اخبار اقتصادی روز

خط و نشان وزیر صمت برای توهین های خاص



وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با انواع سوء استفاده ها از جمله وام های بی حساب، تعرفه های نادرست، تخصیص های اشتباه و یارانه های ناعادلانه برخورد خواهم کرد که با اصلاح نظارتی محقق می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، گفت: دولت نباید مستقیماً در بازار رقابتی و قیمت ها دخالت کند، بلکه ابتدا باید مداخله کند. باید حل شود انحصار پرداخت و رقابت کامل در بازار.

وی افزود: ما نه تنها معتقد به کاهش مداخلات در اقتصاد هستیم، بلکه تلاش و کوشش ما بر سیاست گذاری و تنظیم مقررات متمرکز خواهد بود و از این نظر به تشکل های صنفی اعتقاد و احترام کامل داریم.

وی با اشاره به نامگذاری سال ها در دهه گذشته با شعارهای اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: معظم له بر اعتمادسازی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی تاکید داشتند و در این راستا باید تلاش شود تا بازار کشور یک بازار رقابتی است که همه جانبه باشد، هرچند دستیابی به این امر و از بین بردن انحصار در همه زمینه ها با سرعت بالا بسیار دشوار خواهد بود.

وی گفت: این وزارتخانه متعهد به محیط زیست و توسعه پایدار است و اینها شعار نیست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با خام فروشی برخورد خواهیم کرد، ادامه داد: با پیوند دادن واحدها به عنوان شرکت مادر، صرفه جویی در مقیاس و وسعت در تولید ایجاد می کنیم.

وی همچنین بر بکارگیری کارشناسان به دور از سیاست تاکید کرد و گفت: برای حل مشکل زیرساخت های اصلی صنایع یعنی آب، برق و گاز راهکار ارائه خواهیم داد.

علی آبادی تاکید کرد: کیفیت کالا و خدمات یک اصل است و در این امر کوتاهی نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: رفع محرومیت ها و مسئولیت های اجتماعی از طریق مشوق های کسب و کار را در دستور کار قرار خواهیم داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: برای تامین سرمایه در گردش واحدها به دنبال سیستم و سازوکار مالی مستقل هستیم و به توسعه صنایع نرم و دانش بنیان به شدت معتقدیم.

وزیر صامت گفت: بخش صنعت، معدن و تجارت 30 درصد تولید ناخالص داخلی و 37 درصد اشتغال را به خود اختصاص داده است و 70 هزار واحد صنعتی، 10 هزار معدن، 3 میلیون واحد شرکتی، 90 هزار انبار و 40 هزار تاجر از مهمترین عوامل هستند. اقتصاد.

علی آبادی افزود: در برنامه هفتم بر توسعه زنجیره های ارزش ملی و منطقه ای و تکمیل زنجیره مواد تاکید شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب چشم انداز صنعتی، معدنی و تجاری کشور را در دو مفهوم برون سپاری و برون سپاری خلاصه کردند و افزودند: در این دوره سعی داریم از رویکرد قیمت گذاری و تنظیم بازار فاصله بگیریم و بر روی آن تمرکز کنیم. اقتصاد یا ژئواکونومی صنعتی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای توسعه درون زا باید ظرفیت ها با توجه به زنجیره ارزش و استفاده از ظرفیت های ملی و ارتقای شاخص های ارزشی در صادرات (بدون در نظر گرفتن صادرات خام و نیمه خام) هدف گذاری شود. مواد) .

علی آبادی ادامه داد: در محور برون سپاری باید زیرساخت های لازم فراهم شود، بر این اساس زیرساختی ایجاد می کنیم که جریان ارزشی پایدار داشته باشد و از نوسانات ارزی مصون باشد و منجر به ایجاد یک ثبات و مومن شود. همکاری ایران و کشورهای مورد نظر

وی گفت: این رویه باعث می شود به جای نفت در مقابل غذا، «کالاهای صنعتی و تولیدی برای کالاهای ضروری» داشته باشیم و به تدریج کشور را از بردگی تحریم نجات دهیم.

وی گفت: بی شک این مهم تنها با همکاری دولت، مردم و بخش خصوصی میسر می شود و باید بتوانیم مسیرهای رشد و توسعه از جمله راه ابریشم را احیا کنیم. “

در این مراسم از واحدهای صنعتی و معدنی برگزیده کشوری تجلیل شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *