سایر موضوعات

درخواست همسایگان ما فعال سازی کریدورهای ترانزیتی است

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون شاهد تاثیرات فعالیت دیپلماتیک این دولت برای توجه به همسایگان هستیم، گفت: زمانی که به کشورهای همسایه سفر می کنند از فعال سازی کریدورها و بزرگراه های ترانزیتی صحبت می کنند. و این همان چیزی است که آنها از دولت انتظار دارند.”

به گزارش ای بی اس نیوز، مهرداد بذرپاش امروز در همایش توسعه دریامحور و گرامیداشت روز حمل و نقل از امضای 31 بند از قرارداد و تفاهم نامه سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر کشور خبر داد. وی بیان کرد: پس از ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریامحور، مقام معظم رهبری فعالیت 24 ساعته وزارت راه و شهرسازی را آغاز کردند.

وی ادامه داد: در ابتدای حضورمان در وزارت راه و شهرسازی پروژه بزرگ راه ایران را راه اندازی کردیم. نگاه ما به بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و وزارت راه و شهرسازی، نقش راهبردی و سرمایه‌داری است نه نگاه دولتی. ابلاغ سیاست های اقتصاد دریایی به این معناست که باید این مسیر را با سیاستی متفاوت طی کنیم و به همین دلیل دست به دامان بخش خصوصی شده ایم و امروز قرارداد سرمایه گذاری 55 هزار میلیارد تومانی بین سازمان بنادر و دریانوردی امضا شده است. سازمان دریانوردی بخش خصوصی

بدون اعتماد به بخش خصوصی، اهداف محقق نخواهد شد

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه می توان با نگاهی متفاوت، ایرانی متفاوت ساخت، گفت: تمام تلاش خود را می کنیم تا آینده ای متفاوت را رقم بزنیم تا با همکاری و مشارکت در مسیری روشن پیش برویم. از بخش خصوصی تا زمانی که به بخش خصوصی اعتماد نشود، اهداف محقق نمی شود، در حالی که بخش خصوصی به کمک دولت آمده است و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه برای رقابت پذیری در بازار جهانی نیازمند تعامل و همکاری بخش خصوصی و دولت هستیم، گفت: در سفر به کشورهای منطقه دیدیم که نه قوی تر هستند و نه باهوش تر. کجا هستند، بلکه برنامه دقیق‌تری دارند.» آنها مسئولیت مدیریت کشور را داشتند و البته محدودیت‌های ما را هم نداشتند.

درخواست همسایگان ما فعال سازی کریدورهای ترانزیتی است

وی با بیان اینکه اکنون شاهد آثار فعالیت دیپلماتیک این دولت برای توجه به همسایگان هستیم، تاکید کرد: وقتی به کشورهای همسایه سفر می کنند از فعال شدن کریدورها و بزرگراه های ترانزیتی صحبت می کنند و این همان چیزی است که می خواهند. از دولت

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه صدها سیاست دیپلماتیک و تلاش‌های متعدد پشتوانه رشد 33 درصدی ترانزیت جاده‌ای و افزایش تعداد کشتی‌ها در بنادر است، افزود: مدیریت به روش سنتی و ما می‌خواهیم به این امر ادامه دهیم. به بنادر خود به عنوان مکانی برای نگهداری کالا نگاه کنید. این یک اشتباه است و هزینه ذخیره سازی و دموراژ هر چه باشد از رقبا عقب خواهد ماند. به اندازه توسعه سخت افزار، باید نرم افزار را نیز توسعه داد. کاهش زمان انتظار کشتی ها، تخلیه، بارگیری و مکانیزاسیون بسیار مهم است.

بندر چابهار را به حداکثر ظرفیت خود خواهیم رساند

وی با تاکید بر تلاش برای راه اندازی جاده چابهار به زاهدان در سال آینده و به دنبال آن بیرجند به یونسی گفت: تلاش می کنیم بندر چابهار را به حداکثر ظرفیت خود برسانیم، این بندر به آب های آزاد دسترسی دارد و یک بندر استراتژیک برای کشور است. و اگر اتصال ریلی وجود داشته باشد، اتفاق بزرگی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه بومی سازی 27 نقطه ساحلی به اتمام رسیده است افزود: باید شاهد حرکت جمعیت کشور به سمت نوار ساحلی کشور باشیم که به همین دلیل شورای عالی معماری و شهرسازی این 27 نقطه را قرار داده است. در صورت تکمیل و استفاده ظرفیت 1850 کیلومتری نوار ساحلی جنوبی در سیستم شهرسازی ما در ایران بی سابقه است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: افزایش تعداد کشتی ها با انعقاد قرارداد مایه مباهات است. استفاده حداکثری از ظرفیت وظیفه ما دولت است اما در جایی که ظرفیت تکمیل شود نباید معطل کنیم و باید از ظرفیت واردات استفاده کنیم وگرنه فرصت های لجستیکی منطقه را از دست می دهیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا