وی ادامه داد: مشکل بعدی اصلاح ساختارهای حاکمیتی و داشتن دولت کارآمد ملت است. این وظیفه دولت هاست که زمینه پیشرفت را فراهم کنند و دولت ها با وجود ساختار قدیمی و سنتی خود نمی توانند وظیفه پیشرفت را بر عهده بگیرند; بنابراین ساختار اداری و مدیریتی کشور باید به گونه ای تنظیم شود که سرمایه گذاری های فکری، علمی، معنوی و اقتصادی در کشور صورت گیرد.
عیوضی در تشریح شاخص های سیاسی گفت: این شاخص ها تعامل سازنده در صحنه بین المللی و اتخاذ سیاست های پویا در جهت بهره گیری از ظرفیت های بین المللی، استقرار مردم سالاری دینی، تحکیم روابط مردم و حکومت، حکومت داری و نظام مناسب است. مشارکت طبقاتی مناسب. جوامع مختلف در تصمیم گیری های سیاسی و اجتماعی، وجود شایسته سالاری در نظام اداری، اصلاح قوانین کار، تجارت و مالیات برای افزایش انگیزه های تولید و کاهش بوروکراسی و اصلاح قوانین و مقررات برای بهبود فضای کسب و کار. .
استاد دانشگاه شاهد تاکید کرد: علاقه به کار و فعالیت و دوری از کسالت و تنبلی لازمه پیشرفت سریع است که با اصلاح فرهنگ و نگرش میسر می شود.
وی در پایان یادآور شد: پیشرفت جمهوری اسلامی و شکوفایی معنوی، علمی، دفاعی و اقتصادی ایران بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی مستلزم برخورد صحیح با موضوع و ارزیابی اصل اجرای آن است. .
عضو مؤسسه علمی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: پیشرفت جمهوری اسلامی و شکوفایی معنوی، علمی، دفاعی و اقتصادی ایران بر اساس سند الگوی اسلامی ایرانی مستلزم برخورد صحیح با موضوع و ارزیابی اصولی اجرای آن.
عضو پژوهشگاه علوم مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با اشاره به وظایف دولت در این زمینه گفت: نظام رفتاری حکومت باید به گونه ای برنامه ریزی شود که همه به فکر قرار دادن سرمایه خود باشند. انسان و روشنفکر کشور انسانها باید سرمایه معرفتی و مادی خود را در بستر جامعه بدون نگرانی یا ابهام رفتار غیرقابل پیش بینی افزایش دهند. اما پیشرفت هر جامعه ای به تدریج رخ می دهد و محصول انباشت علم و فرهنگ و معنویت است. به همین منظور، بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، شاخص های الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی در شش حوزه سیاسی، اقتصادی، علمی و فناوری، محیط زیست، توسعه انسانی، اجتماعی و فرهنگی طبقه بندی شده است.
استاد دانشگاه شاهد با اشاره به شاخصهای زیستمحیطی گفت: کاهش آلودگیهای زیستمحیطی، حفظ منابع زیستمحیطی، نیاز به نوسازی و نوآوری و توسعه آگاهی و درک مردم از مسائل زیستمحیطی از مهمترین شاخصهای زیستمحیطی است.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدرحیم عیوضی به تشریح معیارهای ارزیابی اجرای سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پرداخت و گفت: در دنیای امروز دغدغه پیشرفت نوعی نگاه به دنیا و بیهوده نگاه کردن به زندگی است. یک تاخیر “. مهم ترین مسئله برای آماده سازی زمینه برای حرکت رو به جلو که اساس و رکن پیشرفت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است، نظام باورها، هنجارها، جهان بینی و فرهنگ جامعه است.
عیوضی در تشریح شاخص های زیست محیطی علم و فناوری گفت: این شاخص ها شامل حمایت از تفکر نوین و پویایی فکری، استقرار نظام نوآوری و خلاقیت، توسعه زیرساخت های مرتبط با فناوری، حمایت از بنگاه های دانش بنیان است. و موسسات تولید علم و فناوری، حمایت تجاری سازی نتایج تحقیقات شامل حمایت از کارشناسان و مخترعان برای تولید ایده، حمایت از مشارکت علمی در داخل و خارج از کشور و حمایت از حقوق مالکیت معنوی است.
عضو پژوهشکده مرکز علمی الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی نیز شامل شاخص های فرهنگی و اجتماعی از جمله ارتقای شاخص عدالت اجتماعی، فقرزدایی و محرومیت جامعه، توزیع عادلانه درآمد، تحکیم بنیان خانواده، برخورداری از آزادی های مشروع، حفظ کرامت انسانی و… حقوق، تامین امنیت اجتماعی مصونیت در برابر فساد، تضمین حقوق زنان و کودکان در جامعه و ترویج فرهنگ خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی در جامعه. حمایت از این گروه ها مهم ترین دغدغه ای است که توسعه آینده را تضمین می کند. از آنجایی که حکمرانی خوب از طریق دولت های کارآمد حاصل می شود، اثربخشی یکی از شاخص های حکمرانی خوب است.
انتهای پیام/
شاخص های توسعه انسانی از جمله امید به زندگی، ارتقای سطح نظام آموزشی کشور، ارتقای سطح سلامت عمومی، تقویت هویت ایرانی-اسلامی، ارتقای اخلاق و معنویت در جامعه، رعایت حقوق دیگران در جامعه و ارتقای روحی و روانی مورد بررسی قرار گرفت. سلامتی.
وی در تشریح شاخص های اقتصادی گفت: این شاخص ها شامل افزایش سطح عمومی اشتغال، افزایش درآمد ملی، توانمندسازی بخش خصوصی و اقتصاد مردمی برای کاهش مالکیت دولت، کوچک سازی دولت برای کاهش هزینه های عمومی، ارائه تسهیلات مالی برای شروع است. افزایش، افزایش قدرت خرید مردم و ثبات اقتصادی و کنترل تورم.