چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

دانشگاه آزاد نمی خواهد پایان نامه ها و پایان نامه های خود را به صورت رایگان در اختیار همه قرار دهد

بخشی از درآمدزایی دانشگاه آزاد ممکن است از پایان نامه و پایان نامه باشد

معاون علمی، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد درباره اینکه آیا این رویکرد دانشگاه آزاد با «رویکرد دسترسی آزاد» که در دنیا ترویج می شود، مغایرتی ندارد؟ او گفت نه. دسترسی رایگان در دنیا به گونه ای است که بعد از چند سال دسترسی به پایان نامه ها را باز می کنند. آنها به پایان نامه ای که اکنون بارگذاری شده است دسترسی فوری نمی دهند. همچنین از نظر محتوایی همچنان می توانید به پایان نامه دسترسی داشته باشید اما از نظر محتوایی ممکن است برخی از قسمت ها فاش نشود. بنابراین، به تمام پایان نامه هایی که باز نمی شوند دسترسی داشته باشید!

علی اکبری در پاسخ به این سوال آیا قبلا در دانشگاه آزاد مکاتبه در سامانه ایراندوک اجباری نبود؟ گفت: برخی واحدها در این زمینه سختگیری داشتند و برخی دیگر سختگیری کمتری داشتند. زیرا هیچ دستورالعمل قبلی وجود نداشت. علاوه بر این، در مورد درصد بازی اتفاق نظر کاملی وجود نداشت. اما اکنون همه آنها باید با درصد مشابهی و اجباری اجرا شود.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد و ایرانداک باید در این زمینه با یکدیگر گفتگو کنند، گفت: دانشگاه آزاد از نظر درآمدزایی یک موسسه خصوصی است و با شهریه های دانشجویی و درآمدهای غیردانشگاهی و بخشی از درآمدزایی آن اداره می شود. . می تواند از پایان نامه ها و پایان نامه ها باشد.

علی اکبری افزود: ما نمی خواهیم این نسخه ها را منتشر کنیم. خروجی آن می تواند 5 صفحه از پایان نامه صد صفحه ای باشد. ما نمی خواهیم آن را منتشر کنیم و با دنیای آزادی که شما می گویید مغایرتی ندارد. اما شاید ما نخواهیم این 5 صفحه را منتشر کنیم. چون هزینه اش را پرداخت کردیم.

تطبیق فرآیندی برای کشف تقلب و جلوگیری از کپی برداری در تهیه آثار علمی است که طی آن افراد موظفند آثار علمی خود اعم از پایان نامه ها، پایان نامه ها، پروپوزال ها را در سیستمی بارگذاری کنند که اجازه می دهد بانک کامل آثار علمی در کشور ایجاد شود. با جستجو در این پایگاه، میزان شباهت یک اثر علمی با آثار دیگر بررسی می شود و به این ترتیب از سرقت ادبی جلوگیری می شود.

او پاسخ داد که با وجود سامانه همسان گزینی ایرانداک، راه اندازی سامانه همسان سازی دانشگاه آزاد چه منطقی دارد؟ گفت: دانشگاه آزاد بانک اطلاعاتی بسیار بزرگی دارد و ما سالانه 100 هزار پروپوزال در دانشگاه آزاد داریم و ما در دانشگاه آزاد به صورت مستقل می توانیم مقایسه کنیم. به نظر من دانشگاه آزاد با توجه به ساختارش و با توجه به تعداد دانشجو باید یک سیستم مستقل داشته باشد که بتواند همسان سازی را انجام دهد.

معاون علمی، مهندسی و کشاورزی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: خیلی خوبه که ایراندک هم هست. اما این دو سیستم در آینده می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و پایگاه داده های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

وی برنامه علمی دانشگاه آزاد را تشریح کرد: ما یک سری حوزه هایی را که کشور با چالش مواجه است به عنوان یک برنامه و سیستم علمی معرفی کرده ایم. دانشجویان ما می توانند در این زمینه ها پروپوزال ارائه دهند و ما این پیشنهادات را در هیئت منصفه بررسی می کنیم، بازخورد می دهیم و در حین دفاع دوباره بررسی می کنیم. به عبارت دیگر، ما یک فرآیند موازی دفاع از پایان نامه عالی داریم و نتیجه این کار را تأیید می کنیم. بررسی می کنیم که آیا این پیشنهاد با نیازهای ما مطابقت دارد یا خیر.

معاون علمی، مهندسی و کشاورزی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: البته مشکلاتی وجود دارد. دانشجوی دانشگاه آزاد باید پایان نامه خود را در ایراندک ثبت کند. در حالی که در مقایسه ما او قبلاً یک بار این کار را انجام داده است. اکنون ما پایان نامه دانشجویی خودمان را داریم و آن را با هم مقایسه کرده ایم.

سال 1394، سالی بود که شدیدترین تخلف علمی از سوی برخی محققان کشور صورت گرفت و 26 مقاله از نویسندگان ایرانی توسط انتشارات «الزویر» و کمی بعد از سوی انتشارات پس گرفته یا بی اعتبار شد. “طبیعت”. 58 مقاله پژوهشگران ایرانی به دلیل جعل و دستکاری علمی پس گرفته یا بی اعتبار شدند. . در پی این حادثه، سیاستگذاران به دنبال راهی برای جلوگیری از این تخلفات بودند و در سال 1395 شورای اسلامی شهر با پیشنهاد دولت قانون «پیشگیری و مبارزه با تقلب در تهیه آثار علمی» را تصویب کرد.

V با توجه به این سوال که آیا بهتر نیست برای افزایش کامل بودن داده های سامانه همسان سازی ایرانداک بر ثبت پروپوزال ها و پایان نامه ها تاکید بیشتری شود؟ وی به ای بی اس نیوز توضیح داد: در بانک اطلاعاتی دانشگاه آزاد هیچ داده ای از سایر موسسات وجود ندارد، در سامانه همسان سازی Irandoc پروپوزال، پایان نامه و پایان نامه دانشگاه آزاد کامل نیست. همچنین می توانیم ادعا کنیم که ایرانداک داده ها را از ما گرفته و داده های خود را در اختیار ما قرار می دهد تا جامعیت ما را در سراسر کشور افزایش دهد.

به گزارش ای بی اس نیوز، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به تازگی از راه اندازی سامانه همسان سازی پروپوزال، پایان نامه و پایان نامه دانشجویان دانشگاه آزاد خبر داده است.

وی درباره راه حل این مشکلات گفت: ما می توانیم با وب سرویس به ایران داک متصل شویم و از آن خدمات دریافت کنیم و همچنین می توانیم جستجوی شباهت در پایگاه داده ایران داک انجام دهیم. آنها هم باید به ما وصل شوند و در بانک ما مقایسه کنند.

علی اکبری تفاوت دانشگاه آزاد با دانشگاه دولتی را برشمرد و ادامه داد: دانشگاه دولتی با دانشگاه آزاد متفاوت است. شاید دانشگاه های دولتی دوست دارند پایان نامه های خود را به صورت رایگان در اختیار همه قرار دهند. اما دانشگاه آزاد در این زمینه حرفی برای گفتن دارد و از آنجایی که بانک اطلاعاتی زیادی دارد می تواند برای رشد کمی و کیفی در این زمینه وارد تعامل و ارتباط دو سویه با ایرانداک شود.

تشابه نیز امری است که در این قانون و آیین نامه آن به صراحت مورد تاکید قرار گرفته است. بر اساس تبصره 9 این قانون و ماده 6 آیین نامه اجرایی این قانون، کلیه مؤسسات و مؤسسات کشور موظفند پایان نامه ها و پایان نامه های دانشجویان خود را که طبقه بندی نشده است در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ثبت و تأیید کنند. سیستم های (IranDAC).

دانشگاه آزاد نمی خواهد پایان نامه ها و پایان نامه های خود را به صورت رایگان در اختیار همه قرار دهد

متن تبصره 9 قانون پیشگیری و مبارزه با تقلب در تهیه آثار علمی مصوب 1395.

دانشگاه آزاد نمی خواهد پایان نامه ها و پایان نامه های خود را به صورت رایگان در اختیار همه قرار دهد

متن ماده 6 آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مبارزه با تقلب در تهیه آثار علمی مصوب 1397

معاون علمی، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد گفت: سامانه جستجوی شباهت دانشگاه آزاد هنوز در خارج از دانشگاه فعال نیست و فقط افرادی که دانشجوی دانشگاه آزاد هستند می توانند آن را در سامانه خود مشاهده کنند. اما این طرح را داریم که در آینده این سامانه را خارج از دانشگاه فعال کنیم.

امکان دسترسی به تمامی پایان نامه ها و پایان نامه ها وجود ندارد

با توجه به این موضوع و پس از اعلام دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر راه اندازی سامانه مقایسه پروپوزال ها، پایان نامه ها و پایان نامه ها، در گفت و گو با دکتر محمدعلی اکبری; با معاون علمی، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد درباره دلایل راه اندازی این سامانه گفت وگو کرده ایم.

در پاسخ به این سوال، از نظر اخلاق پژوهشی، مشکلی برای دانشگاه آزاد وجود ندارد که فقط بین پایان نامه ها و پایان نامه های خودش مقایسه کند؟ وی توضیح داد: چرا این موضوع همانقدر که می تواند برای ایرانداک مشکل ساز باشد برای ما مشکل ایجاد می کند. دیتابیس ما کامل نیست دیتابیس ایراندک هم کامل نیست. پس باید به جایی وصل شویم. ما از برقراری ارتباط با یکدیگر استقبال می کنیم.

وی گفت: همه دانشجویان دانشگاه آزاد را مجبور به همسان سازی در این سامانه کرده ایم. وقتی پروپوزال را در سیستم ما ثبت می کنند، ما هم زمان تطبیق را انجام می دهیم.

او ادامه داد: البته من در مورد طبقه بندی محرمانه صحبت نمی کنم. یعنی مثلا یک سری پایان نامه در راستای دفاع غیر عامل انجام می دهیم. شاید فاش نکردن این تزها جالب باشد. چون در کشور حدود 2000 پایان نامه پدافند غیرعامل کار می کنیم و هزینه آن را هم داده ایم. ما به دانشجو تخفیف شهریه دادیم، مبلغ بیشتری را بابت شهریه به اساتید پرداخت کردیم و غیره. ما برای این کار هزینه کرده ایم و اینها پایان نامه هایی است که بعداً می خواهیم به هر شکلی که دانشگاه آزاد اسلامی صلاح بداند از آنها استفاده کنیم. . شما هرگز یک سری از پایان نامه ها را در گوگل نخواهید دید. هزار طرح در گوگل انجام می شود، اما آیا می دانید؟

معاون علمی، فنی و مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نظام همسان سازی این دانشگاه با بیان اینکه بخشی از درآمدزایی دانشگاه آزاد می تواند از پایان نامه ها و پایان نامه ها باشد، گفت: شاید دانشگاه های دولتی مایل باشند پایان نامه های خود را به صورت رایگان در اختیار همگان قرار دهند؛ اما دانشگاه آزاد در این زمینه حرفی برای گفتن دارد و با توجه به اینکه پایگاه داده وسیعی دارد، می تواند برای رشد کمی و کیفی با «ایراندوک» وارد تعامل و ارتباط دو سویه شود. این رابطه

علی اکبری در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه آزاد برای همسان سازی از دانشجویان خود هزینه دریافت می کند، پاسخ داد: بله. مبلغ کمی حدود 15000 تومان برای پروپوزال و حدود 25000 تومان برای پایان نامه و پایان نامه دریافت می شود. در نهایت باید حقوق دانشگاه آزاد در این زمینه حفظ شود.

تصویب آیین نامه اجرایی این قانون در هیأت وزیران دو سال به تعویق افتاد و سرانجام دو سال بعد در شهریور ماه 1397 آیین نامه اجرایی این قانون نیز به تصویب رسید. تمامی نهادها و سازمان های کشور موظف به رعایت این قانون بودند.

دکتر محمدعلی اکبری در گفت وگو با ای بی اس نیوز. وی در خصوص سامانه جستجوی شباهت دانشگاه آزاد اسلامی که اخیرا راه اندازی شده است، تصریح کرد: این سامانه قرار است با تمامی پروپوزال ها، پایان نامه ها و پایان نامه های دانشگاه آزاد اسلامی برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که درصد آن ها مشابه است مطابقت داشته باشد. به یکدیگر.

علی اکبری در پاسخ به این سوال که آیا محدودیتی برای انتشار مقالات ناشی از این پایان نامه ها قائل هستید؟، پاسخ داد: مقاله ای وجود ندارد. اما بله است. اول پایان نامه کارشناسی ارشد که در سیستم آپلود نمی شود. دوم اینکه ما با مقاله کاری نداریم. این برنامه علمی دانشگاه آزاد است.

معاون علمی، مهندسی و کشاورزی رئیس جمهور در پاسخ به اینکه طبق قانون ایرانداک وظیفه شناسایی در کشور را بر عهده دارد، گفت: در جایی که قانون تصویب شده، نوشته شده که ممکن است سامانه هایی مشابه ایرانداک وجود داشته باشد و ایرانداک یا سامانه های مشابه در آیین نامه اجرایی ذکر شده است. بنابراین طبق قانون این اقدام اشکالی ندارد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *