پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

خلاصه ای از مهمترین اخبار حوزه ارتباطات در هفته گذشته

در همین راستا اخیرا مدیرعامل اسپیس ایکس اعلام کرد که این شرکت هم اکنون نزدیک به 100 استارلینک فعال در ایران دارد. ایلان ماسک این خبر را سه ماه پس از انتشار توییتی مبنی بر فعال کردن سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران اعلام کرد.

پس از این اظهارات، عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – درباره احتمال فعالیت اپراتور استارلینک در ایران گفت که از فعال شدن اپراتورهایی که از طریق ماهواره اینترنت را ارائه می کنند استقبال می کنم و حتی در حال حاضر دو یا سه اپراتور هستند که ارائه می دهند. اینترنت با ماهواره خدمات روستایی ارائه می دهند اما طبق قوانین بین المللی هر اپراتور اینترنت ماهواره ای که بخواهد در خاک یک کشور سرویس ارائه دهد باید قوانین سرزمینی آن کشور را رعایت کند.

در همین رابطه رضا قربانی – رئیس کمیسیون فین تک سازمان نظام صنفی استان تهران – در این خصوص گفت: ما در سازمان صنفی استان تهران و به طور کلی سازمان صنفی کشورها، اساسا رویکرد ما این نیست. برود و چنین چیزی را تأسیس کند. ، زمانی که اینترنت و دسترسی به ابزارهای پرکاربرد اینترنتی قطع می شود، اما این دسترسی برای گروه خاصی از افراد ایجاد می شود، به عبارتی اینترنت کلاسی، منصفانه نیست. وقتی دسترسی به پیام رسان خارجی در سراسر کشور قطع می شود، آیا دسترسی به تعداد محدودی از افراد مفید است؟

تاریخچه اتهام یک برنامه محبوب خارجی

در مجموع 19 ایالت از 50 ایالت ایالات متحده دسترسی به تیک توک را از طریق رایانه ها و تلفن های همراه دولتی به طور جزئی یا کامل ممنوع کرده اند. اکثر ممنوعیت ها علیه تیک توک در چند هفته گذشته اعلام شده است.

پیگیری ای بی اس نیوز از رگولاتوری به این نتیجه رسید که سازمان اعلام کرده نامه درخواست اپراتورها در خصوص جبران خسارات ناشی از محدودیت ترافیک ورودی بین‌المللی را دریافت کرده و موارد مطرح شده در دست بررسی است. بر اساس اطلاعیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای بررسی دقیق‌تر موضوع در تعامل با اپراتورها، اطلاعاتی شامل آمار تعداد مشترکان، میزان ترافیک و درآمد دیتا به تفکیک ترافیک ملی و بین‌المللی درخواست شده است. از آنها

انتهای پیام

بیش از سه ماه از اعمال محدودیت بر دو پلتفرم خارجی می گذرد. در این مدت بارها مشکلات و زیان های ناشی از محدودیت دسترسی کسب و کارهای مجازی به اینترنت برجسته شده و اخیرا اپراتورهای موبایل و اینترنت نیز اعلام کرده اند که در این مدت متحمل ضرر شده اند و حتی بر اساس برخی برآوردها، خطر ورشکستگی برخی از آنها را تهدید می کند.

اگرچه وزیر ارتباطات کاهش ترافیک بین‌المللی اپراتورها را به دلیل محدودیت اینستاگرام و واتس‌اپ تایید کرد، اما گفت: درآمد اپراتورها فقط از ترافیک بین‌المللی نیست و خدمات صوتی ارزش افزوده دارند. و همچنین خدمات ملی. ترافیک. کل تردد در داخل و خارج کشور نسبت به قبل افزایش یافته و تولید و مصرف تردد در داخل کشور افزایش یافته و برای اپراتور نیز درآمد محسوب می شود. درست است که تعرفه کمتر و نیم بها است اما برای اپراتور سودآور است.

بایدها و نبایدهای لایه بندی اینترنت

به گفته وی، این ابزارها ابزارهای شبکه ای هستند، یعنی همه باید به آنها دسترسی داشته باشند. بنابراین ما در آن زمان در سازمان نظام صنفی رایانه ای یک خواسته روشن داشتیم و آن دسترسی آزاد به اینترنت است.

اما در روزهای گذشته نامه هایی با سربرگ و امضا از مدیران برخی اپراتورهای تلفن همراه که کاهش درآمدهای آنها در دوران محدودیت اینترنت را بازگو می کرد، در فضا منتشر شد. در هر یک از این نامه ها، مدیران عامل شرکت ها اعلام کردند که با توجه به شرایط ایجاد شده در ماه های اخیر با افت درآمد مواجه شده اند.

به گفته وی، این قوانین به تمامی این اپراتورها از جمله استارلینک ابلاغ شده است و در صورت پذیرش این قوانین، از فعالیت آنها استقبال خواهند کرد. 3000 روستا هنوز به اینترنت متصل نیستند که با این اقدام می توان به اینترنت متصل شد.

از اعلام قطعی اینترنت در روز آزمون تا درخواست فعال سازی اینترنت ماهواره ای در ایران و پذیرش مشروط استارلینک، قربانیان اصلی محدودیت اینترنت و موارد بایدها و نبایدهای قشربندی اینترنت برخی از موارد بود. مهمترین اخبار حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات این هفته

اپلیکیشن اشتراک‌گذاری ویدئو که متعلق به شرکت چینی ByteDance است، در سراسر جهان به‌ویژه در میان نوجوانان محبوبیت پیدا کرده است، اما به دنبال حوادث متعدد مورد انتقاد فزاینده‌ای در مورد سیاست‌های حفظ حریم خصوصی و امنیتی قرار گرفته است.

روز چهارشنبه به نقل از معاونت امور آزمون های سازمان سنسه، اطلاعیه ای منتشر شد که از قطع سراسری اینترنت در ایام امتحانات برای جلوگیری از تقلب در آزمون خبر داد و شایعاتی را ایجاد کرد که مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه این سوال گفت: واضح است که خدمات اینترنتی یکی از ضروریات زندگی روزمره مردم است و وزارت ارتباطات متعهد به برقراری ارتباط پایدار و با کیفیت است و همواره تلاش می کند از حقوق مردم حمایت و حمایت کند. به ارتباطات سریع، امن و ارزان دسترسی داشته باشید. ; بنابراین، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جز در موارد خاصی که به تصمیم مراجع قضایی نیز می‌رسد، ثبات و کیفیت ارتباط مردم را قربانی مطالبات غیرمنطقی نمی‌کند. علاوه بر این، انتشار چنین اظهارات غیرمسئولانه ای که خارج از محدوده انتساب ها و مأموریت های سازمان های مختلف است، امنیت روحی و روانی مردم و کاربران را مخدوش خواهد کرد.

قربانی اصلی محدودیت های اینترنتی کیست؟

به گزارش ای بی اس نیوز، اینترنت ماهواره ای عمدتاً در مواردی استفاده می شود که دسترسی عادی به اینترنت (کابلی، فیبر نوری، دایل آپ و بی سیم) امکان پذیر نباشد یا کیفیت پایینی داشته باشد. ماهواره می تواند کمک بزرگی به پر کردن شکاف دیجیتال در کشور و ارائه سیگنال به مناطق محروم و دورافتاده باشد. در همین راستا شرکت فضایی اسپیس ایکس پروژه اینترنت ماهواره ای «استارلینک» را در سال 2015 با هدف پوشش گسترده اینترنت راه اندازی کرد.

ممنوعیت قطعی اینترنت سراسری در ایام امتحانات

تیک توک یک رسانه اجتماعی چینی است که از طریق سیستم عامل های iOS و اندروید قابل دسترسی است. Tik Tok در سپتامبر 2016 در چین با نام Duin راه اندازی شد و در خارج از چین با نام Tik Tok در سال 2017 راه اندازی شد.

طی روزهای اخیر بیانیه ای از سوی اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران منتشر شده است که در آن گفته شده طی مکاتبات اتحادیه و مذاکرات متعدد این اتحادیه با مراجع اینترنتی کشور، پس از گذشت بیش از دو ماه از خرابی پلتفرم ها و کاهش سرعت، مسئولین ذیربط با استفاده از فیلترشکن، دارندگان پروانه این سندیکا را موثرترین و قانونی ترین فعالان عرصه فناوری شناخته و امکان رفع انسداد پلتفرم ها را برای آنها پی برده اند و به شرط قبول مسئولیت دارنده پروانه، وجود ندارد. محدودیت در تعداد آدرس های IP ساخته شده توسط آنها وجود ندارد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *