وی با بیان اینکه در حال حاضر 25 دانشکده دولتی داروسازی و دو دانشکده از دانشگاه آزاد در زمینه آموزشی و پژوهشی در این زمینه فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه داروسازی در سال های اخیر دچار رکود و رکود در حوزه آموزشی شده است. بار. طی سال ها تمایل به حضور در این منطقه تا حدودی در کشور کاهش یافته است. این موضوع باید حل شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش
وزارت بهداشت افزود: با توسعه دارو در دنیا، این حوزه نیز باید در کشور توسعه یابد. رشته داروسازی در سال های گذشته در کنار پزشکی و دندانپزشکی یکی از سه رشته اصلی انتخابی کنکور بود و گاهی داروسازی با دندانپزشکی رقابت می کرد. در سال های متوالی فیزیوتراپی جایگزین داروسازی شد و این رشته در جایگاه چهارم قرار گرفت.
باقری فرد با بیان اینکه «همه قوانین آموزشی باید پویا و پویا باشد» خاطرنشان کرد: بازنگری در برنامههای درسی داروسازی و برنامههای آموزشی ضروری است و باید مورد توجه قرار گیرد. در این سال ها تلاش کرده ایم تا اقدامات تحولی در حوزه آموزش در وزارت بهداشت انجام شود و انتظار داریم در حوزه داروسازی تحولی رخ دهد.
معاون وزیر بهداشت، برنامه درسی را در جهت جسورانهتر تغییر داد
وی به حضور دانشجویان در میدان اشاره کرد و افزود: دانشکده های داروسازی باید ماموریت گرا و به سمت تولید دارو شوند. این مسیر باید برای دانش آموزان باز باشد تا جذاب باشد. اولین قدم در تغییر همیشه دشوار است، اما باید آن را برداشت. شما به عنوان متخصص در حوزه دارو از این ظرفیت قانونی برای تحول و تغییر اساسی این رشته استفاده می کنید.
باقری فرد سپس رشته داروسازی را رشته ای وابسته به تجهیزات عنوان کرد و اظهار داشت: تلاش می کنیم با اختصاص بودجه مجزا از بودجه جاری به دانشگاه ها برای بهبود و بازسازی تجهیزات آزمایشگاهی در هزینه های دانشگاه ها صرفه جویی کنیم. امیدوارم این تلاش به نتیجه نهایی برسد و تجهیزات جدید از طریق هیات امنا برای دانشگاه ها خریداری شود./آنا
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16962/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%A9%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز