پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

در بازار دام در عید قربان چه می گذرد؟

همه ساله در آستانه عید سعید قربان با توجه به شرایط مساعد تولید به دلیل زایش مناسب در زمستان و بهار و وزن مناسب دام، قیمت دام با افزایش تقاضا در بازار با نوساناتی مواجه است و از مسئولان انتظار می رود که اقداماتی برای جلوگیری از سودجویی افرادی که به دنبال اخلال در نظام بازار هستند، اتخاذ شود و باید اتخاذ شود.

به گفته رئیس مرکز اصلاح نژاد و معاون رئیس جمهور در امور دام، امسال قرار است در عید سعید قربان 15 هزار راس دام روستایی و بادیه نشین به فروش برسد تا کمبودی در تامین نداشته باشیم.

محمدعلی نکبخت وزیر جهاد کشاورزی گفت: دام زنده برای تامین عید قربان مناسب است و بررسی های بهداشتی از سوی سازمان دامپزشکی کشور برای این ایام ادامه دارد.

با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و شهرداری، 1900 نقطه عرضه دام در روز عید قربان در سراسر کشور در نظر گرفته شد که 3 هزار و 584 نفر از اعضای سازمان دامپزشکی در این فرآیند مشارکت داشته و همواره بر ذبح و قصابی دام نظارت دارند. ذبح حیوانات. از این رو مسئولان سازمان دامپزشکی به افراد خارج از این مکان ها توصیه می کنند از خرید دام خودداری کنند زیرا هیچ تضمینی برای سلامت آنها وجود ندارد.

افزایش 55 درصدی عرضه دام در ایام عید قربان

منصور بوریان، رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: به دلیل بارندگی های شدید و شرایط مساعد علوفه، تعداد دام های خوبی داریم که منجر به افزایش عرضه دام در عید قربان شده است.

وی قیمت دام زنده را وابسته به عرضه و تقاضا دانست و افزود: میانگین قیمت فعلی هر کیلو دام بین 230 تا 260 هزار تومان است.

بوریان از افزایش 55 درصدی عرضه دام نسبت به سال های گذشته خبر داد و گفت: در صورت عرضه دام با قیمت مناسب، امکان جذب 700 هزار راس دام در روز عید قربان وجود دارد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه برای عید سعید قربان کمبود دام نداریم افزود: امسال بیش از 2.5 میلیون راس دام سبک در سراسر کشور تامین می شود.

وی بیان کرد: عرضه دام با قیمت های نامتعارف منجر به کاهش تقاضا و ضرر دامداران می شود در حالی که با نمایش دام با قیمت مناسب حداقل 85 درصد از دام های فروخته شده در این روز به فروش می رسد.

بر اساس اطلاعیه سازمان دامپزشکی استان تهران، 65 پایگاه عرضه دام در روز عید قربان به مردم پایتخت و شهرهای اطراف خدمات رسانی می کنند.

برای تامین دام عید قربان مشکلی نداریم

مسعود امراللهی، مدیرکل دفتر کنترل کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در شرایط مساعد تولید، مشکلی در سطح عرضه و عرضه برای عید سعید قربان نداریم.

امراللهی قیمتی را بسته به کیفیت کیلویی 260 تا 270 هزار تومان اعلام کرد و افزود: بازار بر اساس اصل عرضه و تقاضا تعیین می شود.

مدیرکل دفتر کنترل کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بیش از 1900 مکان برای عرضه دام در عید سعید قربان در سراسر کشور در نظر گرفته شده است، گفت: با رعایت مقررات، دام در این مکان ها تامین می شود. مسائل مربوط به سلامت.

بر اساس این گزارش، برای امنیت مردم و جلوگیری از افزایش کاذب قیمت ها، بازرسان در مراکز عرضه دام مستقر شده و قیمت ها را به صورت دائمی رصد می کنند.

قیمت دام یک کیلویی 315 هزار تومان است

افشین صداداری، مدیرعامل فدراسیون دام سابک گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و پرورش در فصول زمستان و بهار، دام به وفور برای آذوقه عید قربان وجود دارد.

وی میانگین قیمت هر کیلوگرم دام سبک را 300 تا 315 هزار تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به عرضه فراوان دام، در ایام عید قربان نوسانات عمده ای در حوزه دام نداریم.

صددار ادامه داد: طبق سیستم سال های گذشته امسال نیز کیوسک هایی برای فروش دام در مزارع راه اندازی شد و مسئولان سازمان دامپزشکی و بازرسان پزشکی قانونی در این کیوسک ها حضور دارند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه برای عید سعید قربان کمبودی در تامین دام نداریم، گفت: با توجه به اینکه تقاضا برای خرید دام در عرض یک تا دو روز به یکباره افزایش می یابد، این امر منجر به افزایش می شود. نوسانات قیمت در بازار که به دلیل فراوانی این تله عفونت است.

بر اساس آمار اعلام شده و با توجه به زاد و ولد مناسب در فصول زمستان و بهار، تعداد دام سبک به 75 میلیون رأس رسیده است و طبق اعلام مسئولان، 14 تا 15 هزار راس دام روستایی و بادیه نشین برای تامین عید سعید فطر در نظر گرفته شده است. – دام ادها. پیش بینی می شود نظارت بر سطح مزارع و جلوگیری از نوسانات قیمت انجام شود تا متقاضیان بتوانند دام مورد نیاز قربانی را تهیه کنند.

خبرنگار: آزاده محبی

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

نماینده ایران، نایب‌رئیس دوم سازمان بهره‌وری آسیایی شد

در اجلاس شورای حکام سازمان بهره‌وری آسیایی (GBM)، رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران به عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *