وی با اشاره به همکاری تنگاتنگ صنعت دفاعی کشور با دانشگاه ها و مراکز علمی و همچنین بنگاه های دانش بنیان گفت: می توانیم با بنگاه ها و مراکز علمی همکاری داشته باشیم و از این رهگذر با حمایت های علمی، پژوهشی و علمی می توانیم همکاری کنیم. مراکز دانشگاهی می توانیم نیازهای صنایع دفاعی را تامین کنیم.
سردار فرحی با بیان اینکه الگوی بسیار خوبی برای استفاده از ظرفیت علمی و نخبگان کشور در ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع تدوین شده است، گفت: با برنامه های تدوین شده در ستاد کل نیروهای مسلح. نیروهای مسلح و وزارت دفاع، مراکز علمی و دانشگاهی کشور را ایجاد کنند تا این مراکز و دانشجویان بتوانند در قالب پروژه ها و پایان نامه ها با همکاری صنایع دفاعی، مشکلات کشور را حل کنند.
معاون وزیر دفاع افزود: صنعت هوانوردی و هوافضا یکی از صنایع تک صنعتی، بسیار پیشرفته و بالادستی است که همه نگاه ها در دنیا به سمت این صنعت و پیشرفت های آن دوخته شده است.
معاون وزیر دفاع خاطرنشان کرد: حجم بالای تحقیقات و پژوهش های علمی در دانشگاه های کشورمان ظرفیت علمی و پژوهشی عظیمی را در کشور ایجاد کرده است و به طور متوسط روزانه حدود هزار پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه ها ارائه می شود. در سراسر کشور. پایان نامه ها می تواند مفید و موثر باشد و بسیاری از مشکلات کشور را حل کند.
معاون وزیر دفاع با اشاره به اقدامات انجام شده در وزارت دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح برای استفاده از ظرفیت عظیم دانشگاه برای پیشرفت در عرصه های مختلف علمی و رفع نیازهای کشور گفت: یک برنامه علمی. برای استفاده از ظرفیت های عظیم علمی کشور ایجاد شده و شبکه ای عاقلانه و آگاه در داخل وزارت دفاع تشکیل شده است.
سردار فرحی افزود: خوشبختانه پس از چندین سال تشکیل یک شبکه علمی حکیم و توانمند در داخل وزارت دفاع، امروز با 6 هزار شرکت دانش بنیان ارتباط و همکاری داریم که ظرفیت وزارت دفاع را بیش از بیش از حد افزایش داده است. 20 ” زمان و همه چیز این شرکت های دانش بنیان و همچنین دانشگاه ها، مراکز علمی و نخبگان سراسر کشور با وزارت دفاع و صنایع دفاعی برای توسعه فناوری نظامی همکاری می کنند.
وی با اشاره به ظرفیت عظیم کشور در علم گفت: باید از ظرفیت عظیم علمی و بهره گیری از صنایع دفاعی برای رفع عقب ماندگی در زمینه پروازهای عمودی استفاده کنیم و بتوانیم اقدامات موثری انجام دهیم. همگام با دنیا باشد تا ایران در آینده نزدیک «شاید حرفه های زیادی در این زمینه برای گفتن داشته باشد.
سردار فراهی خاطرنشان کرد: ناتو طی 20 سال آینده 8 فناوری را به عنوان بهترین فناوری ارائه کرده است و تلاش می کند در این فناوری ها پیشرفت های چشمگیری داشته باشد تا در ابتدا غافلگیر نشویم و سپس دیگران را شگفت زده کنیم. این فناوری ها را در اولویت خود قرار داده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، سردار سرتیپ پاسدار مهدی فرحی معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع روز یکشنبه در مراسم اختتامیه همایش ملی توسعه فناوری های صنعت هوانوردی در شرکت پنها گفت: برگزاری این جشنواره ها بسیار ارزشمند است. و می تواند بین دانشگاه ها و مراکز هم افزایی ایجاد کند. صنعتی و دفاعی باعث جهش تحقیقاتی در کشور خواهد شد.