وی درخواست میانجیگری فرانسه از ایران را فرصتی برای دیپلماسی جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این فرصت باید با دقت مورد توجه قرار گیرد و اتخاذ مواضع منطقی بین المللی به این کشور توانایی ایفای نقش بزرگ را می دهد. در مسائل بین المللی و قطعا در تقویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دولت سیزدهم موثر است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: جمهوری اسلامی از ابتدای این بحران مخالفت خود را با جنگ و خونریزی اعلام کرده بود. البته ایران ریشه این بحران را در توسعه طلبی ناتو می داند.
ابوالفضل عمویی وی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ای بی اس نیوز، با اشاره به درخواست کشورهای اروپایی از جمله فرانسه برای مداخله جمهوری اسلامی ایران برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، گفت: این درخواست طرف مقابل یک درخواست جدید است. فرصتی برای دستگاه دیپلماسی ایران چرا که غرب و آمریکا ایران را به عنوان بازیگر اصلی منطقه و جهان شناخته اند و دست به دامان ایران شده اند.
سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از زمان آغاز جنگ اوکراین و روسیه از طرفهای مقابل خواسته است تا بحران را در چارچوب قوانین بینالمللی حل کنند. مواضع هوشمندانه جمهوری اسلامی ایران در قبال روسیه و اوکراین باعث شد تا امروز ایران به عنوان یکی از کشورهای دارای ظرفیت میانجیگری به شمار می رود.
نماینده مردم تهران در شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ایران با معاهده آتلانتیک شمالی موافق نیست، گفت: علیرغم این مواضع، طرف های درگیر بحران را به آرامش دعوت کرد و معتقدیم جنگ به معنای جنگ نیست. راه حلی برای پایان دادن به این درگیری