خسارت وارده به محصولات کشاورزی باید به صورت اینترنتی پرداخت شود
12:17 – 19 اوت 1403
قاسم پیشهور در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: با توجه به اینکه کشاورزی در ایران در اختیار بخش خصوصی است، عملکرد دولت در تامین محصولات کشاورزی در این مدت به گونهای بود که با کشاورزان برخورد مناسبی نداشت.
به گفته وی، بیمه محصولات کشاورزی به دلیل کمبود منابع مالی مناسب به دست کشاورزان نمی رسد و در نهایت کشاورزان از تاخیر در پرداخت غرامت استقبال نمی کنند، این در حالی است که کشاورزان انتظار دارند با وقوع خسارت در کمترین زمان ممکن خسارت پرداخت شود. .
پیشه ور با تاکید بر پرداخت خسارات وارده به خط کشاورزان تصریح کرد: با تخصیص منابع مالی مناسب یا ارائه خدمات به کشاورزان در قالب محصولات قراردادی، هزینه ها برآورد و مشوق هایی در نظر گرفته شود تا کشاورزان بتوانند از مسائل مربوط به تغییرات اقلیمی بهره مند شوند. او به خرید بیمه محصول تشویق خواهد شد
لزوم تسریع در اعلام قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی
رئیس اتاق سندیکاهای کشاورزی در بخشی دیگر از اظهارات خود بر اعلام سریع قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: بر اساس قانون خرید تضمینی، قبل از شروع سال زراعی و قبل از آغاز سال زراعی سال زراعی در پایان تیرماه قیمت محصولات کشاورزی باید حداکثر تا یک هفته پس از تایید تایید و اعلام شود زیرا کشاورز باید از قبل قیمت این محصول را برای سال آینده بداند تا بتواند محصولی را به صورت اقتصادی کشت کند.
وی ادامه داد: با تاخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی مانند سال های گذشته شاهد ماندن محصول در دست کشاورزان هستیم که با سوء استفاده دلالان اقدام به خرید محصول با قیمت پایین می کنند که ضرر زیادی به کشاورزان وارد می کند. ” کشاورزان.”
پیشه ور افزود: مجلس یازدهم شورای قیمت گذاری را تصویب کرد و بر اساس آن، قیمت گذاری محصولات کشاورزی به این شورا واگذار شد تا با اعلام قیمت مناسب، ثبات تولید به خطر نیفتد. این امر نیز باید با اجرای سیاست های حمایت از زیرساخت ها و حمایت های لازم انجام شود چرا که قرار نیست سود از جیب کشاورزان پرداخت شود و تولیدکننده متضرر شود.
کنترل واردات محصولات کشاورزی راه حل منطقی دستیابی به خودکفایی است
یکی از اعضای شورای قیمت گذاری بر کنترل واردات محصولات کشاورزی تاکید کرد و افزود: آمارهای وزارت جهاد کشاورزی حاکی از خودکفایی ما در تولید برنج در استانداری های شمالی و سایر استانداری ها است چرا که با افزایش واردات، کشاورزان بومی خودکفا می شوند. رنج می برند.
رئیس اتاق سندیکاهای کشاورزی حذف ارز نعمه از واردات محصولات کشاورزی را ضروری دانست و گفت: با توجه به تخصیص ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات و تولید داخلی آزاد، مشخص است که امکان رقابت وجود ندارد و اگر قرار است قیمت به عرضه و تقاضا بستگی داشته باشد.
خبرنگار: آزاده محبی