلی سعی در فریب مردم دارند. و پیام رسان های خارجی این مشکلی است که مسئولان بارها نسبت به آن هشدار داده اند و از مردم خواسته اند هوشیار باشند.
انتهای پیام