چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

حمل و نقل ترکیبی بستر توسعه اقتصادی در برنامه هفتم توسعه

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی حمل و نقل مختلط یا چند وجهی را بستر لازم برای توسعه اقتصادی کشور پیشنهاد کرد.

شهریار افندی زاده با اشاره به اهمیت حمل و نقل و نقش آن در اقتصاد، حمل و نقل ترکیبی را یکی از اقتصادی ترین راه های حمل و نقل دانست و گفت: حمل و نقل یکی از شریان های حیاتی اقتصاد است. بنابراین همه کشورها همواره به دنبال وسیله حمل و نقل سریع، ایمن، منصفانه و دوستدار محیط زیست هستند تا بتوانند اقتصادی فعال، پویا و کارآمد داشته باشند.

وی تاکید کرد: با توجه به روند رو به رشد تجارت جهانی و نقش مهم صنعت حمل و نقل، با در نظر گرفتن شاخص هایی مانند کاهش هزینه و سرعت جابجایی کالا از مبدا به مقصد در نهایت، حمل و نقل ترکیبی یا چندوجهی مورد توجه بیشتری قرار گرفته است. . مراقب باشید نسبت به قبل .

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: حمل و نقل ترکیبی یکی از مقرون به صرفه ترین روش های حمل و نقل بین المللی است که با بهره مندی از حداقل دو نوع روش، مسیر تجارت جهانی را برای تجار و بازرگانان سراسر جهان تسهیل کرده است. وسایل نقلیه) افزود: حمل و نقل چندوجهی، ترکیبی از وسایل حمل و نقل مختلف برای تسهیل جابجایی کالا و افزایش بهره وری و کارایی استفاده می شود.

افندی زاده ضمن تشریح تعریف حمل و نقل ترکیبی، نقش کانتینر را در توسعه حمل و نقل ترکیبی موثر دانست و گفت: تعاریف متعددی از حمل و نقل ترکیبی ارائه شده است، اما کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد حمل و نقل ترکیبی را به شرح زیر تعریف کرده است. «حمل و نقل ترکیبی نوعی جابجایی بین‌وجهی (بین‌وجهی) است که در آن کالاها عمدتاً از طریق آب‌های داخلی، دریایی و ریلی حمل می‌شوند و نقش حمل‌ونقل جاده‌ای با استفاده از کامیون‌های باری تا حد امکان کم است.

وزارت راه و شهرسازی افزود: به طور کلی حمل و نقل چندوجهی ترکیبی بین المللی از حمل و نقل با وسایل مختلف از جمله کامیون، کشتی، قطار، هواپیما و … است. حمل و نقل ترکیبی عمدتاً با استفاده از کانتینر انجام می شود، زیرا انتقال کالا بین روش های مختلف حمل و نقل با استفاده از کانتینر آسان تر، سریع تر و ارزان تر است.

معاون وزیر حمل و نقل با اشاره به تاریخچه حمل و نقل ترکیبی گفت: حمل و نقل ترکیبی در واقع ریشه در انقلاب حمل و نقل کانتینری دارد که با توسعه کشتی های رورو، کشتی های چند منظوره و از حمل و نقل کامیون به این کشتی ها به عنوان پلی اتصال زمین به دریا و بالعکس هستند. استفاده از کانتینر شرایط لازم را برای انتقال کالا از یک روش حمل و نقل به سایر روش ها فراهم می کرد.

افندی زاده بیان کرد: در دهه 50 کشتیرانی به استفاده از کانتینر روی آوردند، کانتینر به عنوان ابزاری تلقی می شد که مزایای اقتصادی و عملیاتی ویژه ای برای باربری ها فراهم می کرد و ورود کانتینر به سیستم حمل و نقل باعث شد فرآیند حمل و نقل کالا به سطح بالایی برسد. استاندارد . علاوه بر این، دست اندرکاران این فرآیند توانستند بسیاری از مشکلات فنی مربوط به انتقال کالا با کشتی یا سایر وسایل حمل و نقل را حل کنند.

حمل و نقل ترکیبی راه را برای تجارت بین المللی برای کشورها و تجار باز کرده است

وی با اشاره به مزیت های حمل و نقل ترکیبی در توسعه تجارت جهانی افزود: با توجه به توسعه تجارت جهانی، حمل و نقل ترکیبی جایگاه ویژه خود را در صنعت حمل و نقل به دست آورده و مسیر تجارت بین المللی را برای کشورها و تجار تسهیل کرده است. بدیهی است که مزایای حمل و نقل ترکیبی در توسعه آن نقش اساسی داشته است که از آن جمله می توان به افزایش سرعت حمل و نقل کالا، کاهش هزینه های حمل و نقل، افزایش ایمنی و امنیت کالا، صرفه جویی در زمان (کاهش زمان ترانزیت کالا و کاهش) اشاره کرد. بوروکراسی اداری)، امکان انتقال تحویل کالا درب منزل و انعقاد قرارداد واحد با شرکت حمل و نقل یا باربری و کاهش مدت تعهد مشتریان و صاحبان کالا.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت ایجاد و توانمندسازی شرکت های ملی حمل و نقل چند وجهی به عنوان بستر اصلی توسعه حمل و نقل ترکیبی، گفت: با توجه به اهمیت حمل و نقل ترکیبی، ایجاد پایگاه های اصلی آن در کشور ضروری است. که مهمترین آن آموزش و توانمندسازی کسب و کار است. حمل و نقل چندوجهی ملی است. بر این اساس اساسنامه ایجاد و نظارت بر شرکت های ملی لجستیک چندوجهی در دستور کار این معاونت قرار گرفته و در حال نهایی شدن است که هدف اصلی آن تسهیل حمل و نقل چندوجهی در مقیاس ملی است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *