خواص شیر با قهوه چیست؟
یک مطالعه جدید نشان می دهد که ترکیب قهوه با شیر ممکن است اثرات ضد التهابی داشته باشد.
به گزارش مدیکال نیوز، پلی فنول ها گروهی از مولکول ها هستند که در گیاهان و غذاهای مشتق شده از گیاهان یافت می شوند و به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی خود، دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی هستند.
مشخص شده است که اتصال پلی فنول ها با اسیدهای آمینه موجود در غذاها می تواند اثرات آنتی اکسیدانی آنها را افزایش دهد.
اکنون تیمی از محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک نشان دادهاند که وقتی پلی فنولهای قهوه با اسید آمینه شیر ترکیب میشوند، اثرات آنتیاکسیدانی و ضد التهابی سلولهای موش در شرایط آزمایشگاهی افزایش مییابد.
پروفسور ماریان نیسان لوند، نویسنده اصلی این مقاله گفت: «ما قبلاً دریافتهایم که پلیفنولها با پروتئینهای موجود در انواع غذاها از جمله محصولات گوشتی، عصارههای گیاهی اضافه شده (مانند ادویهها)، شیر، عصارههای چای تعامل دارند. “سبز و آبجو واکنش نشان می دهند.”
پلی فنول ها فراوان ترین منبع آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی ما هستند و تصور می شود استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهند.
با این حال، آنها همچنین در مبارزه با روند پیری نقش دارند و ضد التهاب هستند. تصور می شود که از آنجایی که پلی فنول ها استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند، ممکن است به کاهش التهاب و در نتیجه روند پیری کمک کنند.
پروفسور لوند تاکید کرد که دانشمندان باید ببینند که آیا این اثرات در بدن انسان صادق است یا خیر.