چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

در طول یک چالش تکنولوژیکی برای کرم های دست و صورت مواد افزودنی درست کنید

هدف اصلی این چالش گردآوری و ارزیابی طرح‌های مبتکرانه و مبتکرانه در خصوص استفاده از فناوری‌های نوین برای تولید پودر پلیمری بر پایه پلیمر متیل متاکریلات متیل متاکریلات و جلوگیری از خروج سرمایه از کشور است. تمرکز این پروژه بر روی تولید پودری با سطح مشخص 80 متر مربع بر گرم است که با برند ماکی بیدز 80 تولید می شود که نتیجه این چالش محصولی است که می تواند فرآیند خاصی را برای تولید این محصول

به گزارش ای بی اس نیوزبرنامه چالش های فناوری و نوآوری (اینوتن) با همکاری یکی از شرکت های صنعتی چالشی را برای ساخت افزودنی های کرم های دست و صورت به نام Makibeads80 برگزار کرد و علاقه مندان تا 28 اسفند مهلت دارند طرح های خود را به صورت آنلاین از طریق سامانه ثبت کنند. کردن.

کرم‌های مراقبت از پوست حاوی افزودنی‌های مختلفی هستند که رایج‌ترین آنها پودر پلیمری با پیوند متقاطع پلی‌متیل متاکریلات (PMMA) است که با نام Makibeads شناخته می‌شود و در صنایع آرایشی و بهداشتی با درجه‌های مختلف شناخته می‌شود. این محصول در تولید ضد آفتاب، اصلاح کننده رنگ (CC) و ترکیب (BB) به عنوان تقویت کننده مات و درخشندگی استفاده می شود. با توجه به حجم بالای تولید این کرم ها در کشور، مصرف این افزودنی بالاست; در حالی که تماما از طریق واردات تامین می شود.

خواص پودر تولیدی باید نزدیک به استانداردها و خواص محصول خارجی باشد.
گزارش ها و تحلیل های ارائه شده باید از منابع معتبر و مطابق با استاندارد باشد.
امکان تولید انبوه این محصول در داخل کشور وجود دارد.
تفسیر و توصیف نتایج باید بر اساس اصول و مستندات علمی باشد.
در صورت لزوم می توان تمامی مراحل کار را مشاهده و ارزیابی کرد.

بر اساس اعلام ستاد نانو، برندگان مرحله اول چهار ماه فرصت خواهند داشت تا مدارک فنی-اقتصادی پروژه خود را تکمیل کنند و در مرحله دوم نمونه آزمایشگاهی مطابق طرح اولیه خود ارائه دهند و در پایان مرحله دوم. برای انتخاب بهترین طرح، مدارک فنی و اقتصادی و همچنین نمونه آزمایشگاهی ارائه شده توسط هر شرکت کننده توسط هیئت داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی خواهد شد.

در پایان مرحله اول طرح های دریافتی توسط هیئت داوران مورد ارزیابی قرار می گیرد و در نهایت بهترین شرکت کنندگان (انفرادی یا گروهی) برای ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش می شوند.

ملاحظات فنی و الزامات این محصول به شرح زیر است:

500 میلیون ریال جایزه نفر اول متقاضی، 80 میلیون ریال کمک هزینه تولید محصول، 80 میلیون ریال کمک هزینه آزمایشگاهی و 3 میلیارد ریال حمایت توسعه محصول، ضمانت بازار پس از بازاریابی برای برندگان این چالش.

بنابراین، تولید این محصول در کشور برای جلوگیری از خروج ارز از کشور، هدف اصلی این چالش نوآوری است.

absnews

با سازماندهی چالشی در زمینه ساخت افزودنی های کرم های دست و صورت، از فناوران خواسته شد تا این مواد را به منظور جلوگیری از نشت ارز تولید کنند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *