اقبال شکری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: شهرداری، نماینده قوه قضائیه یعنی دادستان و نظام مهندسی هر کدام مسئول حراست ساختمان هستند. مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی نیز طبق قانون مدیریت بحران را بر عهده دارد.
یکی از اعضای کمیسیون عمران شورای اسلامی گفت: برای حدود 120 ساختمان ناایمن شهر تهران باید هر چه سریعتر اقدام قانونی انجام شود، یعنی تا زمانی که نسبت به ایمن سازی ساختمان طبق مقررات اقدام نکنند، اجازه ادامه فعالیت ندارند. سفارش.
وی ادامه داد: آتش نشانان مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی ساختمان های خطرناک را گزارش می دهند و شهرداری نیز موظف به سرکوب ساختمان های خطرناک است که این امر نیز مستلزم دستور دادستان است. اگر دادستانی تشخیص دهد که مالک ساختمان ناایمن باید ایمن سازی ساختمان را آغاز کند، تا زمانی که این کار انجام نشود، اجازه استفاده از آن را ندارند. این پیچیده و دشوار نیست زیرا ساختمان های خطرناک شناخته شده است.
انتهای پیام
نماینده مردم تهران در شورای اسلامی در پایان گفت: با توجه به اینکه حدود 120 ساختمان خطرناک به عنوان اولویت اول شناسایی شده است، باید قانون اعمال شود تا تا زمانی که ایمن نشده اند، اجازه فعالیت نداشته باشند. .