حمایت 70 درصدی از ساخت و اجاره غرفه توسط صندوق نوآوری برای مشارکت بنگاه های دانش بنیان در نمایشگاه آباد ایران
معاون نوآوری صندوق نوآوری و توسعه گفت: این صندوق 70 درصد کمک بلاعوض تا سقف 30 میلیون تومان به شرکت ها برای غرفه سازی به شرط ثبت نام قبلی شرکت ها در سامانه «غزال» اعطا می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، سیاوش ملکی فر روز یکشنبه در نشست خبری نمایشگاه فناوری و محصولات محرومیت زدایی (آباد، ایران) اظهار داشت: نوآوری با این ایده وارد اقتصاد شده است که برکات آن را با مالیات بر جامعه و مستضعفان عطا کند. ، و نوآوری برای خدمت به همه بود. . بعدها، برخی از گرایش ها ترسیدند که این اتفاق بیفتد. بنابراین، سوال “نوآوری فراگیر” مطرح شد.
وی نوآوری فراگیر را نوآوری فاقدان برای دارایی ها عنوان کرد و ادامه داد: برخی تصور می کردند که چون صندوق یک نهاد تامین مالی است، باید کارکرد افقی داشته باشد. به گونهای که شرکتها تسهیلات دریافت میکنند، اما صندوق نگاه عمودی و مشکلمحور هم دارد که نمونه آن در زمان همهگیری کرونا است.
ملکیفر گفت: صندوق کرونا 250 میلیارد تومان به 70 شرکت در حوزه کرونا کمک کرده است که پس از آن شاهد تزریق ونتیلاتور، ماسک و تجهیزات کرونای ساخت شرکت های دانش بنیان در بیمارستان ها بوده ایم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه این صندوق از تمام توان خود برای تزریق فناوری به مناطق محروم استفاده می کند، خاطرنشان کرد: برای سال 1402 فهرستی از 257 نمایشگاه ملی ارائه کردیم که شرکت ها می توانند با کمک های بلاعوض از صندوق فعالیت کنند.
وی با اشاره به حمایت صندوق از نمایشگاه ایران آباد گفت: سه حمایت ویژه در نظر گرفته شده است که اولین آن کمک 70 درصدی تا سقف 30 میلیون تومان برای ساخت غرفه به شرط ثبت نام قبلی در غزل است. سیستم.
ملکی فر خاطرنشان کرد: تسهیلات لیزینگ از دیگر تسهیلات صندوق برای بنگاه هاست به طوری که 70 تا 80 درصد مبلغ قرارداد بنگاه به مشتریان خصوصی و دولتی اعطا می شود.
وی خاطرنشان کرد: خود صندوق نیز به عنوان یک موسسه مالی در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
ملکیفر خاطرنشان کرد: تسهیلات خرد کمتر از 2 میلیارد تومان در صندوق های پژوهش و فناوری واریز شده است که با بروکراسی کمتر در خدمت کسب و کارهای دانش بنیان خواهد بود.
انتهای پیام