خورش اسفناج با آلو و مرغ + فیلم • رکنا


رکنا: یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی خورش آلو و اسفناج است.

حجم ویدیو: 4.31 مگابایت
|
مدت زمان ویدیو: 00:00:27
به گزارش رکنا، اگر دوست دارید خورشت به خصوص آلوهای اسفناج متفاوت درست کنید شکستن روزه در ماه رمضان تا پایان ویدیو با ما همراه باشید.
خورش اسفناج آلو را با مرغ میپزید یا گوشت؟ این سریال رو با مرغ پختم که خیلی متفاوت و خوشمزه است. من فقط چند آجیل اضافه کردم بدون ذکر طعم.
طرز تهیه خورش اسفناج آلو با مرغ
ابتدا تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید. سپس آن را کنار بگذارید و پیاز رنده شده را در همان ماهیتابه تفت دهید. سپس ادویه ها را اضافه کنید اسفناج من برای 4 نفر از اسفناج خرد شده استفاده کردم. بعد از تفت دادن اسفناج مرغ را اضافه می کنیم. سپس آلوها خیس می شوند. می توانید از هر آلویی استفاده کنید. برای هر نفر 3 عدد آلو کافی است. سپس چند قاشق پودر گردو و کمی زعفران اضافه کنید و 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید. بعد از نیم ساعت 3 قاشق غذاخوری رب انار را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر تفت دهید تا خورش تثبیت شود.
آن هم از خورش ما؛ خیلی راحت و خوشمزه
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-882800>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا