سایر موضوعات

درخواست ممنوعیت واردات کالاهای مشابه محصولات دانش بنیان

مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر بزرگترین دغدغه ما واردات کالاهایی مشابه کسب و کارهای دانش بنیان است. زیرا نرخ بسیاری از کالاهای دانش بنیان مشابه 1 درصد است که باید اصلاح شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، بابک احمدی – رئیس هیات مدیره سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) – در نشست خبری “دومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان چهارمین انقلاب صنعتی و شهر هوشمند” وی با تاکید بر اینکه ماموریت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران همواره پیشرو در نوسازی صنایع است، گفت: این سازمان فناوری ها و دانش های جدید را به صنایع وارد می کند و مشارکت سرمایه گذاری و کاهش ریسک را رصد می کند. این سازمان مسئول هوشمندسازی شهر نیست، اما صنعت شهر هوشمند را متحد کرده و در اختیار مدیریت شهری تهران و شهرداری قرار می دهد. از این رو حوزه های کلیدی حمل و نقل، تغییرات آب و هوایی در صنایع مرتبط، شهرهای هوشمند و صنایع پتروشیمی مرتبط با دانش بنیان، صنعت آب و موارد دیگر را دنبال می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه، ارائه ابزار و صنایع شهر هوشمند در حوزه فناوری با همکاری وزارت راه و شهرسازی ادامه خواهد یافت، گفت: هدف اصلی از برگزاری این همایش ایجاد جریان عمومی و مردمی است. سازمان های خصوصی برای خلق ایده، عملیاتی کردن آنها و در نهایت تجاری سازی و صنعتی سازی. ما باید تحقیقات را از منظر دانشگاهی هدایت کنیم و تا رسیدن به مرحله تجاری سازی از آن حمایت کنیم. برای تحقق این راهبرد، هماهنگی و توافق با وزارت علوم و فناوری و معاونت علمی و دانش ریاست جمهوری ضروری است. THE

به گفته این مقام مسئول، باید از ظرفیت معافیت های مالیاتی، سرمایه گذاری و سایر موارد برای هوشمندسازی صنایع استفاده شود. از این رو سه زیرساخت عمده برای حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان شامل نمونه سازی، ساخت سریع و تولید نیمه صنعتی در دستور کار قرار گرفت.

رئیس هیئت مدیره ایدرو همچنین با بیان اینکه فضاها و زیرساخت های صنعتی را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می دهیم و آنها را تا بلوغ بازاریابی می کنیم، ابراز امیدواری کرد که این حمایت ها به جریان تبدیل شود و ایده ها به محصولات فناورانه تبدیل شود.

وی افزود: ایدرو در راستای ایده پردازی با معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همکاری می کند و تفاهم نامه ای نیز با دانشگاه شهید بهشتی منعقد شده است.

علی بابایی – مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت صنعت، معدن و تجارت – نیز در ادامه این نشست گفت: کارگروه ملی دانش صنعت فناوری‌محور با حضور پنج نهاد تشکیل شد که در آن سیاست‌های کلان در نظر گرفته شد. در حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان مشخص می شود.

مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه بنگاه های دانش بنیان باید در مسائل ملی نقش آفرینی کنند، گفت: وزیر صمت 20 کلان پروژه ملی را تعریف کرده و تاکید دارد که شرکت های دانش بنیان حرکت در این مسیر و حل آنها. » به مسائل ملی توجه کنید.

وی با اعلام اینکه اولین رویداد دانش بنیان در تاریخ 15 اردیبهشت و دومین رویداد در 11 آذرماه برگزار می شود، گفت: طی رویداد قبلی توافقنامه گسترده ای در حوزه اقتصاد دانش بنیان منعقد شد. و 15 میلیارد تومان منابع به صنایع دانش بنیان اختصاص یافت. در حال حاضر بزرگترین دغدغه ما بحث واردات کالاهای مشابه کسب و کارهای دانش بنیان است که باید آن را برطرف کنیم. بسیاری از کالاهای دانش بنیان مشابه 1 درصد قیمت دارند که باید اصلاح شود.

هدف اتصال کسب و کارهای دانش بنیان با صنایع بزرگ

در ادامه این نشست، حمید بازرگان – معاون صنایع پیشرفته و طرح‌های بزرگ انرژی ایدرو – گفت: دومین رویداد ملی صنعت دانش‌بنیان، انقلاب چهارم صنعتی و هوشمند شهر دوم آذرماه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این دومین رویداد با هدف پیوند کسب و کارهای دانش بنیان با صنایع بزرگ است تا کسب و کارهای دانش بنیان به اهداف خود دست یابند. این کنفرانس با محوریت وزارت امنیت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار می شود.

معاون صنایع پیشرفته و طرح‌های بزرگ انرژی ایدرو با تأکید بر اینکه انقلاب چهارم صنعتی مبتنی بر تحول دیجیتال است، گفت: هوشمندسازی در حوزه شهری و اداری اولویت خاصی دارد و موضوعات مرتبط با صنایع با شهر هوشمند مرتبط است. “

به گفته مهندس بازرگان، ۲۵۰ شرکت دانش بنیان به این رویداد دعوت شده‌اند که چالش‌ها را بررسی می‌کنند و پنج تفاهم‌نامه نیز در این همایش امضا می‌شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا