وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که آیا افزایش آبونمان تلفن ثابت نباید در بودجه لحاظ می شد، توضیح داد: این سوال مربوط به بودجه نیست و وزارت ارتباطات حتی متولی تعیین تعرفه است. این مشکل در ستاد تنظیم بازار تایید شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مخابرات برای رشد و ارائه خدمات بهتر به مردم نیازمند منابع است و یا دولت باید این منابع را تامین کند یا درآمدهایش افزایش یابد. مخابرات یک تجارت خصوصی است و واگذار شده است و باید بتواند هزینه های خود را تامین کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طی 11 و 12 سال گذشته تعرفه مخابرات افزایش پیدا نکرده است بنابراین فرصتی برای توسعه وجود ندارد. بارها در کمیسیون های مجلس حاضر شدیم تا پاسخ دهیم چرا مخابرات حقوق کارکنان را پرداخت نمی کند، چرا وضعیت ایثارگران را تغییر نمی دهد و …. هزینه های شرکت مخابرات افزایش یافته اما درآمدها و قیمت های آن 10 سال ثابت مانده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است در صورت تامین نشدن منابع مخابراتی، عملاً ورشکست می شود و از آنجایی که سایر اپراتورها نیز خدمات مخابراتی دریافت می کنند، با مشکل مواجه خواهند شد. این موضوع ربطی به امروز ندارد و در شهریور ماه اعلام شد.
انتهای پیام
وی که در حال گفتگو با خانه ملت بود، ادامه داد: برای شهرستان 10 هزار تومان، مرکز استان 15 هزار تومان و برای تهران 20 هزار تومان، البته این رقم حداقل کارکرد است به این معنا که فردی که قبلا در تهران بوده است. برای تماس تلفنی 30000 تومان پرداخت می کند، همیشه 30000 تومان می دهد و هیچ مبلغ اضافی پرداخت نمی کند و فردی که 10000 تومان برای تماس تلفنی در شهر پرداخت کرده است همیشه 10000 تومان می دهد اما فردی که کمتر از این اعداد استفاده می کند حداقل آن را می دهد. مبلغ از او برداشت می شود زیرا هزینه نگهداری هر خط تلفن برای مخابرات بیش از 25 تا 30 هزار تومان است و مخابرات در حال حاضر نمی تواند این رقم را ارائه دهد، امکان توسعه وجود ندارد و در تهران نمی تواند خط تلفن را تحویل دهد و اگرچه چندین ماه گذشته است، مخابرات هنوز قادر به پرداخت سال نیست ایراد کارکنان
وی درباره اظهارنظر شورای رقابت در خصوص افزایش قیمت تلفن ثابت گفت: شورای رقابت با مخابرات اختلاف حقوقی دارد و مسائلی که پیش آمده ربطی به آن بحث ها ندارد. ما این تصمیم را پس از تایید شورای رقابت گرفتیم زیرا تلفن انحصاری است و شورای رقابت باید تصمیم بگیرد. شورای رقابت خردادماه سال گذشته بخشنامه ای را تصویب کرد و چارچوبی را برای قیمت گذاری مخابرات تعیین کرد. قیمت ها را هم بر اساس این موضوع تعیین کرده ایم که رقابت معتقد است این مصوبه مربوط به سال 1400 بوده است و باید امسال این موضوع در شورای رقابت بررسی می شد که قابل حل است.