خط قرمز دولت سیزدهم در اولین ماه های فعالیتش چه بود؟
سخنگوی دولت گفت: شهید رئیسی در ماه های اول فعالیت دولت خط قرمزی را تعیین کرده بود که هیچ کس نباید در مورد اوضاع کشور حرف منفی بزند و حل آن را وظیفه دولت خود می دانست.
به گزارش ای بی اس نیوز، علی بهادری جهرمی، عضو هیأت دانشجویی مسجد دانشگاه تهران در تشریح شرایط تحمیل شده بر دولت سیزدهم، گفت: از جمله موارد تورم 103 درصدی و بیش از 700 فوتی بر اثر کرونا در روز بوده است. کمبود واکسن که رئیسی در این شرایط و آگاهانه به شهادت رسید. با توجه به وضعیت نامناسب کشور، کامل برای اصلاح شرایط داوطلبانه در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد. امروز برخی می گویند: چرا در جریان انتقال قدرت از این شرایط بحرانی صحبت نکردید و اسناد را منتشر نکردید؟ اوضاع کشور در آن زمان مانند بیماری بود که اگر خبر بدی به آن برسد بدتر می شد.
وی افزود: به همین دلیل شهید رئیسی در ماه های ابتدایی فعالیت این دولت خط قرمزی را ترسیم کرد که هیچکس در مورد وضعیت کشور حرف منفی بزند. چون اینها مشکل مردم نیست و اینها وظایف ماست که باید خودمان حلش کنیم. امروز این شرایط بحرانی مدیریت شده و تورم سه رقمی در تیرماه امسال به 32 درصد رسید و تورم پیش بینی شده 25 درصد است. در حالی که رشد اقتصادی در دهه 90 0.5 درصد بود، در میانگین سه ساله دولت شهید رئیسی به 5.5 درصد رسید.
بهادری جهرمی گفت: دستاوردهای دولت سیزدهم به این دلیل است که شهید رئیسی به خرج کشور آمد نه هزینه کشور. شهید رئیسی در مکتب امام حسین (ع) آموخته بود که باید خود را فدای مردم کند. شهيد رئيسي به معناي كامل تربيت مدرسه اباعبدالله (ع) بود. شهيد رئيسي از همان ابتدا با افرادي از جنسيتهاي مختلف ارتباط برقرار ميكرد و مانند خودش با آنها ارتباط برقرار ميكرد. به همین دلیل است که دستههای مختلف مردم احساس میکنند یکی از خود را از دست دادهاند.
سخنگوی دولت ادامه داد: شهید رئیسی از مکتب امام حسین(ع) و هیئت ها آموخته بود که امور باید با خود مردم اداره شود و از صمیم قلب به آن اعتقاد داشت. این رویکرد مدیریتی مردمی شهید رئیسی تنها متوجه دولت نبود. در زمان تولیت آستان قدس نیز پروژه زایرشهر و خادمیار را ایجاد کرد که همه را برای خدمت به امام رضا (ع) سر کار آورد.
وی با بیان اینکه شیوه مدیریتی شهید رئیسی در قوه قضائیه مردمی بود، گفت: قوه قضائیه گروهی زیر نظر مرکز ارتباطات مردمی داشت تا به استعلامات حقوقی مردم پاسخ دهد. اولاً این اداره فقط محدود به تهران بود و ثانیاً پاسخ آن ضعیف بود و فقط چند نفر از کارکنان قوه قضائیه پاسخ دادند. شهید رئیسی با تاکید بر اینکه این مجموعه باید توسط خود وکلا اداره شود و به همین دلیل این موضوع را به کانون وکلای قوه قضاییه تفویض کرد.
بهادری جهرمی ادامه می دهد: با این راهبرد و رویکرد مردمی شهید رئیسی، این سامانه پاسخگویی که تا آن زمان در اختیار چند ده کارمند بود، به 100 هزار وکیل در سراسر کشور تفویض شد و هر کدام موظف شدند به تعداد مشخصی از سوالات پاسخ دهند. تماس می گیرد. نتیجه این اقدام افزایش کمی و کیفی مسئولیت بود و نتیجه این شد که کار مردم را با مردم آغاز کردند.
سخنگوی دولت در پایان یادآور شد: فردی که در مکتب امام حسین (ع) تحصیل کرده است، می فهمد که باید خالصانه برای خدا کار کند و می فهمد «کل روز عاشورا، همه کشور کربلا. انشاءالله همه ما کارگزاران نظام در تبیین شخصیت شهید رئیسی مولفه های بیان شده توسط رهبری انقلاب را در نظر بگیریم و با آنها تطبیق دهیم تا در این مسیر حرکت کنیم.
انتهای پیام